Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila12
    07. Travanj 2020. 17:20

Jao Marina sad si mi dala ideju, idem sutra odmah kupiti lino tri zitarice i frutolino. Pise da se sprema s vodom? Jel spremas frutolino vodom?

Mila12
    07. Travanj 2020. 17:21

Ja kasice samo hipp uzimam i msm da cu i s meson uzet njihove isto. Jos nisamo meso uveli sl mogla bi uskoro.. Aurora kad ces ti meso uvest?

• Marina111
    07. Travanj 2020. 17:27

Spremila sam joj s ad-ok. AKo dojis izdoji malo mlijeka pa stavi 2-3 žlice i eto 

07. Travanj 2020. 17:42

Marina111

Ayla prodaj , daj djetetu da jede 😊
    Dal si spremala kakav bolognes ? Malo gledam lino ima takve kasice .
    Daj mi reci jaje si uvela ?
    Vise ne znam sto da spremam i sa čime kombiniram 🤣

A kako imam ove zobene otvorene pa onda imam jos za 2,3 puta dati pa cu onda da ne otvaram puno toga i da ne stoji bzvz a zobene imam jedne ne otvorene pa cu te ostaviti za sada pa cu ovo probati, nisam jos jaje nezz kada ide 🙈🙈 nisam davala bolonjez ne mislim davati uopce te kupovne s mesom samo vocne dolaze u obzir kod mene.. A ni ja nezz vise mi pada mrak na oci kada moram smisliti sto dati 

Emax
    07. Travanj 2020. 18:36

Moj spava nekad u kreveticu koji je odmah uz krevet a vecinom na krevetu i pokrivam ga od kako se rodio dekicom nisam ga stavljala u vreću za spavanje nikako! I moj najvise voli na boku spavat okreće se svakako vrti se pokušava da puze tj vuče se 😂 ma pre sladak u sekundi se okrene a na komodi ga vise ne presvlacim jer je postala kratka za njega 🤣🤣🤣

• Noemi1
    07. Travanj 2020. 19:00

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Ja sam htjela da mi bebac bude blizanac kao i ja al desilo se tako da nije nego je mali lavic.. 😊 A ako bi ikada isla na iduce htjela bi da bude blizanac, a sada hocu li ici na drugo nezz jos nista nisam odlucila niti planirala

Mi blizanci smo zakon 😂😂😂😂😂😂

Negooo, ja sam jos u podznaku blizanac 😊😊

Ja ne znam sto sam u podznaku 🤷

Imas na int upisi racunanje podznaka moras znati vrijeme kada si se rodila

A nemam inst, al eo na netu sam nasla da sam vodenjak u podznaku 🤷

• Noemi1
    07. Travanj 2020. 19:01

Marina111

Ja joj još stavljam bočni jastuk kad spava .
    Ne okreću vam se po kimbacu ?
    Nekako sam sigurnija s njim . Možda bi ga i trebala maknuti

Okrece se, cijeli tour de france odradi 🤷

• Noemi1
    07. Travanj 2020. 19:01

Marina111

Noemi i Ayla dal su vaše bebe počele puzati ?

Moj nije

• Noemi1
    07. Travanj 2020. 19:05

ayla

Marina111

Ja nemam keksolino :)
    Imam frutolino :)
    Danas je super pojela ručak :, bas sam se iznenadila :)

Ja imam neke zobene sa sljivom uzela u dm nisam jos probala te

E meni su te ok 😅 i malac ih voli 😅

Mila12
    07. Travanj 2020. 19:19

Ja cu sutra uzet onda nes od lina... 
    Moja isto vojnicki puze i ja jedva cekam da propuze jel ne znam vise kud sa tom silnom energijom sto ima 🙉😅
    Aurora ma daj od brokule? 
    Ja jos nisam uvela brokulu al imam jednu kasicu povrtnu u kojoj ima i brokule pa cu tako dati. 
    Marina tvoja beba je sitna isto, s koliko se rodila ona?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.