Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    09. Veljača 2020. 00:51

Milla

Noemi, citam odavno pa evo mogla bih i pisati malo 😂
    Ayla- moja bebica ima 4 mjs i od pocetka koristim nilu ili persil baby od badema. I omeksivac cocolino, omeksivac stvarno je bas za bebice i nema onaj neki intezivan miris da gusi, a opet tako lijepo mirise :) mislim da bas od njega bebici nebi bilo nista a robica bude bas meka meka

Oo dobrodosla 😁

Milla

Noemi kasnije cu kod tebe na instrukcije za kasice 😉 krecemo od iduceg mjeseca

• Noemi1
    09. Veljača 2020. 00:53

ayla

Noemi1

ayla

Noemi a rizine pahuljice?

E pa.inace riza zatvara, a sad ne znam kak te pahuljice 🤷

🙄🙄 Nadam se da nju nece

🤞

• Noemi1
    09. Veljača 2020. 01:12

ayla

Aurora87

Milla, dobrodosla!🤗 spijuniras nas, ha?🤣 Nego, jel ti bebica djecak ili djevojcica, to nisam popratila?
    I citala sam vas kroz dan i nemam pojma sta sam procitala. Danas sam bila u iscekivanju svekra i svekrve nakon onog fajta pa sam sva napeta cijeli dan…ugl, proslo je ok. Nosala ga sveki cijelo vrijeme ali ga nije u ruke ljubila…neka sam i to prezivjela🤣. Bit ce da je samo bzvz prijetila da ce ga sad bas namjerno da vidi sta cemo mi…a mozda im sogorica ocitala lekciju prije nego su dosli pa zato nije jer nije htjela pred njom. Muz me zezao da mi stize svekrva iz pakla🤣. Ajde sad smo se vidjeli i nadam se da mjesec dana necemo🤪.

😂😂😂😂😂 Nek je dosla i prosla 😅😅

😂😂😂😂😂😂😂😂

lala3
    09. Veljača 2020. 18:14

ayla

Lala i naravno komentar predugacak
    Meni se ono poslje poroda vena upalila i imam jako izrazene vene, odmah sam dobila terapiju fragmina nakon poroda 6tj i to rijesila otisla na collor dopler kazu sve ok i sada sam prije par dana isla jer me boli noga oni kazu da je sve super da nema nigdi znakova tromboze da je najvjerojatnije zbog leda kako imam od prije problema a najvjerojatnije da je to tokom poroda se pogoršalo i da mi zato tuce u nogu, sad cu ponovno do fizijatra pa ce mi on reci sto dalje al mislim da ce mi dati fizikalne ili vjezbe da me manje boli al mene leda ne bole toliko osim kada nju nosim pa onda znam osjetiti, kad je bila nervozna zbog zuba 4 dana znala sam ju tada malo nosati i tad me i leda bolila

Aha nadam se da nije tromboza i da vjezbicama to rijesis.. Kod mene su noge super,  nemam ni jednu prosirenu venu, ali je zato na toj dubinskoj, glavnoj problem...  Bit ce to sve ok aBd.. Jesi li ti bolje, mislim na ono sto te natjeralo da napustis forum?

lala3
    09. Veljača 2020. 18:16

ayla

Aurora87

Milla, dobrodosla!🤗 spijuniras nas, ha?🤣 Nego, jel ti bebica djecak ili djevojcica, to nisam popratila?
    I citala sam vas kroz dan i nemam pojma sta sam procitala. Danas sam bila u iscekivanju svekra i svekrve nakon onog fajta pa sam sva napeta cijeli dan…ugl, proslo je ok. Nosala ga sveki cijelo vrijeme ali ga nije u ruke ljubila…neka sam i to prezivjela🤣. Bit ce da je samo bzvz prijetila da ce ga sad bas namjerno da vidi sta cemo mi…a mozda im sogorica ocitala lekciju prije nego su dosli pa zato nije jer nije htjela pred njom. Muz me zezao da mi stize svekrva iz pakla🤣. Ajde sad smo se vidjeli i nadam se da mjesec dana necemo🤪.

😂😂😂😂😂 Nek je dosla i prosla 😅😅

😂😂😂 sretno joj bilo 😂😂

lala3
    09. Veljača 2020. 18:19

E sad mi kazite mamice koje ste na adaptiranom, da li dajete cajeve i koje i dajete li vodu, njoj ce 15-tog 3 mjeseca?! Moram otici do pedijatrice ali mi je sad frka sa rasporedom, ne stizem nigdje..

09. Veljača 2020. 18:23

Aurora87 tu i tamo bacim pogled na forum kada uhvatim vremena 😂 curica, taman napunila 4mjs 🥰 a ti? 

Emax
    09. Veljača 2020. 20:09

Ja samo dojim, nisam mu do sad dala niti čaj niti mlijeko a nisam jos do sad isto nikad mu ispumpavala pa da ima flašu ako nekud idem da ima, bojim se da nece poslije htjet dojit vec samo flašu! 🤷‍♀️

09. Veljača 2020. 21:20

lala3

ayla

Lala i naravno komentar predugacak
    Meni se ono poslje poroda vena upalila i imam jako izrazene vene, odmah sam dobila terapiju fragmina nakon poroda 6tj i to rijesila otisla na collor dopler kazu sve ok i sada sam prije par dana isla jer me boli noga oni kazu da je sve super da nema nigdi znakova tromboze da je najvjerojatnije zbog leda kako imam od prije problema a najvjerojatnije da je to tokom poroda se pogoršalo i da mi zato tuce u nogu, sad cu ponovno do fizijatra pa ce mi on reci sto dalje al mislim da ce mi dati fizikalne ili vjezbe da me manje boli al mene leda ne bole toliko osim kada nju nosim pa onda znam osjetiti, kad je bila nervozna zbog zuba 4 dana znala sam ju tada malo nosati i tad me i leda bolila

Aha nadam se da nije tromboza i da vjezbicama to rijesis.. Kod mene su noge super, nemam ni jednu prosirenu venu, ali je zato na toj dubinskoj, glavnoj problem… Bit ce to sve ok aBd.. Jesi li ti bolje, mislim na ono sto te natjeralo da napustis forum?

I ja se nadam, bas me strah nje.. Ja imam prosirene i to mi je genetika al planiram ju otici ukloniti jer ruzno izgleda ako obucem haljinicu i ako stojim one smo skoce 🙄🙄   a nako kako kada, uglavom rijesavam to sve jer je do zdravlja pa cemo vidjeti najveci problem jer sam hipohondar pa i umislim al to je sve u glavi 

09. Veljača 2020. 21:22

lala3

E sad mi kazite mamice koje ste na adaptiranom, da li dajete cajeve i koje i dajete li vodu, njoj ce 15-tog 3 mjeseca?! Moram otici do pedijatrice ali mi je sad frka sa rasporedom, ne stizem nigdje..

Ja sam davala caj i vodu u pocetku i nije odbijala a sada gutljaj i odma mršćenje da nece.. Cajeve komorac i kamilicu sam davala radi bolje probave i komorac je za grcice 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.