Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jeja4
    28. Studeni 2019. 14:09

Ja sam doma u tajicma i majici, navecer u pidzami. Muzu sam sad bas sexy ovako tanka i veli da bi rado navalio na mene a meni ni na kraj pameti, jos sve razvaljeno dolje 🤪 iako mi danas patronazna rekla da sve lijepo zarasta i hemeroid koji sam dobila se smanjuje i da imam liniju kao da nisam nj rodila. Malecka fino dobiva na kilazi, samo da to spavanje rijesimo. Danas je zaspala taman pred dolazak patronazne, naravno, ova ju je razbudila vaganjem i pregledavanjem i evo vec sat vremena me nateze i nikako da zaspi, da idem pojesti, umirem vec od gladi 🙄.

• Martina0204
    28. Studeni 2019. 14:11

Kad se sjetim dolazaka patronazne... mala urlice dode ona smije se zlatno dijete.. nije jos na ulicu izasla ona se opet dere 🤦‍♀️

• Martina0204
    28. Studeni 2019. 16:27

Aurora87

Joj, meni je patronazna dojadila. 6 tjedana, 2 puta tjedno🤪

Zasto je tako dugo dolazila? Kod mene bila par puta, jedino kaj je bilo dobro kaj mi je vagu ostavila na par dana pa sam mogla popratiti koliko posise.

• Noemi1
    28. Studeni 2019. 17:11

ayla

I tako je ona zaspala u 3 i nis ja reko idem zapaliti kad vec spava i vracam se ja ona se trzne i probudi 🙄🙄🙄 i iducih pol sata vracala dudicu samo da zaspe i jedva i u 9 se probudila sto mi je draze neg li ista kad spavamo do podne sva sam pogubljena… I da sinoc se prvi put okrenula dok sam ja osla presvuci majicu jer me zabljuvala i jutros odem napraviti bocicu ona se okrenula al joj ruka smeta pa sam joj pomogla al odma je krenulo vristanje jer je na trbuhu 😊😊😊 sad ju ne ispustam iz vida

Vec se okrecee? Supeeer 😁 mi jucer bili na vaganju, kaze vaga 6kg i 60,5cm 😆

• Noemi1
    28. Studeni 2019. 17:12

Martina0204

Zenske, kak se borite s kilama, meni je od 23 ostalo nekih 5 6kila, nije da se trudim nesto da ih skinem. Veci problem mi je sto su mi stopala i dalje za broj veca tako da sam arhivirala svu obucu u nadi da ce mi ipak jednom biti dobre 🙈

Nece ti se stopalo vratit najvjerojatnije. I meni je naraslo za 1br 🙁 a imam jos 10ak za skinut kila 🙄😕😢

• Noemi1
    28. Studeni 2019. 17:14

ayla

Martina0204

Zenske, kak se borite s kilama, meni je od 23 ostalo nekih 5 6kila, nije da se trudim nesto da ih skinem. Veci problem mi je sto su mi stopala i dalje za broj veca tako da sam arhivirala svu obucu u nadi da ce mi ipak jednom biti dobre 🙈

Ja se nit borim nit trudim, skinula sam 10 odma i sad 1 i sad ce to tesko ici jer bi trebala vjezbat a ja se jedva dignem s kreveta kamo li da vjezbam 😂😂 upisi se s menom i normi na iducu sezonu žnv

Hahaha takoo jee 🙋🙋

• Martina0204
    28. Studeni 2019. 17:22

Noemi1

Martina0204

Nece ti se stopalo vratit najvjerojatnije. I meni je naraslo za 1br 🙁 a imam jos 10ak za skinut kila 🙄😕😢

Onda moram napravit jednu veliku garaznu rasprodaju 😂🙈

• Noemi1
    28. Studeni 2019. 17:53

Martina0204

Noemi1

Martina0204

Onda moram napravit jednu veliku garaznu rasprodaju 😂🙈

Hahahah daa 😂😂😂

• Noemi1
    28. Studeni 2019. 18:19

Aurora87

Noemi1

ayla

I tako je ona zaspala u 3 i nis ja reko idem zapaliti kad vec spava i vracam se ja ona se trzne i probudi 🙄🙄🙄 i iducih pol sata vracala dudicu samo da zaspe i jedva i u 9 se probudila sto mi je draze neg li ista kad spavamo do podne sva sam pogubljena… I da sinoc se prvi put okrenula dok sam ja osla presvuci majicu jer me zabljuvala i jutros odem napraviti bocicu ona se okrenula al joj ruka smeta pa sam joj pomogla al odma je krenulo vristanje jer je na trbuhu 😊😊😊 sad ju ne ispustam iz vida

Vec se okrecee? Supeeer 😁 mi jucer bili na vaganju, kaze vaga 6kg i 60,5cm 😆

Hej, pa klinci su nsm tu negdje😊. Moj je bio 19.11. 5530 i 61😁

Haha pa daa 😁 samo je moj malo stariji. I bio je bas sitan kad se rodio 😁 al biit ce on mali rambo, cini mi se 🤔 

october30
    28. Studeni 2019. 18:25

Jel koristio netko ili cuo nesto za Mamine kapi? Za povecanje kolicine mlijeka... Bili kod pedijatrice pa mi ona preporucila. Nikako da mi nadodju te kolicine mlijeka koje trebaju maloj... Rekla pedijatrica da izdojim i vidim koliko mi posisa po obroku i da joj onda dodam dohrane da ukupni obrok bude 70-80ml. Ja sad izdojila cca 30 ml s tim da je zadnji podoj na toj strani bio prije nepuna 2 sata. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.