Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    25. Studeni 2019. 08:19

Odnija me crni vrag ako je ta zena normalna

nopobo
    25. Studeni 2019. 09:08

Jutro cure, da vas pitam koliko vam spavaju bebe po noći? Moja zadnjih par dana od 9 navečer do 5, 5 i pol ujutro...super jer se uspijem i ja s njom naspavati ali u drugu ruku me strah da je to ipak previše za nju tako malu, a milo mi je buditi. Inače sve ok i lijepo napreduje i normalno se ponaša

luce35
    25. Studeni 2019. 09:08

Aurora87

E, zaboravih jos nesto ispricati…dakle, ta moja svekrva je trazila od konobarice vrecicu i hodala po stolovima i skupljala kosti za psa…da taj pas nema sta jesti, pa ajd…al ovo je bas bio neugodnjak😳. Inace pas jede i kuhano i suhu i mokru hranu za pse. Ali te kosti su bile jako vazne, da se i on pogosti s krstenja…da smo mi bili u kucnoj atmosferi, pa ja prva skupljam ostatke hrane kad festamo kod kuce i spremam i dijelim ljudima koji imaju pse i koji inace traze da im se daju kosti, al u restoranu…

🙈🙈🙈💣💣💥

Yopa
    25. Studeni 2019. 09:11

Cure, dizete li nakon svakog podoja bebe na podrigivanje? 
    Ja pokusavam jer ga obicno presvlacim nakon, ali nikad ne podrigne. I nakon jedno 20 minuta sto ga tako drzim, a ne podrigne idem ga presvlacit i onda redovito pocne stucati 🤦‍♀️ I to traje i traje, cak se ponekad i izbljuca na kraju. 

luce35
    25. Studeni 2019. 09:13

nopobo

Jutro cure, da vas pitam koliko vam spavaju bebe po noći? Moja zadnjih par dana od 9 navečer do 5, 5 i pol ujutro…super jer se uspijem i ja s njom naspavati ali u drugu ruku me strah da je to ipak previše za nju tako malu, a milo mi je buditi. Inače sve ok i lijepo napreduje i normalno se ponaša

Moja kuma ima 3 djece i svi su joj vec u prvim tjednima uhvatili ritam spavanja cijelu noc, svi su doduse bili na adaptiranom. Moj sin je bio iskljucivo dojena beba i dok god sam dojila (godinu dana) imali smo 2 nocna budjenja, max.4 sata u komadu. Bitno da lijepo napreduje, ima mokre pelene pa nek spava koliko hoce 😉

nopobo
    25. Studeni 2019. 09:31

Aurora87 moja je isto dojena beba i do sada smo imali minimalno 1 podoj noćni i mjenjanje pelenica a sada oko 20-21 zadni podoj (s time da isprazni skroz cicu a imam dosta mlijeka) i onda se obično pokaki pa je presvučem i obučem u pidžamicu, pa je stavim u vreću i tako uspavam pa odložim u krevetac pa joj bude lijepo toplo. Kad se probudi oko 5 pelena je samo malo zaprljana ali nije puna...onda jede i opet zaspi do cca 7, 7 i pol a u spavanju napuni pelenu pa opet jede i presvučem je...meni je to super ritam ali evo brinem se luda sam

Matea26
    25. Studeni 2019. 10:18

Cure imam jedno pitanje :)
    Koliko vasi malci jedu? Mi smo na novalac, on jede 120 ml svakih 3 sata, meni se to cini nekako puno 😱
    I do sad je obicno kakao jednom do dva puta dnevno ali zadnjih dva dana samo jednom u ta dva dana, pa si mislim jel mu mozda ipak i malo hrane, inace idemo kod pedijatrice u petak, prosli put je dobio 600 grama u 12 dana a sad cemo vidjet 

luce35
    25. Studeni 2019. 10:20

Nopobo mame uvijek i oko svega brinu, to je sasvim normalno. Jasno da kad vidis da druge bebe imaju 2-3 budjenja u noci se zapitas jel ok pustit da spava ali ako dobija na tezini i dobrog je raspolozenja opusti se.
    Kazu malo dijete mala briga, veliko dijete velika briga, mene istovremeno oboje sastavilo 🤣🤣. Malog puca pubertet a s curom 100 upitnika nad glavom, al sve cu prizivit, na sve san frizi spreman reka bi Tedi Spalato

• Jeja4
    25. Studeni 2019. 11:12

Moja je nocas fino spavala, jedino je izmedju 1 i 2 imala malo manevre i u pola 6 se pokakala pa smo motali guzu. Poslije je jos spavala do pola 8 pa dojwnje pa spavala do pola 11 kad nam je dosla patronazna. Fino dobiva na kilazi, bas je mirno i do ro dijete, jedino ne voli presvlacenje i pranje, onda urlice 😊.
    Ja jos moram odmarati, prilicno sam iscrpljena od poroda, rez je ok, imam mali podljev i to me boli, i mali hemeroid pa malo teze kakam 🙄.

luce35
    25. Studeni 2019. 13:20

Nas dvije smo oko 11 izisle u setnju na pola sata, papala, malo odspavala pa smo jos jedan djir s bracom izisle, steta ne iskoristit ovaj predivan dan. Kad bracu ispratimo na trening jos cemo malo prosetati. Sve rolete podignute, kuca napokon okupana suncem 😀, proljetni dan nakon jesenskih kisurina i vjetra

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.