Netko piso da ima knjigu s receptima i da zeli pomoci pa samo daj pisi ja se buniti necu 😁😁
Ayla a često se budi u noć?
Moja jede ujutro oko 6-7 170-200 (većinom 170) onda još spavamo do 09:30. Spremam doručak jede oko 10:15 i pojede 120 gr (žitarice i voće ), spava pola sata i oko 14 sam joj probala dati drugi obrok al ne zeli drži u ustima i gura van , tako da joj onda tu dam bocu ok 200. Onda spava 2 sata i u 18 opet boca 200 ( makar mislim da probam tu dati kruti obrok ) i onda oko 9 Boca 200 i spavanje do 3 i boca 200
Sto mislite ??? Ne zeli mi povrće , nisam pametna kada da joj dam obrok
Ayla a često se budi u noć?
Moja jede ujutro oko 6-7 170-200 (većinom 170) onda još spavamo do 09:30. Spremam doručak jede oko 10:15 i pojede 120 gr (žitarice i voće ), spava pola sata i oko 14 sam joj probala dati drugi obrok al ne zeli drži u ustima i gura van , tako da joj onda tu dam bocu ok 200. Onda spava 2 sata i u 18 opet boca 200 ( makar mislim da probam tu dati kruti obrok ) i onda oko 9 Boca 200 i spavanje do 3 i boca 200
Sto mislite ??? Ne zeli mi povrće , nisam pametna kada da joj dam obrok
Ne samo ujutro oko 5,6 al joj ne dajem jesti uopce nego dam joj dudu da nastavi spavati osim u slucaju da ne zeli zaspati onda joj dadem jelo jer je onda gladna, stvarno nezz jesi li ti probala jeli tebi to fino, npr moja voli da je kremasto, kumpir obozava s cim god da napravim.. Moja voli sve prvo degustirati prva zlicica je uvijek vrlo malo da proba ako joj se svida onda voli pune zlicice jer ne moze docekati i samo guta, probaj dati krumpir s necim i dobro izmiskaj da vidis kako voli, npr jako rijetke kasice ne voli gusto isto ne voli tako da uvijek moram paziti kako cu joj napraviti da bi volila
Skokovi su 3,6,9 dana, tjedana ,mjeseci.
Emax, ja kuham na paru ali imam onu neku mrezicu sto se stavi u serpu. Ne znam, ok mi je to. Ne blendam mu nego gnjecim vilicom.
Milla, bome si imala gadno iskustvo😖. Al nece opet, ne mozes 2 puta biti te "srece"🤪😊 Kako se osjecas, koliko si tocno trudna?
Sto se tice drugog obroka, ja bih radije prvo uvela dorucak i rucak pa onda veceru jer vecera moze tesko sjesti na zeludac. A ako odbija taj rucak, mozda dijete jos nije spremno🤷♀️.
Mom malom danas izbio 6.zub🤣.
😲😲😲😲😲😲😲 6 pa to je rekord ti vec mozes dati komadice da ih zvace, mi stojimo na 2 ni tamo ni amo 🤦♀️ i ja isto mislim ovo za rucak i dorucak da je bolje to uvesti prije pa tek onda veceru
Emax, ja kuham na paru ali imam onu neku mrezicu sto se stavi u serpu. Ne znam, ok mi je to. Ne blendam mu nego gnjecim vilicom.
Milla, bome si imala gadno iskustvo😖. Al nece opet, ne mozes 2 puta biti te "srece"🤪😊 Kako se osjecas, koliko si tocno trudna?
Sto se tice drugog obroka, ja bih radije prvo uvela dorucak i rucak pa onda veceru jer vecera moze tesko sjesti na zeludac. A ako odbija taj rucak, mozda dijete jos nije spremno🤷♀️.
😲😲😲😲😲😲😲 6 pa to je rekord ti vec mozes dati komadice da ih zvace, mi stojimo na 2 ni tamo ni amo 🤦♀️ i ja isto mislim ovo za rucak i dorucak da je bolje to uvesti prije pa tek onda veceru
A ne znam sto bih ti rekla, usta puna zubi🤣. Nadam se da ce biti kvalitetni, da se nece kvariti. Donji su skroz izrasli a ovi gornji tek pocinju polako, jedna dvojka je negdje na pola jer je ona prva gore izbila🙈. Stignu ti zubi izaci, samo neka bude bezbolno… nego, zna li netko kad i kako ih trebam poceti cistiti? 🤔
Ja mislim da za sada ne treba s nicim cistiti posto oni grickaju uvijek nesto pa ih tako sami ciste.. Ja sam uzela u dm kao neku cetkicu i grickalicu sto su skupa al nisam jos nista pokusavala posto su to samo dva a gricka uvijek nesto i slini tako da sami ciste..
Aurora bas to valjda necu biti te “srece” 😂 a i ovaj put ce ici dragi sa mnom i msm da necu roditi ovdje gdje sam sada. Ma ja se ok osjecam, samo sto piskit puno idem opet i tjt. Nit imam mucnine nit povracam za sada. Sad sam 6tjd ravno 🙃
Hvala svim curkama na cestitanju 🥰
Pa bilo je da hocemo sto prije jos jednu bebicu, ali nisam znala da cu tak brzo ostat trudna.. malo me sad strah iduceg poroda jer sam vam ja imala repturu 3stupnja anusa i vagine. 10 dana u bolnici, 7 na antibioticima kroz invuziju, spricu u venu i inekciju :( takoder dan prije izlaska iz bolnice su mi ogromni plodni ovoji krenuli pa sam dobila inekciju za kontrakcije da to izade. Jako lose sam to sve psihicki ponjela i ostala mi je traumu. Svoje dijete nisam u ruke mogla uzet mjs dana… samo mi je mama ju donosila u krevet da ju dojim nista drugo… tako da malo se sad bojim. Ali planirali smo svakako da nebude velika razlika u godinama. Pa eto 😍
Sto se tice tih kuhala meni se svida taj sto je emax napisala. Iako nisam planirala uzet jel jede mi kupovno, a nekad skuham nes malo. A ubrzo ce prec i na guscu hranu za koji mjs ionak.
Aurora mi nijedan zubic nemamo jos, ne vidim tak da ju muce, ali se budi svaka 2-3h jest obavezno tak da izmuci me :( ima jako puno vjetrova ko velika pa se budu to ispustit pa joj ja nekad moram noge u bicikli da to lakse izade.
Ayla vidjela sam da si uvela raznovrsnu prehranu, bravo 🙃
Ajme pa kakoo to😢😢😢😧 nisu te rezali? Neg si pukla toliko ili? Jao grozno.. Svaka cast na hrabrosti za novu trudnocu. Nadam se da ce ovaj porod bit puuno laksi 🙏
Noemi hvala ti ❤️ Nisu me rezali jer nije imala kada me rezat babica, doslovno sam sama bila na porodu. 😭 dobro pa je dosla na izgon, beba je tak izletila doslovno i zato sam tako pukla :( ali bilo proslo nadam se da ce iduci porod ostat u ljepsem sjecanju
A ne znam sto bih ti rekla, usta puna zubi🤣. Nadam se da ce biti kvalitetni, da se nece kvariti. Donji su skroz izrasli a ovi gornji tek pocinju polako, jedna dvojka je negdje na pola jer je ona prva gore izbila🙈. Stignu ti zubi izaci, samo neka bude bezbolno… nego, zna li netko kad i kako ih trebam poceti cistiti? 🤔
Mozes odmah pocet cistiti. Cistis s mokrom gazicom ili s onim silikonom sto stavis na prst. 😊 jednom dnevno je dovoljno. Najbolje navecer prije spavanja 😊
Noemi hvala ti ❤️ Nisu me rezali jer nije imala kada me rezat babica, doslovno sam sama bila na porodu. 😭 dobro pa je dosla na izgon, beba je tak izletila doslovno i zato sam tako pukla :( ali bilo proslo nadam se da ce iduci porod ostat u ljepsem sjecanju
Joj bas mi je zao 😢 ne mogu to ni zamislit 😢😢 ma iduci mora bit bolji 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji