Lolly i ja sam gledala od agenta i babymoove je malo kao vece ima dvije kao posude i drugarica moja je ima kaze da je super znaci ipak se isplati! Mene samo brine sto on ne prihvata kasicu nikako ni flasu ni čaj ni ista osim sike sve ostalo pljuje i jos se zagrcnuo jucer jesam se prepala al mora kad tad preci na jos nesto osim mlijeka mada ja pokusavam vec et skoro mjesec dana bez napredka nažalost nece pa nece!!
Polako, nekim bebama treba više dok sve krene. S koliko ste krenuli? Činilo ti se da bi mogao biti spreman, gledao sa zanimanjem dok jedeš i sl? Moj je krenuo s 5 ipo mj na savjet pedijatrice, a i meni se činilo da ga zanima. Gledao je stalno dok jedemo i ok je prihvatio, samo šta nije to količinski previše. Ima dana kad baš malo pojede dok je jučer prvi put sve pojeo. Za tjedan dana puni 7 mj. Ne opterećujem se. Kilaža je normalna, krv, željezo, sve ok. Bit će svakakvih dana.
A ova kuhala super zblendaju tako da mu možda bude draže. Mrvicu po mrvicu. Krenut će jednom, vidjet ćeš. :)
Tu sam, citam ali ne stignem, mala ima skok u razvoju i osjecam se razapeto na sve strane. + nisam vam se pohvalila, ja trudna! 🙈🤗
Aurora moja ti se znoji isto kad jede, nekad malo a nekad cijela glava mokra 😳
Jeli svi pedijatei vade sa 6mjs krv bebicama ili? Mi idemo iduci tjd na cjepljenje pa da znam.
Ona je do sad primala u obe noge? Jeli sa 6mjs isto u obe noge ide cjepivo ili?
🤩🤩 cestitam draga, samo se cuvaj, pogotovo ove korone i ludila oko nje... 🤗.. Cekamo sad ostale prvorotke 😂.. Aurora, Ajla, Noemi, Emax 😊, za Loly nisam sigurna 🙈
Hvala svim curkama na cestitanju 🥰
Pa bilo je da hocemo sto prije jos jednu bebicu, ali nisam znala da cu tak brzo ostat trudna.. malo me sad strah iduceg poroda jer sam vam ja imala repturu 3stupnja anusa i vagine. 10 dana u bolnici, 7 na antibioticima kroz invuziju, spricu u venu i inekciju :( takoder dan prije izlaska iz bolnice su mi ogromni plodni ovoji krenuli pa sam dobila inekciju za kontrakcije da to izade. Jako lose sam to sve psihicki ponjela i ostala mi je traumu. Svoje dijete nisam u ruke mogla uzet mjs dana… samo mi je mama ju donosila u krevet da ju dojim nista drugo… tako da malo se sad bojim. Ali planirali smo svakako da nebude velika razlika u godinama. Pa eto 😍
Sto se tice tih kuhala meni se svida taj sto je emax napisala. Iako nisam planirala uzet jel jede mi kupovno, a nekad skuham nes malo. A ubrzo ce prec i na guscu hranu za koji mjs ionak.
Aurora mi nijedan zubic nemamo jos, ne vidim tak da ju muce, ali se budi svaka 2-3h jest obavezno tak da izmuci me :( ima jako puno vjetrova ko velika pa se budu to ispustit pa joj ja nekad moram noge u bicikli da to lakse izade.
Ayla vidjela sam da si uvela raznovrsnu prehranu, bravo 🙃
Svaka cast da si se nakon takvog poroda odlucila tako brzo za novu bebu! Sve cestitke jos jednom i da sve protekne super 😘
Milla prvo stvarno mi je zao da si imala takvo iskustvo ali nazalost ne mozemo nikad znati sta ce nas strefiti, mi smo majke uvijek opet mislimo neka je dijete dobro a mi cemo se skrpit nekako!! Tako da držim ti fige ovaj put bez problema da bude! Ja bih isto volila u naredne dvije godine tamam kad mali napuni godinu dana do godinu i pol onda drugu bebu jer je zelim preveliku razliku i nekako mi je želja do 32 godine da imam dvoje djece pa eto vidit cemo ako Bog da da li ce tako i biti! Ja sam se isto plašila carskog samo tako na kraju me ipak spasio carski i sad mislim drugo dijete da cu carski trazit jer kad sam vec jednom rezana i prosla to onda opet jer se bojim da ne bih se ponovo mučila prirodno satima pa ipak opet carski! Ayla ja imam knjigu sa receptima pišem vam cim stignem od malog jer me okupira 100% sad je veći ojačao je i treba mu puna puna pažnja! Cure hvala vam svima na podršci za kasicu i moj za 15 dana puni sest mjeseci i pocela sam prije mjesec odprilike mu onako pomalo davati i zadnje vrijeme svaki dan sva tri puta mu dam po malo kašičicu igram se dajem a on skupi usta nece da otvori samo pljuje, stresa se i nece! Davala mu mrkvi nece nikako, šljivu i krušku nikako, jabuka banana keks pomalo al slabo, breskva nista i pastrnak je htio a sad nece ni to! Nisam pametna vise nakupovala sam i svježim namirnica i gotovih kasica i žitarica hajd rekoh vrijeme je da krenemo, navece mi se budi svakih dva sata jede bojim se da ga moje mlijeko vise ne moze zasitit mada ne primijetim da je smršao 🤷♀️ Sta vise hvala Bogu dobro napreduje ali ja sam na izmaku snaga previse mi je to budjenja i preko dana stalno je u rukama pa nemam snage vise 🤦♀️ Trebali smo ovaj mjesec na veliki pregled al odgodjeno zbog korone pa moram cekat kraj maja čak ali razmisljam da sačekam jos par dana pa da nazovem pedijatra i posavjetujem se jer sama ne znam vise sta i kako!
Lolly i ja sam gledala od agenta i babymoove je malo kao vece ima dvije kao posude i drugarica moja je ima kaze da je super znaci ipak se isplati! Mene samo brine sto on ne prihvata kasicu nikako ni flasu ni čaj ni ista osim sike sve ostalo pljuje i jos se zagrcnuo jucer jesam se prepala al mora kad tad preci na jos nesto osim mlijeka mada ja pokusavam vec et skoro mjesec dana bez napredka nažalost nece pa nece!!
Polako, nekim bebama treba više dok sve krene. S koliko ste krenuli? Činilo ti se da bi mogao biti spreman, gledao sa zanimanjem dok jedeš i sl? Moj je krenuo s 5 ipo mj na savjet pedijatrice, a i meni se činilo da ga zanima. Gledao je stalno dok jedemo i ok je prihvatio, samo šta nije to količinski previše. Ima dana kad baš malo pojede dok je jučer prvi put sve pojeo. Za tjedan dana puni 7 mj. Ne opterećujem se. Kilaža je normalna, krv, željezo, sve ok. Bit će svakakvih dana.
A ova kuhala super zblendaju tako da mu možda bude draže. Mrvicu po mrvicu. Krenut će jednom, vidjet
Lollly uvijek gleda kad jedemo pruža rukice, ja mu nekad dam komad kruha u ruku zao mi ga kako gleda njemu se okice zasvjetle uziva i poslije ne da nazad 😊😊😊 tvoj je znaci stariji od moga mjesec dana a i mi smo nekako krenuli sa pet i pol al et ja znam da ce doci vrijeme da ce morati prihvatiti jer je prirodno tako ali bojin se da nije gladan samo od mog mlijeka a ne uvodi mi se flaša jer ni nju ne prihvata ni čaj ni vodu nista, flasu samo izgura jezikom kad mu dam nece 😂😂
Tu sam, citam ali ne stignem, mala ima skok u razvoju i osjecam se razapeto na sve strane. + nisam vam se pohvalila, ja trudna! 🙈🤗
Jeli svi pedijatei vade sa 6mjs krv bebicama ili? Mi idemo iduci tjd na cjepljenje pa da znam.
🤩🤩 cestitam draga, samo se cuvaj, pogotovo ove korone i ludila oko nje… 🤗.. Cekamo sad ostale prvorotke 😂.. Aurora, Ajla, Noemi, Emax 😊, za Loly nisam sigurna 🙈
Ma jok jok, jos je rano meni.. 😂😂
Čestitam Mila 😊😊
Nadam se da će drugi porod bit bolji od prvog.
Mi uskoro isto krećemo s kašicama 25.4 će 6 mjeseci curka.
Moja već noćima se svako malo budi i jede kao luda. 🤪
I nikako da zaspi. Prava noćna ptica je.
Muž i ja planiramo iduće godine drugo kak sam bila već napisala tu prije. Ono planiramo da budem opet u grupi Jesenske bebe 2021 😍
Lala i Nansy hvsla vam puno ❤️ Ja sam upala u neku guzvu pa vam pisem cim stignem. Idemo uskoro na cjepljenje i vec mi zao malecke kako ce se drecit 😭
Sinoc sam doslovno sanjala da trebam roditi koliko ne je to psihicki pocelo brinuti jooj
Ja sam htjela da mi bebac bude blizanac kao i ja al desilo se tako da nije nego je mali lavic.. 😊 A ako bi ikada isla na iduce htjela bi da bude blizanac, a sada hocu li ici na drugo nezz jos nista nisam odlucila niti planirala
Sortiraj odgovore
Najstariji