Marina pa i trebas ju pustiti da se okrece u krevetu i da spava kako njoj pase... moja se isto okreco ko sat😛 najvise voli na stomaku spavat
Ma makni joj.... treba joj njena sloboda :)) da pokrivam, kad izgubi tetru onda i deku stavlja na lice, velike su nece im nista bit ak prebaci prek glave... 😛🤪
Ajde onda ću probati danas pa javim kako je bilo :)
Bas sam joj danas dala cokolino da proba :) znam da neke mame to ne podržavaju 😂
Mučimo se s hranom ne zeli mi povrće i meso tako da moram ubacivati u voće al i onda jedva pojede .
Ona bi samo jela žitarice i voće
Pa neka sta ima veze, sta mislis sta sve jedu one bebe iz meksika ajme 😂🤪
A eto nekako se bojim 😂
A pokrivate bebice ili ?
Nemas cega, moja voli spavati na boku, ledima i trbuhu.. Prvi put kad se okrenula na trbuh ja sam se skoro onesvijestila bas me strah uhvatio al sam vidla da joj tako pase i ona se okrene tokom noci i tako spava i tad bas dugo spava, ne pokrivam ju odustala sam jos odavno jer ja ju pokrijem ona otkrije i tako par noci i onda sam odustala jer bi ju probudila s pokrivanjem tako da vise ne.. Spava u bodiju dugi rukava i pidami i carapicama da joj nije ledeno kad vec nece da bude pokrivena
Noemi i Ayla dal su vaše bebe počele puzati ?
Daa vec skoro mj dana, pocela je dizati guzicu i klekne i ide u pozu vrtnog patuljka
Ajde onda ću probati danas pa javim kako je bilo :)
Bas sam joj danas dala cokolino da proba :) znam da neke mame to ne podržavaju 😂
Mučimo se s hranom ne zeli mi povrće i meso tako da moram ubacivati u voće al i onda jedva pojede .
Ona bi samo jela žitarice i voće
Men su gluposti da se bebi ne daje cokolino itd zasto je napravljeno nego za bebe i velike bebe 🤪🤪 meni je to supp za dorucak ili veceru od 2,3 put tjedno nece im biti nista.. S cim si dala cokolino
Sortiraj odgovore
Najstariji