Drage mame,zanimaju me vasa iskustva.
Moja beba ima 5.meseci i 6ti puno 10tog marta,pije Aptamil 1 210ml po 7 merica,dajete li vasoj bebi i manje merke po potrebi i manje ml,jer moja zna da ostavi i po 60-90ml i ja to posle bacim.. kakva su vasa iskustva. Unapred hvala. :)
Ne znam zasto se zamaras time da svaki put mora popiti toliku kolicinu.. Nekad beba trazi malo paznje, a ti pomislis da je gladna, zato bacis veliku kolicinu ili muci je nesto drugo, dosadno joj itd. osluskuj svoju bebu to ti je najbitnije... Mozda joj i ne treba toliko mnogo da jede.. Moja je bila iskljucivo dojena do nepuna tri mjeseca, pa smo naglo prekinuli (😭) i ona je u pocetku pila manje nego sto je tamo navedeno da bi trebalo da pije, ali je imala vise obroka, tako da opet se na isto dođe..
Ayla ono pakiranje u konzumi sto sam kupilanod nile je staro i valjda im ostalo na skladistu. I sad vidim na instagramu novo od nila baby 😍 predivno je, poslala sam poruku kad stize u trgovine.
Uzela sam odmah nilu 😍😍 hvala na obavjesti jedva cekam da joj robu operem s njom a i nama jastuke u dnevnoj 😍😍😍
Na kojoj stranici na instagramu si to vidjela sad me bas zanima kako izgleda 😂
Opaa ti to instagram imas 🤔😜
Yess 😂😂
😱😱😱😱 si se tamo odala ili imas i tamo neki alijas 😶
Pa imam svoje ime i prezime tamo 😂😂
Hahaha ma jeel? A u nasu grupicu neces 😡
😂😂😂 Necu, previse bi poruka bilo tako da nista 😁na instagramu ih nema
A to svakako, joj ak te nema par sati, bude 4oo poruka zaostatka 🙈
Pa o tome ti ja pricam, ja nekada nemam vremena otici na wc i onda kada bi se to skupilo pa kada bi krenula odg ufff bilo bi borbe 😂😂 ma samo vi uzivajte, ee da pozz ih tamo sviju 😉
🙋♀️ hi 😊
Ajla 😂 tek sad skontam koje sam citirala, nema veze, samo sam htjela da se pozdravim..
Ajla😂 tek sad skontam koje sam citirala, nema veze, samo sam htjela da se pozdravim..
😂😂 Nema veze
Ma dobro je, navikle smo se obje, ona samo raste, ko gljivica mala 🌞, jos malo pa ce joj 4 mjeseca, pa sam mislila po malo joj uvoditi kasice jer tako preporucuje pedijatrica, s obzirom da ne dojim vise... Ali mi ovo vrijeme 😱😱😱, previse brzo ide..Kako ste vi, kako je malena?
Navratim ovdje, vidim standardna ekipa, ali ne pisete puno... Aurora, Noemi, Emax, Jeja pozdrav i vama 😘😘😘
Ma dobro je, navikle smo se obje, ona samo raste, ko gljivica mala 🌞, jos malo pa ce joj 4 mjeseca, pa sam mislila po malo joj uvoditi kasice jer tako preporucuje pedijatrica, s obzirom da ne dojim vise… Ali mi ovo vrijeme 😱😱😱, previse brzo ide..Kako ste vi, kako je malena?
Ma da mozes tebi na volju ja nisam nikako dojila pa sam nesto prije neg je napunila 5 mj uvela tek, da bas ide brzo 🙈🙈 dobro smo obe, borimo se 😂😂
Navratim ovdje, vidim standardna ekipa, ali ne pisete puno… Aurora, Noemi, Emax, Jeja pozdrav i vama 😘😘
😘😘😘😘😘🙋♀️ ja sam u procesu lijecenja pa se slabije oglašavam 🙅♀️
Meni se ne da pisati ili nemam vremena. Preko tjedna smo vani nakon sto stariji dovedem iz vrtica, budemo do pola 7, dok dodjemo, dok nas poperem, nahranim, vec sam mrtva. Prek vikenda se nekaj uvijek radi. Danas smo ranije doma, starija otiala kod frendice jer vani divlja vjetar, ja sa mladjom doma, mm u daruvaru, otisao po auto, konacno gotov servis.
Mala standardno zeza sa spavanjem, kronicno mi fali sna i bez dvije kave na dan ne funkcioniram
Sortiraj odgovore
Najstariji