Evo mi smo nazalost morali prekinuti dojenje, toliko mi je lose zbog toga, tuga velika😭😭😭... Imam probleme sa zdravljem, imam trombozu, vjerovatno vec duze vrijeme, ali eto sad je otkrivena... Zbog lijekova koje moram piti, moram prekinuti dojenje, to se ovih dana desava, pa se osjecam uzasno... Dva dana vec pije ad, trazi idalje cicu, a i ja se borim sa laktacijom... Tesko je, veoma... Dusa me boli, placem stalno zbog nje, ali sta cu, ne mogu rizikovati svoje zdravlje... Moram biti zahvalna Bogu sto sam ziva i sto se nije nista desilo...
lala3
Prvo jaaaako mi je zao zbog tebe i tvoje bebe 😒 vjerujem da ti je jako tesko a i njoj ali kako kazes sreca kad si ziva i kad nije hvala Bogu nista gore se desilo! A ja sam sinoc prije spavanja stavila mu samo baby puder i jutros kad smo ustali pola je nestalo hvala Bogu! Tako da nisam ni otisla sa njim doktoru nastavit cu samo puder da stavljam! A vjeruj ja njemu bas operem guzu svaki dan i ostavljam ga par puta da se igra bez pelene i on uživa u tome i bas sam pažljiva sa tim al et desilo se! Nema ja mislim ovamo bademove kreme ali sam ja zato mami rekla da mi ponese kad je dolazila da me posjeti i donijela mi dva komada 😂 tako da sam se obezbjedila i sa tim 💪💪💪💪 sad sam ja kod doktora i ja se bas ne osjecam najbolje otekao mi jezik ima vec par dana i boli me a mm kaze puno pričaš 😂😂😂
lala3
Prvo jaaaako mi je zao zbog tebe i tvoje bebe 😒 vjerujem da ti je jako tesko a i njoj ali kako kazes sreca kad si ziva i kad nije hvala Bogu nista gore se desilo! A ja sam sinoc prije spavanja stavila mu samo baby puder i jutros kad smo ustali pola je nestalo hvala Bogu! Tako da nisam ni otisla sa njim doktoru nastavit cu samo puder da stavljam! A vjeruj ja njemu bas operem guzu svaki dan i ostavljam ga par puta da se igra bez pelene i on uživa u tome i bas sam pažljiva sa tim al et desilo se! Nema ja mislim ovamo bademove kreme ali sam ja zato mami rekla da mi ponese kad je dolazila da me posjeti i donijela mi dva komada 😂 tako da sam se obezbjedila i sa tim 💪💪💪💪 sad sam ja kod doktora i ja se bas ne osjecam najbolje otekao mi jezik ima vec par dana i boli me a mm kaze puno pričaš 😂😂😂
A ti si iz Bosne, ali zivis u Njemackoj, ako se sjecam dobro 😊, onda znas koja bademova krema 😂.. super drago mi je da je bolje stanje.. Hvala na podrsci, ne znam kako cu ovo izdrzati, vjeruj da bi samo sjela i plakala, muz me tjesi ne sikiraj se bitno je da si dobro, hvala Bogu kad postoji ad.. Ni u snovima ne bih mogla pomisliti da ce biti ovako, tako mi je zao kad vidim da trazi cicu i jadnica nista joj nije jasno, sto ja to njoj ne dam.. pretuzno stvarno, toliko smo uzivale u tom vremenu hranjenja, ali Boze sta cu... Jos mi jucer sveki dosla na svu moju muku i govori kako je njoj zao sto prekidam dojenje, ponavlja par puta, kao da sam ja za to kriva.. Kazem joj meni je najgore i ne bih ni ja da ne moram, kaze ona pa je li moras piti te lijekove 🙄🙄🙄.. Kaze suprug, jer nije bio tu, sto nisi rekla ne moram mogu umrijeti... Maloj govori eto ne da ti mama vise mlijeka, to je toliko bezdusno, s obzirom da vidi u kakvom se stanju nalazim...
Evo mi smo nazalost morali prekinuti dojenje, toliko mi je lose zbog toga, tuga velika😭😭😭… Imam probleme sa zdravljem, imam trombozu, vjerovatno vec duze vrijeme, ali eto sad je otkrivena… Zbog lijekova koje moram piti, moram prekinuti dojenje, to se ovih dana desava, pa se osjecam uzasno… Dva dana vec pije ad, trazi idalje cicu, a i ja se borim sa laktacijom… Tesko je, veoma… Dusa me boli, placem stalno zbog nje, ali sta cu, ne mogu rizikovati svoje zdravlje… Moram biti zahvalna Bogu sto sam ziva i sto se nije nista desilo…
Ajmeee jako mi je zao 😭 kako si skuzila trombozu? U svakom slučaju bitno da je otkrivena i da ti nije nista opasno 😘
Lala toliko sam se sada nazivcirala na rijeci tvoje sveki 🤯🤯🤯🤯🤯🤯 ja bi dosla i sakom ju otegluna sorii sto tako pisem al ja znam sto je tromboza i znam sto moze biti jer me i osobno toga strah nakon poroda sto je bilo i vrtim film uvijek u glavi sto bi bilo da je bilo 🤯🤯🤯 ljudi su previse ne informirani hvala Bogu volis svoje dijete i zao ti je al mislim da je ipak bolje da dijete ima majku nego li da ju nema, drugi put kad ti kaze sto slobodno joj odgovori ne dozvoli da te zajebava jer mislim da to stvarno nisi zasluzila 😘😘
Noemi kako si pravila rizine pahuljice prvo prije nego li si pocela navecer pojacavati mljeko.. S vodom ili s ad?
Lala, bome se i ja nasekirala! Da oprostis, al evo ja ovo moram reci, bas je krmaca! Ni krmaca ne bi tako sta pomislila, doduse. Ma strasno.. srecom, znas iz cijih je usta to izaslo pa se ti nemoj zbog toga sekirati.😘 Bemti vise te svekrve takve, rekla sam muzu, krenem li u tom smjeru ikad, neka me otruje.
Ayla, i ja krenula malo proucavat te kasice, uvođenje krute hrane, kako sta…da budem spremna…zasad citam na fejsu domace kasice za bebe a nikako da proucim ove knjige kod kuce sto imam… lakse mi sarafat po mobu😁. Jel i ti probas te kasice? Meni dođe da sebi pravim sad kao međuobrok kako mi fino to zvuci i izgleda😅
Ma ja citam i proučavam i npr na ovim pakovanjima pise kako se priprema al se osjecam tako glupo da vise nezz nista kako ni sto 🙈🙈 probam ja sve i odvratno mi je bljak, vise probavam da vidim jeli vruco a ne sto mi je privlacno jedino do sada sto mi se svidjelo a nije ono nesto da bi isla pojesti nego ostane njoj pa pojedem a to je od hipp neke pahuljice s jabukom pa ajd to pojedem ostalo sve ide u smece sto ostane jer mi bas ne pase al njoj je fino 😂😂
Meni je pocela kad je imao oko 2,5 i isto se bojim da cu biti celava. Naravno da je i njemu najdraze cupat me pa isto skupljam dlake iz ruku.
Ja jos nisam dobila.
Jel se vasi klinci smiju na glas? Nas se prvi put nasmijao 15.12. i onda dugo nije…sad prije desetak dana se poceo muzu smijat i od tada se stalno smije i meni i njemu🤩🥰. To je taaaaaaaaako slatko, sva se raspametim😍
Moja se prvi puta na glas nasmijala s cca 2 mj. Sad ae vec cesto smije naglas. Jucer je skuzila da ima rucicu pa je stalno proucava i "razgovara ss " s njom i inace puno "prica" 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji