Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    06. Veljača 2020. 16:11

sunshine1

Zene, kada ste poceli stavljat bebe na te casmatino podloge? Ja isto gledam uzet to Al ne znam jeli rano jos. Ne sjecam se kad sam sina pocela stavljat na pod. Njoj su 3mj

Pa nije rano, mozes odmah cim ga pocnes na trbuh stavljat da vjezba. 😊 

06. Veljača 2020. 17:50

Ja sam svoju pocela stavljati s 3 mj od tada je svaki dan na podu prvo mi je bilo super ostavim ju i ona se igra po sat vremena sama nikud nije mrdala a sada zadnji mj dana vrti se ko na ringispilu i okrece i nekada nece da izvuce ruku i onda stenje i zove u pomoc da ju okrenem tako da ju sada moram paziti non stop 🤦‍♀️

Venus
    06. Veljača 2020. 21:00

Kupila sam bas onu neku sarenu sa svinjicama i psicima, kucica i zelenkasto/plavo 😀

Za sad smo je probali na krvetu jer isto zelim pod temeljito ocistit, a samu podlogu sam s alkoholnim octom u vreloj vodi i novim trulexom obrisala. A plocice su nam u stanu i svaka se tockica vidi, treba svaki dan usisat i prebrisat pod 🙈😖

Jos mi sad pocela kosa opadaz, svaki put kad prodjem kroz kosu ostane bar 5 dlaka u ruci 😭 jos kome?

Aurora stavili smo dvije knjige ispod madraca da bude malo uzvisenije di ide glavica, al ne mislim da pomaze. Sinoc je bas bas dugo vristala i plakala i hranila sam je po 3 puta izmedju 11 i 2... to toliko jako zasmrdi ta kiselina iz usta da mogu mislit kako joj bude grozno 😮😷onda joj dam cike da ispere mlijeko taj uzas iz grla joj a ona se krivi na cici, il ako pije onda opet mora podrigivat pa je opet uzmuci. Al tokom dana nista, nekad malo kenka dok ne rutne, al tako navecer oko ponoc - 1 uzas 🥴🥴

06. Veljača 2020. 21:19

Venus meni otpada nenormalno s njena 2mj je pocela otpadati i jos uvijek otpada 🙄 al sad se kao malo smanjilo al jos uvijek je cudo otpada kad se cesljam dva puta moram cetku ocistiti u kupatilu pod pun dlaka a ostatku kuce necu ni spominjati bas je puno otpada nadam se da ce sto prije prestat otpadati jer cu ostat celava.. 

Venus
    06. Veljača 2020. 21:55

Joj grozno, meni tek sad pocela, nadjem na svakoj plocici po jednu dlaku, danas nasla bebi u ruci i u peleni 🙈 sve se nadala da ce me zaobic kako nije dosad al eto. Nisam jos ni prvu mengu dobila. Kad ste vi dobile?

06. Veljača 2020. 22:08

Venus

Joj grozno, meni tek sad pocela, nadjem na svakoj plocici po jednu dlaku, danas nasla bebi u ruci i u peleni 🙈 sve se nadala da ce me zaobic kako nije dosad al eto. Nisam jos ni prvu mengu dobila. Kad ste vi dobile?

I ja nalazim svugdje oko nje strah me da ju ne strpa u usta uvijek gledam a i pocela me vuci za kosu i njoj u ruci bude puna sakica 🙄🙄 ja sam 6 tj krvarila zera da zera ne i u 10 mj vec dobila al ja ne dojim tako da je kod mene drugacije, uzivaj dok je nema

Emax
    06. Veljača 2020. 22:47

Zdravo cure 🙋‍♀️ Da se i ja oglasim i meni je pocela opadat kosa 😒 i ja sam mislila da ce me zaobici ali ne lezi vraže eto i meni toga! Mi nemamo jos tu podlogu za igranje al nabavit cu ja sa jos bojim da nije pod leden i tako ti 😂 mi se ovih dana borimo sa gljivičnom infekcijom u pele skok podrucju, bili kod doktora dobili kremu postalo jos gore ono bas pečeno crveno a dusa moja i ne place samo malo nekad a meni srce puca kako mi ga zao 😩 sutra ponovo idem sa njim jer ne zelim cijeli vikend da razmisljam sta sada?? Jel neka od vas imala takvo iskustvo? 

06. Veljača 2020. 23:03

Aurora87

Ayla, i moj čuda radi, na stomak se okrene istog trena kad ga stavim na pod…onda mrakne kad zeli na leđa…a zanimljivo, prvo se okrenuo s trbuha na leđa ali svega par puta i sad mu vise ne ide🤷‍♀️. Moram mu pomoci s rukom.
    Venus, a ja htjela tu pa mm rekao da mu zenskasta. Ugl, fora je😊.
    Meni kisa nenormalno otoada, ni ne cesljsm se svaki dan jer to nije normalno koliko otpadne pa uavezem punđu i tako mi stoji po 2 dana netaknuta. I svejedno kose nema gdje nema…stalno ju skupljam.
    A bas mi zao tvoje curice😕. A sta kaze dr, kako joj uopce pomoci? Mi smo stsvili pod madrac dvije velike drvene daske za meso🤣 kad mu nos curio jer spava na leđima, sam se okrene. Ugl, skuzila sam da mi od tada i manje stuca…iako, spava vec neko vrijeme sa mnom na ravnom😁. Ali u to vrijeme mu se stucanje smanjilo.

Moja je prvo s leda na trbuh i to sad uvijek cini a nekada se vrati al u vecini slucajeva ne moze al ne zeli jer sam ju vidjela da moze al je ljena, s 3mj par dana se prvi put okrenula i nije htjela sigurno mj i pol nakon toga okrenuti se a sada nesmim ju ostaviti ona se okrene i onda stenje zapela mi ruka ili se dere iz petni zila 😂

06. Veljača 2020. 23:05

Aurora87

Meni je pocela kad je imao oko 2,5 i isto se bojim da cu biti celava. Naravno da je i njemu najdraze cupat me pa isto skupljam dlake iz ruku.
    Ja jos nisam dobila.
    Jel se vasi klinci smiju na glas? Nas se prvi put nasmijao 15.12. i onda dugo nije…sad prije desetak dana se poceo muzu smijat i od tada se stalno smije i meni i njemu🤩🥰. To je taaaaaaaaako slatko, sva se raspametim😍

Moja se vec jako dugo smije a sada sve cesce i bas mi je to tako slatko ja se rastopim prvo je pocela meni se smijati onda je muz bio ljubomora i sada se i njemu tako smije mi se rastopimo 🥰🥰🥰

06. Veljača 2020. 23:10

Emax

Zdravo cure 🙋‍♀️ Da se i ja oglasim i meni je pocela opadat kosa 😒 i ja sam mislila da ce me zaobici ali ne lezi vraže eto i meni toga! Mi nemamo jos tu podlogu za igranje al nabavit cu ja sa jos bojim da nije pod leden i tako ti 😂 mi se ovih dana borimo sa gljivičnom infekcijom u pele skok podrucju, bili kod doktora dobili kremu postalo jos gore ono bas pečeno crveno a dusa moja i ne place samo malo nekad a meni srce puca kako mi ga zao 😩 sutra ponovo idem sa njim jer ne zelim cijeli vikend da razmisljam sta sada?? Jel neka od vas imala takvo iskustvo?

Ja upalim grijalicu ako je ona podu, iako se ona vrti non stop i mlati rukama i nogama ipak je na podu hladnije.. Ja jos nisam imala problema s pelenskim osipom niti infekcijom nikakvom.. Bas mi zao misica malog 😐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.