Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lala3
    08. Veljača 2020. 11:38

ayla

Lala toliko sam se sada nazivcirala na rijeci tvoje sveki 🤯🤯🤯🤯🤯🤯 ja bi dosla i sakom ju otegluna sorii sto tako pisem al ja znam sto je tromboza i znam sto moze biti jer me i osobno toga strah nakon poroda sto je bilo i vrtim film uvijek u glavi sto bi bilo da je bilo 🤯🤯🤯 ljudi su previse ne informirani hvala Bogu volis svoje dijete i zao ti je al mislim da je ipak bolje da dijete ima majku nego li da ju nema, drugi put kad ti kaze sto slobodno joj odgovori ne dozvoli da te zajebava jer mislim da to stvarno nisi zasluzila 😘😘

Hvala ti draga 😘 vjeruj kad mi je dr rekao da moram prekinuti dojiti ili na svoju ruku da se ne lijecim pa da ja budem odgovorna za posljedice, ja sam na trenutak stala da razmislim na sta je suprug onako kategoricki nema tu razmisljanja, odhranit ce se ona sa adaptiranim, bitna si ti i tvoje zdravlje.. i poslije vrtim film sta da se ne daj Boze taj tromb otkinuo.. A sveki ko sveki iskreno vise me od nje nista ne iznenađuje... 

lala3
    08. Veljača 2020. 11:39

Aurora87

Lala, bome se i ja nasekirala! Da oprostis, al evo ja ovo moram reci, bas je krmaca! Ni krmaca ne bi tako sta pomislila, doduse. Ma strasno.. srecom, znas iz cijih je usta to izaslo pa se ti nemoj zbog toga sekirati.😘 Bemti vise te svekrve takve, rekla sam muzu, krenem li u tom smjeru ikad, neka me otruje.
    Ayla, i ja krenula malo proucavat te kasice, uvođenje krute hrane, kako sta…da budem spremna…zasad citam na fejsu domace kasice za bebe a nikako da proucim ove knjige kod kuce sto imam… lakse mi sarafat po mobu😁. Jel i ti probas te kasice? Meni dođe da sebi pravim sad kao međuobrok kako mi fino to zvuci i izgleda😅

Hvala na podrsci, divne ste mi sve 😘😘😘😘

lala3
    08. Veljača 2020. 11:48

ayla

lala3

Evo mi smo nazalost morali prekinuti dojenje, toliko mi je lose zbog toga, tuga velika😭😭😭… Imam probleme sa zdravljem, imam trombozu, vjerovatno vec duze vrijeme, ali eto sad je otkrivena… Zbog lijekova koje moram piti, moram prekinuti dojenje, to se ovih dana desava, pa se osjecam uzasno… Dva dana vec pije ad, trazi idalje cicu, a i ja se borim sa laktacijom… Tesko je, veoma… Dusa me boli, placem stalno zbog nje, ali sta cu, ne mogu rizikovati svoje zdravlje… Moram biti zahvalna Bogu sto sam ziva i sto se nije nista desilo…

Ajmeee jako mi je zao 😭 kako si skuzila trombozu? U svakom slučaju bitno da je otkrivena i da ti nije nista opasno 😘

Pred sami porod imala probleme sa pritiskom i oticanjem nogu, pogotovo desne noge, pila lijekove i onda mi nakon poroda ostao pritisak visok i pocela me boljeti noga. Boli pet dana pa prestane nakon sto je odmaram i sve tako dok mi nije ponovo natekla, javim se ginekologu nakon 6 sedmica od poroda i ona me uputi internisti, a on vaskularnom hirurgu. On me uputio na snimanje na kome je otkrivena tromboza...  Sad moram piti lijekove...

08. Veljača 2020. 13:50

Noemi1

ayla

Noemi1

Alya
    Ajde, pa jos malo i prelazimo na dvojku. Ja se vec opskrbila 😅 taman dobila od dma kupone za vise bodova na hipp combiotik 2 😀 al cuj, kasnije ce ti pit 2 bocice dnevno. Tako da, duze ce ti trajat kutija.

Ja sam cula i citala da bas nema ni potrebe da se prelazi na dvojku osim ako ne drzi duze sitima, ja planiram uvesti domace kravlje mljeko ali ne jos

Aha, ja cu kravlje mlijeko iza godinu dana valjda. A usporedjivala sam sastav 1 i 2 hrane i vidim da u 2 ima vise vitamina. Pa zato planiram preci. Smatram da se mijenjaju djetetove potebe za vitaminima kako odrastaju 🤷

Ja jos nisam usporedivala, ali vise i ne pije samo mlijeko kad kasice uvodimo a voce i povrce ima vitamina.. Ja cu vidjeti kako ce mi ona reagirati i koliko ce jesti ocel ju zasićivati ako ne onda cemo polagano preci na 2.. Mi ni ja ne mislim jos al imam u planu 

08. Veljača 2020. 13:56

lala3

ayla

Lala toliko sam se sada nazivcirala na rijeci tvoje sveki 🤯🤯🤯🤯🤯🤯 ja bi dosla i sakom ju otegluna sorii sto tako pisem al ja znam sto je tromboza i znam sto moze biti jer me i osobno toga strah nakon poroda sto je bilo i vrtim film uvijek u glavi sto bi bilo da je bilo 🤯🤯🤯 ljudi su previse ne informirani hvala Bogu volis svoje dijete i zao ti je al mislim da je ipak bolje da dijete ima majku nego li da ju nema, drugi put kad ti kaze sto slobodno joj odgovori ne dozvoli da te zajebava jer mislim da to stvarno nisi zasluzila 😘😘

Hvala ti draga 😘 vjeruj kad mi je dr rekao da moram prekinuti dojiti ili na svoju ruku da se ne lijecim pa da ja budem odgovorna za posljedice, ja sam na trenutak stala da razmislim na sta je suprug onako kategoricki nema tu razmisljanja, odhranit ce se ona sa adaptiranim, bitna si ti i tvoje zdravlje.. i poslije vrtim film sta da se ne daj Boze taj tromb otkinuo.. A sveki ko sveki iskreno vise me od nje nista ne iznenađuje…

Znam da ti je dosta tesko, al imas muza koji je uz tebe i koji te podrzava nista drugo nije bitno neka prica ko sto hoce al i tvoje je zdrave na prvom mjestu.. Nedaj Boze da ti se sto desilo i sto onda 😐 beba ce se naviknuti na ad i bit ce te obadvije sretne 😘😘

08. Veljača 2020. 13:58

lala3

ayla

lala3

Evo mi smo nazalost morali prekinuti dojenje, toliko mi je lose zbog toga, tuga velika😭😭😭… Imam probleme sa zdravljem, imam trombozu, vjerovatno vec duze vrijeme, ali eto sad je otkrivena… Zbog lijekova koje moram piti, moram prekinuti dojenje, to se ovih dana desava, pa se osjecam uzasno… Dva dana vec pije ad, trazi idalje cicu, a i ja se borim sa laktacijom… Tesko je, veoma… Dusa me boli, placem stalno zbog nje, ali sta cu, ne mogu rizikovati svoje zdravlje… Moram biti zahvalna Bogu sto sam ziva i sto se nije nista desilo…

Ajmeee jako mi je zao 😭 kako si skuzila trombozu? U svakom slučaju bitno da je otkrivena i da ti nije nista opasno 😘

Pred sami porod imala probleme sa pritiskom i oticanjem nogu, pogotovo desne noge, pila lijekove i onda mi nakon poroda ostao pritisak visok i pocela me boljeti noga. Boli pet dana pa prestane nakon sto je odmaram i sve tako dok mi nije ponovo natekla, javim se ginekologu nakon 6 sedmica od poroda i ona me uputi internisti, a on vaskularnom hirurgu. On me uputio na snimanje na kome je otkrivena tromboza… Sad moram piti lijekove…

Da meni je to bas nedavno rekla doktorica da se ne zamaram jer me toga strah rekla da noga otekne i bude tvrda ako je doslo slucajno do tromboze.. Bitno da je sve otkriveno na vrijeme ti sada moras piti lijekove do kraja zivota zar ne? 

08. Veljača 2020. 14:02

Venus

Evo nakon dugih tjedan il duze dana prva vecer da se bebica nije uzmucila s refluksom iza ponoci. Zaspala je cvrsto oko ponoc, pa se budila papat i opet od jedan zaspala. Stavila joj svoj dormeo jastuk pod ramena da je na uzvisenom pola sata dok spava i makla joj i pomoglo je izgleda. Ja iako sam premorena i mogla ic spavat u 1 a ne u 3-4 ko zadnjih dana, ipak iskoristila da slozim odjecu opranu (2-3 masine vesa) i napokon ispraznila dva kufera sta su jos stajala od izleta za praznike 😂😂🙈 potopila jos neku njenu tamnu robicu na rucno pranje sto mi nije bas za u masinu i eto
    Sad mogu fino spavat kad sam cakum pakum poslozila i tipa 20ak pari carapa i gacica 😂😅

Lalazao mi je zbog dojenja, znam kako je to kad bebica zeljno trazi, al vazno je tvoje zdravlje i da beba ima zdravu i sposobnu mamu. Ako te puno brine “nagli” prelazak na AD imas u biobio onu Holle organic bio formulu (imaju i kozju cak) sa manje dodataka od ovih konvencionalnih formula pa mozda tvojoj bebici lakse padne prilagodba. Svakako zelim ti svu srecu dalje i da se beba sto lakse privikne, a mama ce zamijeniti dojenje svim pusama, mazenjem i zagrljajima ☺️☺️

Super za prospavanu noc ☺️☺️ tako mi je i samoj bilo kada ona lipo spava ja ne mogu do 3,4 jer sam naucila kasno zaspati kada bi ona imala svoje manevre do jutra i onda jednom spava lipo a ja ne mogu al super da si otkrila kako da joj pomognes

• Noemi1
    08. Veljača 2020. 16:02

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Alya
    Ajde, pa jos malo i prelazimo na dvojku. Ja se vec opskrbila 😅 taman dobila od dma kupone za vise bodova na hipp combiotik 2 😀 al cuj, kasnije ce ti pit 2 bocice dnevno. Tako da, duze ce ti trajat kutija.

Ja sam cula i citala da bas nema ni potrebe da se prelazi na dvojku osim ako ne drzi duze sitima, ja planiram uvesti domace kravlje mljeko ali ne jos

Aha, ja cu kravlje mlijeko iza godinu dana valjda. A usporedjivala sam sastav 1 i 2 hrane i vidim da u 2 ima vise vitamina. Pa zato planiram preci. Smatram da se mijenjaju djetetove potebe za vitaminima kako odrastaju 🤷

Ja jos nisam usporedivala, ali vise i ne pije samo mlijeko kad kasice uvodimo a voce i povrce ima vitamina.. Ja cu vidjeti kako ce mi ona reagirati i koliko ce jesti ocel ju zasićivati ako ne onda cemo polagano preci na 2.. Mi ni ja ne mislim jos al imam u planu

Ma mog zasite kasice na 2,5 do 3h. Al svejedno planiram preci na dvojku 🤷 jel ti pojede sad puno kasice?

08. Veljača 2020. 16:48

Draga Ayla, Nila ti se uskoro vraća u prodaju, u novoj ambalaži. ☺️

08. Veljača 2020. 17:07

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Alya

Ma mog zasite kasice na 2,5 do 3h. Al svejedno planiram preci na dvojku 🤷 jel ti pojede sad puno kasice?

A moju kako kada, ja joj dadem jos mljeko poslje kasice dal radim krivo sto ili tako treba dati i mljeko? Pa sada pojede mogu reci saku sigurno i kada to pojede popije 30 mljeka mozda i manje i onda je mirna preko 4h s jelom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.