Moj u kuci nosi dugi bodi i odjelce plisano, al je stalno na podu pa racunam da mu je to taman. Kad ide van, isto to, samo dodam pamucnu kapicu 😅
Ja sam htjela da mi bebac bude blizanac kao i ja al desilo se tako da nije nego je mali lavic.. 😊 A ako bi ikada isla na iduce htjela bi da bude blizanac, a sada hocu li ici na drugo nezz jos nista nisam odlucila niti planirala
Mi blizanci smo zakon 😂😂😂😂😂😂
Negooo, ja sam jos u podznaku blizanac 😊😊
Moja nosi po kuci bodi dugi rukava, majcica dugi rukava i hlacice i carapice i onda jos jedne carapice baka plela i toj to ako idemo van onda jos duksa, kapica i dekicom pokrijem al kod nas nije nesto toplo puse vani nemilce
Moja curka u kući ima body dugih rukava,hlačice i carapice.
Cure dal koja još koristi bočni jastuk za spavanje ?
Ja sam htjela da mi bebac bude blizanac kao i ja al desilo se tako da nije nego je mali lavic.. 😊 A ako bi ikada isla na iduce htjela bi da bude blizanac, a sada hocu li ici na drugo nezz jos nista nisam odlucila niti planirala
Ja ne znam sto sam u podznaku 🤷
Moja curka u kući ima body dugih rukava,hlačice i carapice.
Cure dal koja još koristi bočni jastuk za spavanje ?
Ne. Al dobro dodje ko barikada na podu, da se ne zabije u ormar dok se okrece 😂😂😂
Ja ne znam sto sam u podznaku 🤷
Imas na int upisi racunanje podznaka moras znati vrijeme kada si se rodila
Bitno je da je dosao kuci i da je plafon čitav 😂 znas ono cijelo vrijeme zamisljas kako ces saopstit kad dodje taj trenutak i na kraju kazes odvalila sam plafon hahaha i moj po kuci isto trenerku a bodi dugih rukava il bodi kratkih pa majica preko a vani eto sad samo duks a prije sam strample ispod i kapu i sve mm kaze joj i ti ga upakujes dijete ne moze pomaknut 😂 ja sam ovan a nemam pojma sta sam u podznaku a koliko sam tvrdoglava ne bi me čudilo da sam dupli ovan 😂😂 i imamo malu vagu 💕
Ja joj još stavljam bočni jastuk kad spava .
Ne okreću vam se po kimbacu ?
Nekako sam sigurnija s njim . Možda bi ga i trebala maknuti
Sortiraj odgovore
Najstariji