Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Veljača 2020. 21:24

Emax

Ja samo dojim, nisam mu do sad dala niti čaj niti mlijeko a nisam jos do sad isto nikad mu ispumpavala pa da ima flašu ako nekud idem da ima, bojim se da nece poslije htjet dojit vec samo flašu! 🤷‍♀️

Ma nece se navikuti od jedamput puno je mama koje kombiniraju i nisu se zalile, pogotovo tko ima obaveza pa jednu bocicu ostave izdojenog mislim da od jedne nece se naviknuti 

• Noemi1
    09. Veljača 2020. 23:25

lala3

E sad mi kazite mamice koje ste na adaptiranom, da li dajete cajeve i koje i dajete li vodu, njoj ce 15-tog 3 mjeseca?! Moram otici do pedijatrice ali mi je sad frka sa rasporedom, ne stizem nigdje..

Ja sam vodu pocela davat tek kad je poceo s dohranom, prije toga nisam. Nema potrebe davat niti vodu niti caj bebama. Bez obzira jel beba dojena ili na adu. Naravno, ako se muci s kakanjem ili nesto, onda ces dat caj 😊

• Marina111
    10. Veljača 2020. 08:40

Cure dal vam bebe spavaju cjelu noć ? Prvi put da je moja odspavala

• Jeja4
    10. Veljača 2020. 10:14

Pratim vas ali nikako da nesto napisem. Pa idem po sjecanju sto sam sve procitala. Detergent i omeksivac koristim chico, mirisi  na baby puder, ves poslije predivno mirisi. Ide od 0+.
    Za grcice su nas spasile ove homeopatske kapi, grceva vise nema, preventivno joj dam jednom na dan, da ne bi bilo.
    Spavanje nas zeza, prvi dio noci jos ok, poslije svakih sat i pol-dva. Obavezno kakanje u pola 6 i onda se razbudi pa pola sata-sat zjaka. Mama pospana svaki dan za popi.... danas se digla da vodim stariju u vrtic ali na kraju nisam isla nikud jer vani pise ludjacki, ne usudim se s bebom na taj vjetar. Trebala sam i kolegi ici svoj stan za iznajmljivanje pokazati ali nista danas.
    Mm je u daruvaru, dolazi veceras.
    Nego, jel vasi malci kasljucaju doma? Od tog subog zraka joj se napuni nosic, pa ujutro i navecer cistimo usisavacem ali mi svejedno povremeno kasljucne. Nije prehladjena.

• Noemi1
    10. Veljača 2020. 10:22

Marina111

Moj da 😅

• Marina111
    10. Veljača 2020. 11:22

Noemi1 koliko ti pojede onda ? Moja je jučer jela :
    04:10-150
    06:50-30
    10:30-150
    14:10-150
    18:00-120
    21:00- 150 + pola mjerice rižinih 
    Zaspala u 23 i spavala do 08:00 i onda pojel 180 ( 150 je + 5 mjerica , 180+ 6

10. Veljača 2020. 13:38

Marina111

Vecinom al ima budenje za jelo i onda nastavimo skupa spavati npr zape oko ponoci i probudi se oko 6,7 jede i nastavimo do 11 😅😅 i kad se probudi trka da joj napravim kasicu 😂😂

• Marina111
    10. Veljača 2020. 13:42

Ayla koliko ti onda pojede kasice i mlijeka dnevno ?

10. Veljača 2020. 13:55

Marina111

Ayla koliko ti onda pojede kasice i mlijeka dnevno ?

Bas dns evo poje oko 100ml kasice a mlijeka oko 700-800ml ukupno 

10. Veljača 2020. 14:02

Jeja4

Pratim vas ali nikako da nesto napisem. Pa idem po sjecanju sto sam sve procitala. Detergent i omeksivac koristim chico, mirisi na baby puder, ves poslije predivno mirisi. Ide od 0+.
    Za grcice su nas spasile ove homeopatske kapi, grceva vise nema, preventivno joj dam jednom na dan, da ne bi bilo.
    Spavanje nas zeza, prvi dio noci jos ok, poslije svakih sat i pol-dva. Obavezno kakanje u pola 6 i onda se razbudi pa pola sata-sat zjaka. Mama pospana svaki dan za popi…. danas se digla da vodim stariju u vrtic ali na kraju nisam isla nikud jer vani pise ludjacki, ne usudim se s bebom na taj vjetar. Trebala sam i kolegi ici svoj stan za iznajmljivanje pokazati ali nista danas.
    Mm je u daruvaru, dolazi veceras.
    Nego, jel vasi malci kasljucaju doma? Od tog subog zraka joj se napuni nosic, pa ujutro i navecer cistimo usisavacem ali mi svejedno povremeno kasljucne. Nije prehladjena.

Mozda se zagrcne zbog sline i moja zna nakasljat se al ona se smije kada kaslje, i mi cistimo nos makar jednom dnevno na usisavac a nekada i dva puta kako kada i jedva cekam da spremim taj usisavac vec 5mj mi stoji u sobi kod nje i jašem preko njega da mi na zivce ide 🤯 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.