Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Studeni 2019. 11:10

Senci30

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Kad ste bili zadnji put na vaganju?

Za koga pitanje 😂😂 ako mene bili smo 24.10 i imala je 5700 i 61cm

Za tebe, da 😀 haha oo pa super, bila sam zab vec mjere koje si rekla. A vidim da idete tek na kraju 12mj. Odmah ce i cijepit onda 2x?

Da i cijepivo 🙄🙄🙄

😯

Samo da sve prode dobro bez temp

Mi srecom nismo imali nikakvu reakciju nakon cijepljenja. Samo uzasno deranje/vristanje za vrijeme cijepljenja. Bas spomenula patronaznoj kad nas je dosla vagati neki dan, ona kaze da su danas cjepiva tako napravljena da ne bi trebalo biti nikakvih znacajnih reakcija. E sad, uvijek postoji iznimka.
    Ne vadim mast nikome, al nocas sam se bas lijepo naspavala. Vec neko vrijeme ona spava u komadu, ali sam se ja stalno budila, a jutros se probudila i osjetim da je bas bio cvrst san. I odmah skacem i gledam gdje je ona 😁

Ma stos vaditi mast, neka itko spava 😂😂😂 pa nije ni moja imala sad neku reakciju samo sto je bila nervozna dali zbog kakanja ili inekcije nemogu znati jer nije obavila to bila i nije tila piti mljeko al makar je pila caj bilo mi bitno da ikakvu tekucinu unosi da ne dehidrirana, ona zna i sada nekada kad ne kaka vristati i onda masiram pa vozimo biciklic da me ruke vise zabole 

luce35
    29. Studeni 2019. 12:13

Nama je pupak napokon prestao curiti, granulom se nekim cudom sam povukao, mogao bi veceras pasti prvi kupanjac 😀.
    A prije toga valjalo bi u setnju dok jos ima sunca 🌞

• Noemi1
    29. Studeni 2019. 13:29

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Kad ste bili zadnji put na vaganju?

Za koga pitanje 😂😂 ako mene bili smo 24.10 i imala je 5700 i 61cm

Za tebe, da 😀 haha oo pa super, bila sam zab vec mjere koje si rekla. A vidim da idete tek na kraju 12mj. Odmah ce i cijepit onda 2x?

Da i cijepivo 🙄🙄🙄

😯

Samo da sve prode dobro bez temp

A valjda hoce 🙏🤞

• Noemi1
    29. Studeni 2019. 13:30

luce35

Nama je pupak napokon prestao curiti, granulom se nekim cudom sam povukao, mogao bi veceras pasti prvi kupanjac 😀.
    A prije toga valjalo bi u setnju dok jos ima sunca 🌞

Wohoho 👍 supeeer

• sunshine1
    29. Studeni 2019. 14:12

october30

Sunshine dojim kad god vidim da trazi, stavlja rukice u usta ili mi zijeva na obraz, ne cekam da place. Podoj je u prosjeku 10 min po dojci od cega 5 min vidim i cujem da guta, ostatak vremena dudli al ostavim je dok sama ne pusti bradavicu, obicno zaspi tako. Onda kad je spustim u krevet opet stavlja rukice u usta. Dnevno ima 6-7 mokrih pelena i 2 pokakane.

Ovo sve zvuci po skolski, po ovom opisanom nma razloga da je tako malo dobila. Možda da stvarno pokusas sa tim kapima za poticanje laktacije. Mozda ne posise ono masnije mlijeko, pokusaj joj budit istu dojku na pocetku drugog podoja pa onda kad isprazni tu ponudi drugu. Osjecas li ti punocu u grudima? Jel Osjecas kad ne doji npr sat vremena da su ti dojke punije? Uistinu ne razumijem zasto je tako malo dobila. Kakve su boje stolice? I da li je beba nervozna? Moja frendica je dojila svoju curku i mala je dobivala mjesecno 500g,znaci minimum je to

luce35
    29. Studeni 2019. 14:37

October najvaznije da isprazni sisu do samog kraja i tek onda prebacis na drugu par minuta.
    Moja je u pocetku bila lijena izvlaciti zadnje masno mlijeko ali nisam ju zelila prebacit na punu sisu dok to ne izvuce. Pustila bi 15 min da grinta i valjda je skuzila da mora uzet sto joj se nudi 🤣🤣. Sad mi po podoju jede samo 1 sisu, jedino kad je skok u razvoju trazi i drugu.
    Kad potpuno isprazni sisu, izgleda ko grozdjica 🤣🤣, to mi je znak da je izvukla sve do kraja

Matea26
    29. Studeni 2019. 14:53

Pozdrav svima, 
    Da se i mi malo pohvalimo 😁
    Danas smo bili kod pedijatrice, maleni je dug 59 cm, i ima 5100 grama, dobili smo 1400 grama u mjesec dana 💪
    Dobili smo i cjepivo, nije jako plakao sad se nadamo da cemo proci bez temperature

Nego da vas pitam, koji caj ste davali bebicama i koliko? 

• Jeja4
    29. Studeni 2019. 15:47

Mi smo danas prvi puta bili u setnji, sad, sredinom dana kad je bilo najtoplije. Doma nije htjela spavati, vani zaspala ko andjelak, eno je, jos spava.
    Po noci, budjenje svaki sat, pa oko 4h grcevi, dala joj bio gaja kapi, pocicala je i tek tada zaspala, uz pokoje budjenje do 11h i ja skupa s njom. I dalje imamo borbe s cicom, naguta se zraka pa stuca. Ne znam, da li navecer preventivno dati kapi za noc bez grceva ili kad krenu?
    Starija sad spava s tatom i to mi je tako zao, kao sa sam je izbacila iz kreveta i sobe radi seke, samo mi suze krenu kad pomislim. Osjecam se kao da sam je zanemarila i vidim da je sad vise priklonjenija tati i to me jako boli, do sad je bila sav moj svijet. Planiram joj uzeti krevetic, da spojim s nasim, da ipak bude s nama, lakse mi je da mi je beba u krevetu zbog dojenja. Ovako, ako je stavljam u kindac, odmah se ponovno probudi.

october30
    29. Studeni 2019. 15:47

sunshine1

october30

Sunshine dojim kad god vidim da trazi, stavlja rukice u usta ili mi zijeva na obraz, ne cekam da place. Podoj je u prosjeku 10 min po dojci od cega 5 min vidim i cujem da guta, ostatak vremena dudli al ostavim je dok sama ne pusti bradavicu, obicno zaspi tako. Onda kad je spustim u krevet opet stavlja rukice u usta. Dnevno ima 6-7 mokrih pelena i 2 pokakane.

Ovo sve zvuci po skolski, po ovom opisanom nma razloga da je tako malo dobila. Možda da stvarno pokusas sa tim kapima za poticanje laktacije. Mozda ne posise ono masnije mlijeko, pokusaj joj budit istu dojku na pocetku drugog podoja pa onda kad isprazni tu ponudi drugu. Osjecas li ti punocu u grudima? Jel Osjecas kad ne doji npr sat vremena da su ti dojke punije? Uistinu ne razumijem zasto je tako malo dobila. Kakve su boje stolice? I da li je beba nervozna? Moja frendica je dojila svoju curku i mala je dobivala mjesecno 500g,znaci minimum je to

Nudila sam joj tako isto obje, pa ponovo prvu.. Punocu u grudima osjetim tek ako prodje duze iza podoja, tipa 3 sata... Stolice su super, zlatno zute... Ona nije nervozna ovako generalno, samo to sto mi se cini skroz gladna... Kad ju stavljam na siku, gura svoje ruke ispred, moram se borit s njom da ju stavim na siku, onda halapljivo grabi glavom lijevo desno, pa se unervozi kad ne potrefi bradavicu

• Noemi1
    29. Studeni 2019. 18:19

Matea26

Pozdrav svima,
    Da se i mi malo pohvalimo 😁
    Danas smo bili kod pedijatrice, maleni je dug 59 cm, i ima 5100 grama, dobili smo 1400 grama u mjesec dana 💪
    Dobili smo i cjepivo, nije jako plakao sad se nadamo da cemo proci bez temperature

Nego da vas pitam, koji caj ste davali bebicama i koliko?

Supeer za mjere, lijepo napreduje 😊 nadam se da bude sve ok i da ne dobije temperaturu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.