Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Veljača 2020. 17:33

Marina111

Ayla puno ti hvala na riječima utjehe :). Ma znam sve , al eto danas jedva izdržala. Nije mi bilo dobro, mutio mi se vid i vrtlo mi se. I moja samo jede kod mene, kod tate neće ni zaspati cendra sve do kad ju ja ne uzmem.

Ima svakakvih dana i meni ima dana kad mi se povrace i glava me boli ako se naglo podignem manta mi se tako da svaki dan je drugaciji i mislim da je do ovoga vremena zera sunce i +15 drugi dan vec - 5 🙄🙄 a moja oce s tatom on nju lipo zagrli i spavaju bas ljepo al ja sam na oprezu da ju nebi prignjecio.. I ja se nadam da bu sve ok da nije nista strasno 

05. Veljača 2020. 17:38

Noemi1

ayla

Nego da vas pitam koristi li tko nilu baby? Ja ju ne mogu vec 2 mj naci nidgje a tako mi fino mirisi 😐

Oooj, ne koristim nilu, si pogledala u dmu? 🤔 negoo, kak si ti? Jesi bolje?

Sve zivo di se dalo pogledati dm, konzum, plodine, muller nigdi poludila lidl ima nilu al baby nikad nije ni imao bas sam ljuta sto je nema a supp mi je.. A ja sam svakako, bolje malo jesam al nisam bas ono 100% bolje al bit ce bolje jer mora 💪

05. Veljača 2020. 17:39

Noemi1

ayla

Aurora87

Ayla, vratila si nam se😘. Nadam se da si bolje❤.
    Ne koristim Nilu nego Becutan pa nisam upucena.
    Haha, da, to sam i ja cula da se pluca razvijaju, mozes si mislit🤪.
    Moja sveki je ista takva, ne bi uopce bila iskrena o tome sto se događalo dok me nije bilo…a i ne bih joj povjerila malog zbog razloga koji nije za pricat tu na forumu. Ugl, spominjala sam da je nastao cirkus kad sam joj rekla da ne ljubi malog u ruke i po licu i da se posvađala s mm-om pa se za 2 sata pravila da se nista nije dogodilo, pricala o vremenu, politici i glupostima i lagala mm-u da mu nije spustila slusalicu. E, pa neki dan je sogorici rekla da ce ga sad bas ljubiti u ruke da vidi sta cemo….🤬. Ne kuzim taj inat i bezobrazluk. A bolje da se ne zaje…. jer bih ja mogla pokrenuti teme koje joj se nece svidjeti.
    Emax, pa predobro da imas takvu svekrvu😊. De mi reci, jel Bosanka?😁 Moj rod iz Bosne su sve redom predovne svekrve pa zato pitam…ova moja sveki samo zna pljuvat po Bosancima (iako zna da mi je mama tamo rođena), bolje da sebe malo pogleda pa se sredi.

Vratila se koliko budem prisutna, bolje malo jesam al opet to nije to 😐 Meni Nila predivno mirisi i ostane miris na robici dugo jer sada sam kupila persil za bebe odvratan je nit mirisa nit ista 🙄🙄 svi hvale lupilu pa budem njega probala a i nije toliko skup jer persil 1l dode 40 kn mislim da je stvarno previse a ne vrijedi toliko.. Ma jooj tvoja sveki je poseban slucaj, od jednog poznanika mali dobio bakteriju vec je tj dana u bolnici a to je bojim se sve od ne pranja ruku cesto i kad dode s posla pitanje dal skine svu robu sa sebe pa tek onda ide bebi ja obavezno kada dodem iz bolnice okupam se i skinem svu robu sa sebe i stavljam ju prati premda sam to samo jednom obukla moji svi kada dodu znaju da prvo moraju otici u kupatilo i oprat ruke kao i muz koji to uvijek cini jer mi netrebaju bakterije i bolescine

E meni je persil dobar. Ja ga koristim. A kupila sam bila lupilu i smrdio mi je po acetonu, opce nisam ni oprala robicu s njim, nego dala sogorici, ona koristi taj. Tako da, pomirisi u trgovini prije nego sto kupis 😑

Ponjusim ja svaki 😂😂 i persil mi ok miris bio al kad operem nema mi mirisa uopce 🙄 budem bas pronjuskala 😂😂 samo sto negucnem da vidim kakav je 😂😂😂

• Noemi1
    05. Veljača 2020. 17:55

ayla

Noemi1

ayla

Nego da vas pitam koristi li tko nilu baby? Ja ju ne mogu vec 2 mj naci nidgje a tako mi fino mirisi 😐

Sve zivo di se dalo pogledati dm, konzum, plodine, muller nigdi poludila lidl ima nilu al baby nikad nije ni imao bas sam ljuta sto je nema a supp mi je.. A ja sam svakako, bolje malo jesam al nisam bas ono 100% bolje al bit ce bolje jer mora 💪

Stvarno ne znam, i ja sam u plodinama gledala, nisam nasla, htjela sam bas ponjusit kakva je 😅 ajde supp da si bolje 😊 ak vidim negdje nilu, javim ti 

• Noemi1
    05. Veljača 2020. 17:57

ayla

Noemi1

ayla

Aurora87

Ayla, vratila si nam se😘. Nadam se da si bolje❤.
    Ne koristim Nilu nego Becutan pa nisam upucena.
    Haha, da, to sam i ja cula da se pluca razvijaju, mozes si mislit🤪.
    Moja sveki je ista takva, ne bi uopce bila iskrena o tome sto se događalo dok me nije bilo…a i ne bih joj povjerila malog zbog razloga koji nije za pricat tu na forumu. Ugl, spominjala sam da je nastao cirkus kad sam joj rekla da ne ljubi malog u ruke i po licu i da se posvađala s mm-om pa se za 2 sata pravila da se nista nije dogodilo, pricala o vremenu, politici i glupostima i lagala mm-u da mu nije spustila slusalicu. E, pa neki dan je sogorici rekla da ce ga sad bas ljubiti u ruke da vidi sta cemo….🤬. Ne kuzim taj inat i bezobrazluk. A bolje da se ne zaje…. jer bih ja mogla pokrenuti teme koje joj se nece svidjeti.
    Emax, pa predobro da imas takvu svekrvu😊. De mi reci, jel Bosanka?😁 Moj rod iz Bosne su sve redom predovne svekrve pa zato pitam…ova moja sveki samo zna pljuvat po Bosancima (iako zna da mi je mama tamo rođena), bolje da sebe malo pogleda pa se sredi.

Vratila se koliko budem prisutna, bolje malo jesam al opet to nije to 😐 Meni Nila predivno mirisi i ostane miris na robici dugo jer sada sam kupila persil za bebe odvratan je nit mirisa nit ista 🙄🙄 svi hvale lupilu pa budem njega probala a i nije toliko skup jer persil 1l dode 40 kn mislim da je stvarno previse a ne vrijedi toliko.. Ma jooj tvoja sveki je poseban slucaj, od jednog poznanika mali dobio bakteriju vec je tj dana u bolnici a to je bojim se sve od ne pranja ruku cesto i kad dode s posla pitanje dal skine svu robu sa sebe pa tek onda ide bebi ja obavezno kada dodem iz bolnice okupam se i skinem svu robu sa sebe i stavljam ju prati premda sam to samo jednom obukla moji svi kada dodu znaju da prvo moraju otici u kupatilo i oprat ruke kao i muz koji to uvijek cini jer mi netrebaju bakterije i bolescine

E meni je persil dobar. Ja ga koristim. A kupila sam bila lupilu i smrdio mi je po acetonu, opce nisam ni oprala robicu s njim, nego dala sogorici, ona koristi taj. Tako da, pomirisi u trgovini prije nego sto kupis 😑

Ponjusim ja svaki 😂😂 i persil mi ok miris bio al kad operem nema mi mirisa uopce 🙄 budem bas pronjuskala 😂😂 samo sto negucnem da vidim kakav je 😂😂😂

E meni ima persil miris, onaj neki sensitive ja koristim. Nacrtana je beba na njemu, a i pise badem valjda miris. 

05. Veljača 2020. 18:01

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Stvarno ne znam, i ja sam u plodinama gledala, nisam nasla, htjela sam bas ponjusit kakva je 😅 ajde supp da si bolje 😊 ak vidim negdje nilu, javim ti

Ma nema ja jos dosla prije 2mj bila akcija 3l za 24kn i reko sup i pitam tamo njih oni da to sto ima toj to 🙄🙄 mere 😊

05. Veljača 2020. 18:04

Noemi E taj ja imam i ima miris kada ponjusis i kada se opere al taj miris ispari dok se osusi a nilin ostaje miris ima robice koju sam prije prala s njim i kad ju obucem na curku to tako fino mirisi, sto bi moj muz reko to je miris bebija i meni je ostalo da je to njezin miris jer ja mislim da sam ja jedina majka koja nije osjetila miris bebe mislim kada se rodila stvarno nije imala nikakv miris i to mi bas cudno 🤔 svi kazu da im bebe imaju miris 

• Noemi1
    05. Veljača 2020. 18:28

ayla

NoemiE taj ja imam i ima miris kada ponjusis i kada se opere al taj miris ispari dok se osusi a nilin ostaje miris ima robice koju sam prije prala s njim i kad ju obucem na curku to tako fino mirisi, sto bi moj muz reko to je miris bebija i meni je ostalo da je to njezin miris jer ja mislim da sam ja jedina majka koja nije osjetila miris bebe mislim kada se rodila stvarno nije imala nikakv miris i to mi bas cudno 🤔 svi kazu da im bebe imaju miris

Hahaha sad im smrde noge 😆 e a pa imaju neki miris svoj kad se rode 😀 ja ti stavim puno tog detergenta pa se osjeti. Ne intenzivno, al ak ne stavim puno, ne osjetim nist.. A ovaj moj je neki osjetljivi, pa mu se ne usudim uopce mijenjat detergente i omeksivac (ne koristim jos za njega). 

Emax
    05. Veljača 2020. 18:42

Hvala vam za moju svekrvu bas mi je vjetar u ledja i sretna sam jer je imam a i nije neka da se petlja de ovo ovako de onako tako da sam bas imala srecu! A ja koristim iz dm-a prasak u prahu onaj sto je beba na njemu ima slika i on je neutralan i nema bas nikakav miris to je meni super nikakav omeksivac ne koristim tako da roba nema nikakav miris osim bebin! Aaaaa ayla nisi jedina i ja i mm smo bas pričali par puta kako nasa beba nema nikakav miris i od kako se rodio nikako nismo osjetili onaj miris bebe 🤷‍♀️ Tako da ja mislim da drugi to osjete jer kazu ah mirise na bebu a ja ok 😂 a sad znam njegov miris ono njegov al ne znam ga opisat 🤷‍♀️🤱

october30
    05. Veljača 2020. 20:06

Moja curka isto nema neki miris a ja sam bas osjetljivog nosa tako da nije do mene 😁
    Ayla Nila je od Saponije pa ti mogu pogledat ovdje u njihovoj trgovini jel imaju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.