Tu sam, citam ali ne stignem, mala ima skok u razvoju i osjecam se razapeto na sve strane. + nisam vam se pohvalila, ja trudna! 🙈🤗
Aurora moja ti se znoji isto kad jede, nekad malo a nekad cijela glava mokra 😳
Jeli svi pedijatei vade sa 6mjs krv bebicama ili? Mi idemo iduci tjd na cjepljenje pa da znam.
Ona je do sad primala u obe noge? Jeli sa 6mjs isto u obe noge ide cjepivo ili?
🤩🤩 cestitam draga, samo se cuvaj, pogotovo ove korone i ludila oko nje… 🤗.. Cekamo sad ostale prvorotke 😂.. Aurora, Ajla, Noemi, Emax 😊, za Loly nisam sigurna 🙈
Uf, ne jos…nemam ni menstruaciju jos. I ja planiram jesenske 2021. skupa s nensy😁. Da u obitelji svi budemo djevice u horoskopu😊
Bez brige nemam ni ja još uvijek menstruaciju. 😁
Moj muž i ja htjeli vagu malu dobili smo škorpiu.
Kaže da sad moramo ranije počet radit da opet ne fulamo 🤣
Nensy juuuuu skorpiu, pa bit ce vam veselo, ti su najopasniji 🤪 😂
Sad ce i meni bit tako al termin je 29.11 pa nece bit skorpia ako neurani 😅
Tu sam, citam ali ne stignem, mala ima skok u razvoju i osjecam se razapeto na sve strane. + nisam vam se pohvalila, ja trudna! 🙈🤗
Jeli svi pedijatei vade sa 6mjs krv bebicama ili? Mi idemo iduci tjd na cjepljenje pa da znam.
🤩🤩 cestitam draga, samo se cuvaj, pogotovo ove korone i ludila oko nje… 🤗.. Cekamo sad ostale prvorotke 😂.. Aurora, Ajla, Noemi, Emax 😊, za Loly nisam sigurna 🙈
lol, ja sam nakon poroda govorila nikad više. Nije mi baš ni porod ni oporavak bio bajan. Vidjet ćemo. Ako se ipak odlučimo, to bi trebalo biti skoro jer spadam u skupinu starih rodilja.
Aurora i ja mislim nekako da ce mu zubi jer stalno nesto trpa u usta vidi se da ga svrbe desne a i ja isto tako kao ti koliko puta se probudim nahranim i mislim ah sad ce i jutro pogledam na sat oni tek prosla ponoć 🤦♀️ Tvoj je kako vidim dobro prihvatio kasicu sto je super!!! Moj se jos necka ali kad tad ce morati 🤷♀️ Imam pitanje za vas kako i koliko vi spremate vase bebe po stanu, a kako kad izlazite vani? Danas je kod nas bilo 22 stepena stvarno fino vrijeme i prvi put sam ga izvela bez kape i strampli, samo trenerka i duks! Vidim da je on uživao čak je i cijelo vrijeme ostao u kolicima al se bojim da nisam pretjerala 🙄
Kada je test na trudnoću pokazao dvije crtice ja ga uzela spakovala u kutiju i odnijela u svoj ormar sa robom zatrpala ga tamo i otisla gledat televiziju od soka 😂😂😂😂 kroz 10 minuta idem pogledam i dalje dvije crte nista ja opet ostavim tamo zatrpam i opet tv i na kraju treći puta ponovo pogledam i dalje dvije rekoh pa ja sam stvarno trudna i nazovem muža on gledao fudbal sa prijateljima rekoh hajde kuci odvalila sam zavjese kako sam pokušala skinuti sad visi komad plafona 🤦♀️ I kad je stigao ja kazem ono odmah direktno imat cemo bebuuuuuuuu 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Ma jok jok, jos je rano meni.. 😂😂
I meni bratee 🤣😂😂
Emax ahhahhha nevjernice 😂 a bas si ga slatko iznenadila 🥰
E da ona je meni u kuci uvijek kratki bodi pidamica jednodjelna i papucice ili dvodjela i carapice. I tjt
Za van ovisi kad, recimo da je 22 isto bi ju tako obukla kako si ti svog bebana, samo ja stavim taku kapicu jos barem reda radi 😅
Ja sam htjela da mi bebac bude blizanac kao i ja al desilo se tako da nije nego je mali lavic.. 😊 A ako bi ikada isla na iduce htjela bi da bude blizanac, a sada hocu li ici na drugo nezz jos nista nisam odlucila niti planirala
Mi blizanci smo zakon 😂😂😂😂😂😂
Kada je test na trudnoću pokazao dvije crtice ja ga uzela spakovala u kutiju i odnijela u svoj ormar sa robom zatrpala ga tamo i otisla gledat televiziju od soka 😂😂😂😂 kroz 10 minuta idem pogledam i dalje dvije crte nista ja opet ostavim tamo zatrpam i opet tv i na kraju treći puta ponovo pogledam i dalje dvije rekoh pa ja sam stvarno trudna i nazovem muža on gledao fudbal sa prijateljima rekoh hajde kuci odvalila sam zavjese kako sam pokušala skinuti sad visi komad plafona 🤦♀️ I kad je stigao ja kazem ono odmah direktno imat cemo bebuuuuuuuu 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ovo s plafonom je vrh
Sortiraj odgovore
Najstariji