Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Veljača 2020. 17:09

Tocnije novom dizajnu, a ambalaža ostaje ista 😂

08. Veljača 2020. 17:10

Milla

Draga Ayla, Nila ti se uskoro vraća u prodaju, u novoj ambalaži. ☺️

Hvalaa ti na obavijesti 😘😘 bas sam hepii sto se vraca, jucer bas izvadla deku koju sam s nilom oprala to tako fino mirisi 🥰🥰

• Noemi1
    08. Veljača 2020. 17:36

Milla

Draga Ayla, Nila ti se uskoro vraća u prodaju, u novoj ambalaži. ☺️

Milla - Nila 😂😂😂😂

• Noemi1
    08. Veljača 2020. 17:38

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Alya
    Ajde, pa jos malo i prelazimo na dvojku. Ja se vec opskrbila 😅 taman dobila od dma kupone za vise bodova na hipp combiotik 2 😀 al cuj, kasnije ce ti pit 2 bocice dnevno. Tako da, duze ce ti trajat kutija.

Ja sam cula i citala da bas nema ni potrebe da se prelazi na dvojku osim ako ne drzi duze sitima, ja planiram uvesti domace kravlje mljeko ali ne jos

Aha, ja cu kravlje mlijeko iza godinu dana valjda. A usporedjivala sam sastav 1 i 2 hrane i vidim da u 2 ima vise vitamina. Pa zato planiram preci. Smatram da se mijenjaju djetetove potebe za vitaminima kako odrastaju 🤷

Ja jos nisam usporedivala, ali vise i ne pije samo mlijeko kad kasice uvodimo a voce i povrce ima vitamina.. Ja cu vidjeti kako ce mi ona reagirati i koliko ce jesti ocel ju zasićivati ako ne onda cemo polagano preci na 2.. Mi ni ja ne mislim jos al imam u planu

Ma mog zasite kasice na 2,5 do 3h. Al svejedno planiram preci na dvojku 🤷 jel ti pojede sad puno kasice?

A moju kako kada, ja joj dadem jos mljeko poslje kasice dal radim krivo sto ili tako treba dati i mljeko? Pa sada pojede mogu reci saku sigurno i kada to pojede popije 30 mljeka mozda i manje i onda je mirna preko 4h s jelom

E i ja sam na pocetku isto davala bocicu. Sad vec neko vrijeme ne dajem. Prestala sam davat kad je poceo vise jest. 140g cca. Sad pojede i 190g. Jer ja dam kasicu pa vode, i onda ne bude gladan. Probaj tako, mozda ti je ona isto izbacila vec taj obrok mlijeka. 😊

Emax
    08. Veljača 2020. 18:01

Zdravo cure 🙋‍♀️ Zna li koja od vas da li ima casmatino podloga u Njemackoj da se kupi tj kako se zove ja sam tražila ne mogu naci jer ne znam kako se ovamo tacno zove 😁 ili mozda da li neka trgovina od vas šalje ovamo? Ili gdje se ima tacno kupiti u Zagrebu ako neko zna mogu reci ocu da kupi pa pošalje autobusom!

08. Veljača 2020. 18:25

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Alya
    Ajde, pa jos malo i prelazimo na dvojku. Ja se vec opskrbila 😅 taman dobila od dma kupone za vise bodova na hipp combiotik 2 😀 al cuj, kasnije ce ti pit 2 bocice dnevno. Tako da, duze ce ti trajat kutija.

Ja sam cula i citala da bas nema ni potrebe da se prelazi na dvojku osim ako ne drzi duze sitima, ja planiram uvesti domace kravlje mljeko ali ne jos

Aha, ja cu kravlje mlijeko iza godinu dana valjda. A usporedjivala sam sastav 1 i 2 hrane i vidim da u 2 ima vise vitamina. Pa zato planiram preci. Smatram da se mijenjaju djetetove potebe za vitaminima kako odrastaju 🤷

Ja jos nisam usporedivala, ali vise i ne pije samo mlijeko kad kasice uvodimo a voce i povrce ima vitamina.. Ja cu vidjeti kako ce mi ona reagirati i koliko ce jesti ocel ju zasićivati ako ne onda cemo polagano preci na 2.. Mi ni ja ne mislim jos al imam u planu

Ma mog zasite kasice na 2,5 do 3h. Al svejedno planiram preci na dvojku 🤷 jel ti pojede sad puno kasice?

A moju kako kada, ja joj dadem jos mljeko poslje kasice dal radim krivo sto ili tako treba dati i mljeko? Pa sada pojede mogu reci saku sigurno i kada to pojede popije 30 mljeka mozda i manje i onda je mirna preko 4h s jelom

E i ja sam na pocetku isto davala bocicu. Sad vec neko vrijeme ne dajem. Prestala sam davat kad je poceo vise jest. 140g cca. Sad pojede i 190g. Jer ja dam kasicu pa vode, i onda ne bude gladan. Probaj tako, mozda ti je ona isto izbacila vec taj obrok mlijeka. 😊

Dns sam dala rizine pahuljice i bananu i vode joj i nakon sat i pol vremena je popila 120ml mljeka i tek nakon 4h popila 180ml mlijeka 

08. Veljača 2020. 18:27

Emax

Zdravo cure 🙋‍♀️ Zna li koja od vas da li ima casmatino podloga u Njemackoj da se kupi tj kako se zove ja sam tražila ne mogu naci jer ne znam kako se ovamo tacno zove 😁 ili mozda da li neka trgovina od vas šalje ovamo? Ili gdje se ima tacno kupiti u Zagrebu ako neko zna mogu reci ocu da kupi pa pošalje autobusom!

https://www.djecje-podloge-casmatino.com/ na ovoj stranici ima za narucit, nezz dal salju van drzave al naruci da ti stigne do caca pa da ti onda posalje busom

Emax
    08. Veljača 2020. 18:28

ayla

Emax

https://www.djecje-podloge-casmatino.com/ na ovoj stranici ima za narucit, nezz dal salju van drzave al naruci da ti stigne do caca pa da ti onda posalje busom

A jel ima u nekoj trgovini ovako da se kupi ili samo online?

08. Veljača 2020. 18:43

Noemi 😂😂😂 dobra rima
    Ayla, i ja nekad uzmem nilu, super mirise mada ja stavim i cocolino omeksivac. 
    Inace pozdrav svima ☺️ 

08. Veljača 2020. 18:49

Emax

ayla

Emax

A jel ima u nekoj trgovini ovako da se kupi ili samo online?

Nezz jer ja ju nisam ni uzimala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.