Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Prosinac 2019. 10:45

Dal vase bebice ržu moja bas rže 

luce35
    03. Prosinac 2019. 13:34

Ne rze al se zna glasati ko oveci dio zoloskog. Npr dok doji zvuci kao tuljan 🤣🤣🤣

03. Prosinac 2019. 13:57

luce35

Ne rze al se zna glasati ko oveci dio zoloskog. Npr dok doji zvuci kao tuljan 🤣🤣🤣

😂😂😂😂 I moja je bila tuljan sad rza i zna ko kokos kvaa kvaa pa ko macka presti prrrr 

• Jeja4
    03. Prosinac 2019. 14:30

Moja od roktanja, hrkanja, cmakanja, cviljenja, svakave zvukove proizvodi 😂.
    Jucer nas tri zenske ostale same, mm otisao u daruvar, malo me bila frka kako cu ali snasle se, lijepo odspavale, ujutro vodila stariju u vrtic, osla s mladjom u duckas i sad se spremamo opet do vrtica pa mozda malo o obliznji park, malo je sunce izaslo pa da malo zraka udahnemo. 
    Ujutro vise nije htjela spavati, jedva je negdje oko podneva zacorkala. 

nopobo
    03. Prosinac 2019. 14:43

Moja isto proizvodi svakakve zvukove  dok je bila manja je više zvučala kao neki mali mačić a sad je to već malo puno veći mačić, a kad plaće rokće 
    Mame s čime mažete svoje bebe poslije kupanja? Ja sam uzela od Mustele Hydra bebe jer imam i njihovu kupku s kojom sam zadovoljna, ali sam bila u nekoj žurbi dok sam kupovala to mlijeko i nisam pročitala sastav, kad na kraju krema ima dodani miris....iako je hipoalergena i beba na nju dobro reagira taj miris je dosta intenzivan i malo mi i smeta to...ja sam je htjela mazati samo čistim hladno prešanim bademovim uljem ali pedijatrica je rekla ne da joj ne bi začepilo pore...

Venus
    03. Prosinac 2019. 14:45

Moja zvuci nekad ko traktor, nekad ko konj rice, nekad stenje itd.
    Najvise to nocu radi nakon jela 😬😅

• Noemi1
    03. Prosinac 2019. 15:27

ayla

luce35

😂😂😂😂 I moja je bila tuljan sad rza i zna ko kokos kvaa kvaa pa ko macka presti prrrr

Hahha da, zna bit bas svakakvih cudnih zvukova 😅😅

• Noemi1
    03. Prosinac 2019. 15:30

nopobo

Moja isto proizvodi svakakve zvukovedok je bila manja je više zvučala kao neki mali mačić a sad je to već malo puno veći mačić, a kad plaće rokće
    Mame s čime mažete svoje bebe poslije kupanja? Ja sam uzela od Mustele Hydra bebe jer imam i njihovu kupku s kojom sam zadovoljna, ali sam bila u nekoj žurbi dok sam kupovala to mlijeko i nisam pročitala sastav, kad na kraju krema ima dodani miris….iako je hipoalergena i beba na nju dobro reagira taj miris je dosta intenzivan i malo mi i smeta to…ja sam je htjela mazati samo čistim hladno prešanim bademovim uljem ali pedijatrica je rekla ne da joj ne bi začepilo pore…

Ja kupam u bademovom ulju i super mu je koza. Kaf sam potrosila bademovo, imala doma mustelinu bath oil i nakon 2 kupanja mu koza postala uzasno suha. Sad sam ponovo na bademovom ulju i super je. Ne mazem nicim posebno. Jedinono ispod pazuha baby ulje nivea. I ispod vrata i iza usiju bekutan stavim. Kad se sjetim 😅

luce35
    03. Prosinac 2019. 16:10

Ja zasad nicim ne mazem tijelo, u vodu za kupanje dodam domace maslinovo ulje a samo lice sa uriage kremicom.

• Marina111
    03. Prosinac 2019. 16:12

Mame kako se organizirate kada idete s bebicom u shoping ili advent ... moja je stara 3 i pol mjeseca pa me zanima kako uspijevate sve ... ja se pomalo bojim da će biti gladna ,da će plakati , kako s hranom imate vise flašica ili ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.