Jao Marina sad si mi dala ideju, idem sutra odmah kupiti lino tri zitarice i frutolino. Pise da se sprema s vodom? Jel spremas frutolino vodom?
Ja kasice samo hipp uzimam i msm da cu i s meson uzet njihove isto. Jos nisamo meso uveli sl mogla bi uskoro.. Aurora kad ces ti meso uvest?
Spremila sam joj s ad-ok. AKo dojis izdoji malo mlijeka pa stavi 2-3 žlice i eto
Ayla prodaj , daj djetetu da jede 😊
Dal si spremala kakav bolognes ? Malo gledam lino ima takve kasice .
Daj mi reci jaje si uvela ?
Vise ne znam sto da spremam i sa čime kombiniram 🤣
A kako imam ove zobene otvorene pa onda imam jos za 2,3 puta dati pa cu onda da ne otvaram puno toga i da ne stoji bzvz a zobene imam jedne ne otvorene pa cu te ostaviti za sada pa cu ovo probati, nisam jos jaje nezz kada ide 🙈🙈 nisam davala bolonjez ne mislim davati uopce te kupovne s mesom samo vocne dolaze u obzir kod mene.. A ni ja nezz vise mi pada mrak na oci kada moram smisliti sto dati
Moj spava nekad u kreveticu koji je odmah uz krevet a vecinom na krevetu i pokrivam ga od kako se rodio dekicom nisam ga stavljala u vreću za spavanje nikako! I moj najvise voli na boku spavat okreće se svakako vrti se pokušava da puze tj vuče se 😂 ma pre sladak u sekundi se okrene a na komodi ga vise ne presvlacim jer je postala kratka za njega 🤣🤣🤣
Ja sam htjela da mi bebac bude blizanac kao i ja al desilo se tako da nije nego je mali lavic.. 😊 A ako bi ikada isla na iduce htjela bi da bude blizanac, a sada hocu li ici na drugo nezz jos nista nisam odlucila niti planirala
Mi blizanci smo zakon 😂😂😂😂😂😂
Negooo, ja sam jos u podznaku blizanac 😊😊
Ja ne znam sto sam u podznaku 🤷
Imas na int upisi racunanje podznaka moras znati vrijeme kada si se rodila
A nemam inst, al eo na netu sam nasla da sam vodenjak u podznaku 🤷
Ja joj još stavljam bočni jastuk kad spava .
Ne okreću vam se po kimbacu ?
Nekako sam sigurnija s njim . Možda bi ga i trebala maknuti
Okrece se, cijeli tour de france odradi 🤷
Ja nemam keksolino :)
Imam frutolino :)
Danas je super pojela ručak :, bas sam se iznenadila :)
Ja imam neke zobene sa sljivom uzela u dm nisam jos probala te
E meni su te ok 😅 i malac ih voli 😅
Ja cu sutra uzet onda nes od lina...
Moja isto vojnicki puze i ja jedva cekam da propuze jel ne znam vise kud sa tom silnom energijom sto ima 🙉😅
Aurora ma daj od brokule?
Ja jos nisam uvela brokulu al imam jednu kasicu povrtnu u kojoj ima i brokule pa cu tako dati.
Marina tvoja beba je sitna isto, s koliko se rodila ona?
Sortiraj odgovore
Najstariji