Ja nisam sigurna jel mog bundeva napiri. Potrefilo mi se 3x da place navecer kad je jeo bundevu. E sad jel slucajnost ili mu je ta bundeva smetala, ne znam. Pa obratite paznju 🤷
Ja nezz kad ona ima svakavih dana vise nez do cega je
Da, dobro mom jos ne idu zubici pa pokusam povezat s dohranom
Ma da moze biti svega tu mozda il zubici ili je od dohrane.. Ona mi zna biti nervozna ja povezujem sada sa drugim zubicima
Vidim puno mama koje su rodile pa me cisto zanima kakve ste vi imale simptome na pocetku ja tribam dobiti 9og ali mi se ima 4 5 dana podrignjava i idem cesto mokriti imala samintermenstrualno krvarenje prije 4 dana i danas nista jucer samo smeckasto …zelimo ovu bebu vise od icega pa eto ako mi mozete uliti kakvu nadu 🙏❤
To ti moze biti znak i trudnoce i dolazak menge, imaju testovi koje mozes napraviti i dan dva prije nadolazeće menge. Sretno 😘
Vidim puno mama koje su rodile pa me cisto zanima kakve ste vi imale simptome na pocetku ja tribam dobiti 9og ali mi se ima 4 5 dana podrignjava i idem cesto mokriti imala samintermenstrualno krvarenje prije 4 dana i danas nista jucer samo smeckasto …zelimo ovu bebu vise od icega pa eto ako mi mozete uliti kakvu nadu 🙏❤
To ti moze biti znak i trudnoce i dolazak menge, imaju testovi koje mozes napraviti i dan dva prije nadolazeće menge. Sretno 😘
A nije mi nikad vako bilo zato me i cudi sad ... 🤦♀️ nadam se da cu viditi plusic ❤🙏
Zabrinutakata, sretno!
Ayla, a meni to sve tako fino izgleda, bas me mami😊. Ali ja jako volim i voce i povrce. Za vrijeme trudnoce sam isla na ptedstavljanje knjige bebe vole papati i oni imaju radionicu u kojoj naprave par obroka…meni je to sve bilo mljac😊. Imam i tu knjigu ali evo nikako da ju barem prolistam. Ono sto sam upamtila s radionice je da kad se daje povrce bogato zeljezom uz njega obavezno dati vitamin c, tipa malo soka narance ili limuna, ili neke druge vocke koja ima c vitamin al da se to ni ne osjeti i da ulje treba obavezno zbog probave. Najbolje i najkvalitetnije je repicino ali ima specifican okus koje bebe bas ne vole pa se zato daje najcesce maslinovo. I oni kazu da je cak do 2. ili 3.godine bolje djetetu davati ad nego kravlje mlijeko. Da to mlijeko cak uopce ljudi ne bi trebali piti jer ga se tesko probavi.
Pa izgleda al nije fino 😂😂 ja sam odrasla na kravljem mljeku tako da im predpostavka nije tocna nema meni nista ukusnije od pravog domaceg mljeka ovo ostalo je sve boze sacuvaj to se razridi 100 puta, ako bi trebalo toliko dugo davati ad mislim da je to stvarno tu mač za depove jer nije bas jeftino a i meni je to sve kemija al boze moj kad se mora mora se 😁
Zabrinutakata, sretno!
Ayla, a meni to sve tako fino izgleda, bas me mami😊. Ali ja jako volim i voce i povrce. Za vrijeme trudnoce sam isla na ptedstavljanje knjige bebe vole papati i oni imaju radionicu u kojoj naprave par obroka…meni je to sve bilo mljac😊. Imam i tu knjigu ali evo nikako da ju barem prolistam. Ono sto sam upamtila s radionice je da kad se daje povrce bogato zeljezom uz njega obavezno dati vitamin c, tipa malo soka narance ili limuna, ili neke druge vocke koja ima c vitamin al da se to ni ne osjeti i da ulje treba obavezno zbog probave. Najbolje i najkvalitetnije je repicino ali ima specifican okus koje bebe bas ne vole pa se zato daje najcesce maslinovo. I oni kazu da je cak do 2. ili 3.godine bolje djetetu davati ad nego kravlje mlijeko. Da to mlijeko cak uopce ljudi ne bi trebali piti jer ga se tesko probavi.
Hvala draga ❤🙏
Zabrinutakata, sretno!
Pa izgleda al nije fino 😂😂 ja sam odrasla na kravljem mljeku tako da im predpostavka nije tocna nema meni nista ukusnije od pravog domaceg mljeka ovo ostalo je sve boze sacuvaj to se razridi 100 puta, ako bi trebalo toliko dugo davati ad mislim da je to stvarno tu mač za depove jer nije bas jeftino a i meni je to sve kemija al boze moj kad se mora mora se 😁
Ja isto obozavam kravlje mlijeko…jos onako fino hladno…a cuda mi napravi…napusem se jako a nekad i proljev dobijem. A jedno vrijeme smo kupovali bas domace i ista stvar…sad kupujemo alpsko jer je ipak najslicnije domacem, ali ga ne pijem trenutno…ne znam kako bi na malog utjecalo da ja konzumiram nesto na sto sam alergicna. A jesam, testirala se pa pokazalo bas alergiju. Iako, ja sve mlijecno jedem…sad dok dojim jedino ne pijem mlijeko, ali pijem jogurt i jedem sireve. I meni je malo dugo da se ad daje tako dugo🤷♀️.
I ja ga obozavam al dns je tesko naci ko ima domace mljeko jer im se ne isplati kad je litra vode skuplja od mljeka, ja sam cula da ima zena koje su pocele dosta rano dijete privikavati na domace jer im je bilo isplatljivije nego li kupovati ad sto mi je i ok je ad je stvarno skup ja kutiju od 400g platim 60 kn i svaki 3 dan nova kutija pa to ipak dosta.. Mislim ja sam sretna jer postoji zamjena za majcino mada je to daleko od majcinog al ipak previse dode i pogotovo prvo mljeko nije nikada na akciji od 2 pa na dalje bude
Alya
Ajde, pa jos malo i prelazimo na dvojku. Ja se vec opskrbila 😅 taman dobila od dma kupone za vise bodova na hipp combiotik 2 😀 al cuj, kasnije ce ti pit 2 bocice dnevno. Tako da, duze ce ti trajat kutija.
Alya
Ajde, pa jos malo i prelazimo na dvojku. Ja se vec opskrbila 😅 taman dobila od dma kupone za vise bodova na hipp combiotik 2 😀 al cuj, kasnije ce ti pit 2 bocice dnevno. Tako da, duze ce ti trajat kutija.
Ja sam cula i citala da bas nema ni potrebe da se prelazi na dvojku osim ako ne drzi duze sitima, ja planiram uvesti domace kravlje mljeko ali ne jos
Alya
Ja sam cula i citala da bas nema ni potrebe da se prelazi na dvojku osim ako ne drzi duze sitima, ja planiram uvesti domace kravlje mljeko ali ne jos
Aha, ja cu kravlje mlijeko iza godinu dana valjda. A usporedjivala sam sastav 1 i 2 hrane i vidim da u 2 ima vise vitamina. Pa zato planiram preci. Smatram da se mijenjaju djetetove potebe za vitaminima kako odrastaju 🤷
Evo nakon dugih tjedan il duze dana prva vecer da se bebica nije uzmucila s refluksom iza ponoci. Zaspala je cvrsto oko ponoc, pa se budila papat i opet od jedan zaspala. Stavila joj svoj dormeo jastuk pod ramena da je na uzvisenom pola sata dok spava i makla joj i pomoglo je izgleda. Ja iako sam premorena i mogla ic spavat u 1 a ne u 3-4 ko zadnjih dana, ipak iskoristila da slozim odjecu opranu (2-3 masine vesa) i napokon ispraznila dva kufera sta su jos stajala od izleta za praznike 😂😂🙈 potopila jos neku njenu tamnu robicu na rucno pranje sto mi nije bas za u masinu i eto
Sad mogu fino spavat kad sam cakum pakum poslozila i tipa 20ak pari carapa i gacica 😂😅
Lala zao mi je zbog dojenja, znam kako je to kad bebica zeljno trazi, al vazno je tvoje zdravlje i da beba ima zdravu i sposobnu mamu. Ako te puno brine “nagli” prelazak na AD imas u biobio onu Holle organic bio formulu (imaju i kozju cak) sa manje dodataka od ovih konvencionalnih formula pa mozda tvojoj bebici lakse padne prilagodba. Svakako zelim ti svu srecu dalje i da se beba sto lakse privikne, a mama ce zamijeniti dojenje svim pusama, mazenjem i zagrljajima ☺️☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji