Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Studeni 2019. 01:46

Ja sam samo prvi skok primjetila vise niti jedan 😂😂😂 a pitanje el to i prvi put bio skok il je dite bilo gladno 😁😁

23. Studeni 2019. 03:15

Mi jos ne spavamo 🤯🤯 ona se raspistoljila to pjeva to prica, to se baca da se cak pitam jeli normalno da se odize na desnu stanu znaci trup s desne odize jeli to pokusaj da se okrene ili sta 🙄🙄🙄 ajd nek me netko utjesi da je to normalno 😐😐 

23. Studeni 2019. 03:16

Venus

Koju ono app koristis i preporucas? Ja imam Ovia baby i Little dot

Baby tracker sa zelenom ikonom i kolicima 

beba2025❤
    23. Studeni 2019. 08:24

Pozdrav cure..jel imala koja od vas problema sa upalom uha u trudnoći? Kako ste lijecile?

LollyBB
    23. Studeni 2019. 08:59

Cure moje, jučerašnji dan ne mogu ni opisati. Pretpostavljam da je to skok u razvoju. Cijeli dan nije spavao niti pola sata i to po desetak minuta. Umoran da jedva gleda, ali čim ga se stavi u krevetić, budi se. Tražio jest svako malo. Nervoza od nespavanja. Strgao nas. Tako mi je bilo teško gledati ga. Oko 6 navečer napokon zaspao i odspavao do 2 ujutro, pojeo pa opet do 6. 
    Muž je na putu van Hrv tako da mi je mama došla. Dobro da je, valjda bih se skljokala od umora u nekom trenutku. Nadam se da će danas biti nešto lakše.

23. Studeni 2019. 09:01

beba2019

Pozdrav cure..jel imala koja od vas problema sa upalom uha u trudnoći? Kako ste lijecile?

Mene je bolilo uho sad nezz el bila upala al sam koristila kapi maxitrol ako se tako zovu mislim da su one za oci i uho 

23. Studeni 2019. 09:04

LollyBB

Cure moje, jučerašnji dan ne mogu ni opisati. Pretpostavljam da je to skok u razvoju. Cijeli dan nije spavao niti pola sata i to po desetak minuta. Umoran da jedva gleda, ali čim ga se stavi u krevetić, budi se. Tražio jest svako malo. Nervoza od nespavanja. Strgao nas. Tako mi je bilo teško gledati ga. Oko 6 navečer napokon zaspao i odspavao do 2 ujutro, pojeo pa opet do 6.
    Muž je na putu van Hrv tako da mi je mama došla. Dobro da je, valjda bih se skljokala od umora u nekom trenutku. Nadam se da će danas biti nešto lakše.

Moguce, nadam se da ce danas sve nadoknaditi sto jucer nije spavao.. Al makar te pocastio spavanja cijelu noc 

• Jeja4
    23. Studeni 2019. 09:32

Kod nas vec od sinoc veselje, bebu smo malo prebrisali gazicom, derala se ko jarac jer to ne voli, starija odmah postala ljubomorna.
    Po noci x budjenja za cicanje,  meni mlijeko doslovce tece, ne znam kaj da radim da se smanji nalet, ona ne moze toliko pocicati. Majica cijela mokra, cice bole. Sestra u bolnici rekla ne izdajati se jer ce biti jos vise.
    Starija danas nemoguca, stalno oko bebe ide, dira je, skakuce okolo, pa je probudi, za popi.....
    Ja htjela jos malo odspavati, mozes misliti. Potjerat cu i nju i mm sad van, da se odmorim, a vesa za prati hrpu, poludjet cu

Senci_i
    23. Studeni 2019. 09:41

Jeja4

Kod nas vec od sinoc veselje, bebu smo malo prebrisali gazicom, derala se ko jarac jer to ne voli, starija odmah postala ljubomorna.
    Po noci x budjenja za cicanje, meni mlijeko doslovce tece, ne znam kaj da radim da se smanji nalet, ona ne moze toliko pocicati. Majica cijela mokra, cice bole. Sestra u bolnici rekla ne izdajati se jer ce biti jos vise.
    Starija danas nemoguca, stalno oko bebe ide, dira je, skakuce okolo, pa je probudi, za popi…..
    Ja htjela jos malo odspavati, mozes misliti. Potjerat cu i nju i mm sad van, da se odmorim, a vesa za prati hrpu, poludjet cu

Cula sam da je kupusov list dobar za smanjivanje, ali treba pripaziti jer ga stavljaju i kad zele skroz ukinuti dojenje. Ne znam iz iskustva, ali tako sam cula. Mislim da su neke cure vec pisale o tome.
    Nadam se da ces uspjeti odmoriti, pusti ves, to ostavi muzu kad se vrati 😉

23. Studeni 2019. 10:28

Aurora87

ayla

Aurora87

Mi smo isli prije 2 tjedna prvi put. A isliv2 puta. Svaki sam ga put morala dojiti jer se derao🙄. Srecom ina prostoruja za prematanje i dojenje. Ne znam jel u porti ima? Ugl, mm popi…sto mali bas hoce tad jest, a reko jbg, hoce mu se i moze mu se😁. Bas cesto preko dana jede, u prosjeku svaki sat osim kad malo duze spava ali danju jede po 5-10 min. Zato navecer nadoknadi. A preksutra mu krstenje…zivo me zanima kako ce to proci, inam neki osjecaj da ce htjet visiti na sisi🤪. Samo da i taj dan prođe….

Kad prid popom izvadis cicku 😂😂😂

Hagaha, a ne budem🤣. Rekao je da mogu slobodno otici u sakristiju dojiti🙂

🙈🙈🙈 Onda se dogovori s njim da skrati misu, nas je drzo 45min al ona je to uredno prespavala nije se ni probudila kad ju je poljevao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.