Noemi a rizine pahuljice?
E pa.inace riza zatvara, a sad ne znam kak te pahuljice 🤷
🙄🙄 Nadam se da nju nece
Noemi, citam odavno pa evo mogla bih i pisati malo 😂
Ayla- moja bebica ima 4 mjs i od pocetka koristim nilu ili persil baby od badema. I omeksivac cocolino, omeksivac stvarno je bas za bebice i nema onaj neki intezivan miris da gusi, a opet tako lijepo mirise :) mislim da bas od njega bebici nebi bilo nista a robica bude bas meka meka
Ma znam da nece al nisam imala potrebe jos mecati pa nisam, al budem poslje
Evo mi smo nazalost morali prekinuti dojenje, toliko mi je lose zbog toga, tuga velika😭😭😭… Imam probleme sa zdravljem, imam trombozu, vjerovatno vec duze vrijeme, ali eto sad je otkrivena… Zbog lijekova koje moram piti, moram prekinuti dojenje, to se ovih dana desava, pa se osjecam uzasno… Dva dana vec pije ad, trazi idalje cicu, a i ja se borim sa laktacijom… Tesko je, veoma… Dusa me boli, placem stalno zbog nje, ali sta cu, ne mogu rizikovati svoje zdravlje… Moram biti zahvalna Bogu sto sam ziva i sto se nije nista desilo…
Ajmeee jako mi je zao 😭 kako si skuzila trombozu? U svakom slučaju bitno da je otkrivena i da ti nije nista opasno 😘
Pred sami porod imala probleme sa pritiskom i oticanjem nogu, pogotovo desne noge, pila lijekove i onda mi nakon poroda ostao pritisak visok i pocela me boljeti noga. Boli pet dana pa prestane nakon sto je odmaram i sve tako dok mi nije ponovo natekla, javim se ginekologu nakon 6 sedmica od poroda i ona me uputi internisti, a on vaskularnom hirurgu. On me uputio na snimanje na kome je otkrivena tromboza… Sad moram piti lijekove…
Da meni je to bas nedavno rekla doktorica da se ne zamaram jer me toga strah rekla da noga otekne i bude tvrda ako je doslo slucajno do tromboze.. Bitno da je sve otkriveno na vrijeme ti sada moras piti lijekove do kraja zivota zar ne?
Da, da i bude tvrda ko kamen.. Pa je li i ti imas trombozu ili je pretpostavka? 🤔 Ne moram dozivotno piti, nego nekih 6-12 mjeseci, pa ponovo raditi flebografiju, trebalo bi do tad da se taj tromb raspadne... i rekli su da ce biti oprezni kad se bude taj lijek iskljucivap, jer ne smije se to raditi odjednom, nego postepeno... bas sam upoznala nekog momka ima istu situaciju, ali je imao i prije dvije godine, trosio lijekove, povuklo mu se, da bi sad ponovo se isto desilo 🤷♀️
Ayla- moja bebica ima 4 mjs i od pocetka koristim nilu ili persil baby od badema. I omeksivac cocolino, omeksivac stvarno je bas za bebice i nema onaj neki intezivan miris da gusi, a opet tako lijepo mirise :) mislim da bas od njega bebici nebi bilo nista a robica bude bas meka meka
🙋♀️ novi kolac nam se pridruzuje 😊, dobrodosla
🙋♀️ novi kolac nam se pridruzuje 😊, dobrodosla
Lala i naravno komentar predugacak
Meni se ono poslje poroda vena upalila i imam jako izrazene vene, odmah sam dobila terapiju fragmina nakon poroda 6tj i to rijesila otisla na collor dopler kazu sve ok i sada sam prije par dana isla jer me boli noga oni kazu da je sve super da nema nigdi znakova tromboze da je najvjerojatnije zbog leda kako imam od prije problema a najvjerojatnije da je to tokom poroda se pogoršalo i da mi zato tuce u nogu, sad cu ponovno do fizijatra pa ce mi on reci sto dalje al mislim da ce mi dati fizikalne ili vjezbe da me manje boli al mene leda ne bole toliko osim kada nju nosim pa onda znam osjetiti, kad je bila nervozna zbog zuba 4 dana znala sam ju tada malo nosati i tad me i leda bolila
Milla, dobrodosla!🤗 spijuniras nas, ha?🤣 Nego, jel ti bebica djecak ili djevojcica, to nisam popratila?
I citala sam vas kroz dan i nemam pojma sta sam procitala. Danas sam bila u iscekivanju svekra i svekrve nakon onog fajta pa sam sva napeta cijeli dan…ugl, proslo je ok. Nosala ga sveki cijelo vrijeme ali ga nije u ruke ljubila…neka sam i to prezivjela🤣. Bit ce da je samo bzvz prijetila da ce ga sad bas namjerno da vidi sta cemo mi…a mozda im sogorica ocitala lekciju prije nego su dosli pa zato nije jer nije htjela pred njom. Muz me zezao da mi stize svekrva iz pakla🤣. Ajde sad smo se vidjeli i nadam se da mjesec dana necemo🤪.
😂😂😂😂😂 Nek je dosla i prosla 😅😅
Sortiraj odgovore
Najstariji