Ne rze al se zna glasati ko oveci dio zoloskog. Npr dok doji zvuci kao tuljan 🤣🤣🤣
Ne rze al se zna glasati ko oveci dio zoloskog. Npr dok doji zvuci kao tuljan 🤣🤣🤣
😂😂😂😂 I moja je bila tuljan sad rza i zna ko kokos kvaa kvaa pa ko macka presti prrrr
Moja od roktanja, hrkanja, cmakanja, cviljenja, svakave zvukove proizvodi 😂.
Jucer nas tri zenske ostale same, mm otisao u daruvar, malo me bila frka kako cu ali snasle se, lijepo odspavale, ujutro vodila stariju u vrtic, osla s mladjom u duckas i sad se spremamo opet do vrtica pa mozda malo o obliznji park, malo je sunce izaslo pa da malo zraka udahnemo.
Ujutro vise nije htjela spavati, jedva je negdje oko podneva zacorkala.
Moja isto proizvodi svakakve zvukove dok je bila manja je više zvučala kao neki mali mačić a sad je to već malo puno veći mačić, a kad plaće rokće
Mame s čime mažete svoje bebe poslije kupanja? Ja sam uzela od Mustele Hydra bebe jer imam i njihovu kupku s kojom sam zadovoljna, ali sam bila u nekoj žurbi dok sam kupovala to mlijeko i nisam pročitala sastav, kad na kraju krema ima dodani miris....iako je hipoalergena i beba na nju dobro reagira taj miris je dosta intenzivan i malo mi i smeta to...ja sam je htjela mazati samo čistim hladno prešanim bademovim uljem ali pedijatrica je rekla ne da joj ne bi začepilo pore...
Moja zvuci nekad ko traktor, nekad ko konj rice, nekad stenje itd.
Najvise to nocu radi nakon jela 😬😅
😂😂😂😂 I moja je bila tuljan sad rza i zna ko kokos kvaa kvaa pa ko macka presti prrrr
Hahha da, zna bit bas svakakvih cudnih zvukova 😅😅
Moja isto proizvodi svakakve zvukovedok je bila manja je više zvučala kao neki mali mačić a sad je to već malo puno veći mačić, a kad plaće rokće
Mame s čime mažete svoje bebe poslije kupanja? Ja sam uzela od Mustele Hydra bebe jer imam i njihovu kupku s kojom sam zadovoljna, ali sam bila u nekoj žurbi dok sam kupovala to mlijeko i nisam pročitala sastav, kad na kraju krema ima dodani miris….iako je hipoalergena i beba na nju dobro reagira taj miris je dosta intenzivan i malo mi i smeta to…ja sam je htjela mazati samo čistim hladno prešanim bademovim uljem ali pedijatrica je rekla ne da joj ne bi začepilo pore…
Ja kupam u bademovom ulju i super mu je koza. Kaf sam potrosila bademovo, imala doma mustelinu bath oil i nakon 2 kupanja mu koza postala uzasno suha. Sad sam ponovo na bademovom ulju i super je. Ne mazem nicim posebno. Jedinono ispod pazuha baby ulje nivea. I ispod vrata i iza usiju bekutan stavim. Kad se sjetim 😅
Ja zasad nicim ne mazem tijelo, u vodu za kupanje dodam domace maslinovo ulje a samo lice sa uriage kremicom.
Mame kako se organizirate kada idete s bebicom u shoping ili advent ... moja je stara 3 i pol mjeseca pa me zanima kako uspijevate sve ... ja se pomalo bojim da će biti gladna ,da će plakati , kako s hranom imate vise flašica ili ?
Sortiraj odgovore
Najstariji