Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    07. Veljača 2020. 15:59

Marina111

Samo jedanput sam joj dala kupovnu (mrkvu , jabuku) ostalo sve pravim kod kuće i dajem . Ajde još sutra imamo batat i onda cu krušku.
    Dal ste posebno uvođenje maslinovo ?

Ja sam ga uvela uz vec uvedenu namirnicu 

• Noemi1
    07. Veljača 2020. 15:59

ayla

Noemi1

ayla

Marina111

Ayla imaš staklene ili plastične bocice ? Ja imam jednu malu i jednu veliku staklenu . Planiram sad kupiti veliku plastičnu da ju može sama držati i onu kljunasicu .

Meni ta dohrana neide nikako . Bas se mučimo , jedva čekam da počne jesti jer ovako samo proba 2-4 žličice i dalje ne zeli . Od mrkve mi ima tvrdu stolicu . Dal maslinovo ulje pomaze ? Još ga nisam uvele . Uvela sam tikvicu,tikvu, jabuku, bananu , krumpir , batat, mrkvu , palentu , rižine pahuljice . Sad planiram pirov gris, krušku,piletinu, suhe šljive i palentu. Ne znam sto još od voća mogu? Imate ideje ?

Imam jednu plasticnu, ta mi je za vodu i mala je a veliku imam staklenu od 240ml i ta mi za mljeko imam i kljunasicu plasticnu uhvati ju i drzi i igra se s njom i zvace ju.. Kada uvodis povrce obavezno moras staviti pola zlicice ili zlicicu maslinovog bas zbog probave jedino kada dajes voce onda ne trebas ja kada miksam voce i povrce onda stavim pola zlicice maslinovog.. Nezz koliko maslinovo pomaze moja ima stolicu svaka 2-3 dana kako kada, kad sam davala bananu imala je jako tvrdu stolicu

Hhaahha e kad sam bananu cistu dala, kakao je ko zec 😂😂😂 zato miksam bananu s kruskom. Kruska je zakon 😅

Ja kako sam uvodila pa dala sama krusku ee ona je stenjala jbt reko koliko ce biti a ona se patila i vrlo malo pokakala al drugi put je bilo bolje 😂

Hahaha daa 😅

• Noemi1
    07. Veljača 2020. 16:00

Ja nisam sigurna jel mog bundeva napiri. Potrefilo mi se 3x da place navecer kad je jeo bundevu. E sad jel slucajnost ili mu je ta bundeva smetala, ne znam. Pa obratite paznju 🤷

07. Veljača 2020. 16:34

Noemi1

ayla

Noemi1

E da, imam u pdfu na kompu 50ak stranica one knjige bebe vole papati (inace knjiga Ima vise stranica). Inace je knjiga 300kn, a stvarno ima super recepata, pa ak nekog zanima, ostavite mail, pa posaljem 🤷

Mozeee ☺️☺️ babylove.ayla@gmail.com

Poslano 😘

Tenkju 😘😘😘

07. Veljača 2020. 16:35

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Marina111

Ayla imaš staklene ili plastične bocice ? Ja imam jednu malu i jednu veliku staklenu . Planiram sad kupiti veliku plastičnu da ju može sama držati i onu kljunasicu .

Meni ta dohrana neide nikako . Bas se mučimo , jedva čekam da počne jesti jer ovako samo proba 2-4 žličice i dalje ne zeli . Od mrkve mi ima tvrdu stolicu . Dal maslinovo ulje pomaze ? Još ga nisam uvele . Uvela sam tikvicu,tikvu, jabuku, bananu , krumpir , batat, mrkvu , palentu , rižine pahuljice . Sad planiram pirov gris, krušku,piletinu, suhe šljive i palentu. Ne znam sto još od voća mogu? Imate ideje ?

Imam jednu plasticnu, ta mi je za vodu i mala je a veliku imam staklenu od 240ml i ta mi za mljeko imam i kljunasicu plasticnu uhvati ju i drzi i igra se s njom i zvace ju.. Kada uvodis povrce obavezno moras staviti pola zlicice ili zlicicu maslinovog bas zbog probave jedino kada dajes voce onda ne trebas ja kada miksam voce i povrce onda stavim pola zlicice maslinovog.. Nezz koliko maslinovo pomaze moja ima stolicu svaka 2-3 dana kako kada, kad sam davala bananu imala je jako tvrdu stolicu

Hhaahha e kad sam bananu cistu dala, kakao je ko zec 😂😂😂 zato miksam bananu s kruskom. Kruska je zakon 😅

Ja kako sam uvodila pa dala sama krusku ee ona je stenjala jbt reko koliko ce biti a ona se patila i vrlo malo pokakala al drugi put je bilo bolje 😂

Hahaha daa 😅

Mislila sam na bananu 🙈🙈😂😂😂

07. Veljača 2020. 16:36

Noemi1

Ja nisam sigurna jel mog bundeva napiri. Potrefilo mi se 3x da place navecer kad je jeo bundevu. E sad jel slucajnost ili mu je ta bundeva smetala, ne znam. Pa obratite paznju 🤷

Ja nezz kad ona ima svakavih dana vise nez do cega je

• Noemi1
    07. Veljača 2020. 16:44

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

E da, imam u pdfu na kompu 50ak stranica one knjige bebe vole papati (inace knjiga Ima vise stranica). Inace je knjiga 300kn, a stvarno ima super recepata, pa ak nekog zanima, ostavite mail, pa posaljem 🤷

Mozeee ☺️☺️ babylove.ayla@gmail.com

Poslano 😘

Tenkju 😘😘😘

😘 ma nista

• Noemi1
    07. Veljača 2020. 16:45

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Marina111

Hahaha daa 😅

Mislila sam na bananu 🙈🙈😂😂😂

Ma skuzila sam 😅

• Noemi1
    07. Veljača 2020. 16:46

ayla

Noemi1

Ja nezz kad ona ima svakavih dana vise nez do cega je

Da, dobro mom jos ne idu zubici pa pokusam povezat s dohranom 

zabrinutakata
    07. Veljača 2020. 16:48

Vidim puno mama koje su rodile pa me cisto zanima kakve ste vi imale simptome na pocetku ja tribam dobiti 9og ali mi se ima 4 5 dana podrignjava i idem cesto mokriti imala sam intermenstrualno krvarenje prije 4 dana i danas nista jucer samo smeckasto …zelimo ovu bebu vise od icega pa eto ako mi mozete uliti kakvu nadu 🙏❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.