Emax i ja sam sretna zbog vibera, jer su moji daleko i ne dolaze cesto, pa nas bar tako mogu vidjeti 🤗.
Meni je svekrva blize, ali ona se nebi ponudila da dode nesto napraviti 🙄. Dok sam dosla iz bolnice, i oni su dosli vidjeti bebu, i kaze ona muzu, nadam se da si skuhao rucak. Jok eto ti si donijela, mislim se 🤦♂️.
Marina111 ja se tebi divim, ja imam osjecaj da moram sve sama da nebi nista stigla. 🙆♂️🤦♂️
Ah cure. Da mi je lako nije , niti neman pola sata za sebe . Već lagano pucam. Razmišljam i o tome da otiđem jer takav tata mojoj curi ne treba !
Da se i ja malo javim citala sam sto ste pisali al zaboravih ovo zadnje mi jedino ostalo u sjecanju, dakle uspavljivanje ja nju nekada stavim u krevetic i zaspe ko top a nekada su to muke kako kada i pitanje koliko je umorna, na ruke ju nismo ucili i to mi je dobro jer mene leda bole i od ovoga zera sto ju drzimo i to sam vodila borbu i jos uvijek ju vodim svatko gleda svoje interese a mene ko j.... kao da ja nisam majka tome djetetu i onda poludim i stirala bi sviju u pm i otisla od sviju ali naravno to je nemoguce dosli bi oni svi za menom 😂😂 i ne pustam da mi ona place jer mene dusa boli i onda kada cujem pusti ju da place nece joj biti nista meni kosa na glavi na raste za 5cm sigurno, netko je pisao da kao pluca se razvijaju i toga sam se naslusala al kvocanje svaki dan eeee popi.... Al dobro to je sada prestalo pluca su se razvila 😂😂😂 ja imam "pomoc" od svekrve da hocu al ja jednostavno svoje dijete toliko obozavam da ja nju ne zelim ostavljati mislim odem ja do trg i kad trebam nekuda onda muz uzme slobodno i on ju pazi ja ju jednostavno ne mogu drugome ostaviti jedino ajd majki jer ona ce mi reci iskreno kakva je bila jeli plakala docim sveki nece da rece npr prije par dana sam bila fakat lose i odnila sam njoj na uru vrimena da dodem na sebe i ja cujem di place i odlucim otici po nju i ona meni da je bila mirna i sad ti njoj vjeruj da ja znam da ona place sat vremena npr ja bi onda isto plakala.. Ne mogu shvatit nekoga da pusti dite da place al ima nas svakakvih, isto kao i majki koje ostave svoje bebe to je za mene pretuzno... Ee da se bacim na muza 😂 on pomogne koliko moze puno radi dode kuci i on je umoran on ne kuha niti cisti aman bas nista ajd makne pladanj za sobom al zna kvocat da kuca u neredu al mene to ne zanima ima kada i ja njemu kvocam za druge stvari.. I dalje zaboravih sto sam mislila jos komentirati 🤦♀️🤦♀️
Nego da vas pitam koristi li tko nilu baby? Ja ju ne mogu vec 2 mj naci nidgje a tako mi fino mirisi 😐
I ja bih volila da mi je familija blize ali tako je eto ali sretna sam jer familija od mm je stvarno super i svi su prema meni i malome bez mane stvarno a svekrva kakvu ja imam pozelila bih je svakome, mi se vidjamo svaki dan dodje popijemo kafu popričamo, bas ono za pozelit odnos a sto se bebe tice kad god je pitam mozes li ona uvijek moze nekad ga ja ostavim kod nje dok obavim kupovinu ako trebam vise stvari a ako manje onda idem sa njim kolicima i tad bas uzivam, a isto ako imam neki termin negdje dalje pa ga moram povesti ona ide sa nama pripazi ga i ako se rasplace nije sve na meni znaci bas se na nji mogu 100% oslonit!! A kad je fino vrijeme mi svaki dan u setnju nas dvoje odemo do neke prodavnice prošetamo pogledamo sta ima sta nema i onda kod svekrve na kafu i kuci 😂 tako da nisam zatvorena cijeli dan u stanu sa njim a od kako sam se porodila auto bas slabije koristim jer mi je lakse kolicima sa njim sve obavit nego dok ga spakujem u jaje pa u auto pa tamo pa vamo ovako krenem ranije dobro njemu dobro i meni 🥰
Matina111, moras prvo s njom razgovarati otvoreno i reci sve sto te muci, pa da vidis kako on razmislja. Neki dan sam srela jednog kolegu i pitam ga kako beba, je li uzivaju (a znam da su dugo godina radili na bebi i da su je bas zelili), kaze on meni, ma ne znam sta cu s njim, mali je, ja se bojim ostati sam s njim, nije mi zanimljiv, kao jedva cekam da poraste onda cu ga ja preuzeti, ovako je samo s mamom. Pa mozda je i tvoj muz takav, njima je to sve sok, pogotovo dok beba krene plakati i trazi samo mamu. Ne znam... 🤷♀️
Moja cura isto ne spava tijekom dana 😭, eventualno na meni, to me bas nekada izbaci iz takta i onda budem nervozna 🙄, em bi mogla ja malo odmoriti, em bi puno toga stigla napraviti... al dobro
Emax, blago tebi, i ja bi zeljela takvu sveki, da mogu popiti s njom kavu, popricati... Ja to mogu sa svekrom s njim znam i kavu popiti i imamo o cemu popricati, a sa sveki ni jednu jedinu zajednicku temu nemamo 🙄.
Cure uzalud sve to , probala al nema učinka. Ja sam na porodiljnom i ništa drugo ne radim je njegov odgovori ! Ja ću sve napraviti za svoje djete a ona da ju uzme u ruke radije tipka po mobu.
Ja isto koristim becutan prah i Violeta za bebe omekšivač , super mirise i mekano je
Marina111 nemoj odustati pogledaj svoje dijete nije lako da dijete odrasta odvojeno od roditelja sad je ta faza nova stresna i teška ali i najljepsa al kad prodje bit ce nam zao! I mm se boji jos i kaze dok jos nalo porastes onda si moj 😂 boji se da ga stisne gnjavi itd a ja ne, a mi mame smo tako programirane da mozemo izdrzat i kad nam je najteže vidimo srecu u tome pa si mislimo kao steta sto nije tu i muž da to vidi... eh bas jest iz Bosne zapravo svi smo iz Bosne a vjeruj ima i kod nas svekrva i svekriva 😂 ja se sa njom najbolje ispričam ona nekako zna da je moja mama daleko i gleda da mi to sve nadomjesti čak i dok beba nije bila tu ja sam sa njom uvijek svaki dan se vidjala i zajedno smo išle kod frizera i u šoping tako da ja kazem da Bog da svako imao svekrvu kao ja al stvarno! Ona napravi rucak pozove ako ne mozemo doci donese ma ne znam eto trudi se sve sve al ne samo za mene nego za sviju a kad vam kazem da ima 45 godina razlike medju nama i tako se dobro slažemo onda je za nnepovjerovat 😂😂😂 al ja je stvarno volim!
Evo upravo čistila sa malom, cendrala, polijala kavu po podu 😂. Sad sve tako stoji , morala sam uspavati malu.
Moja svekriva je kuća do naše , niti ne pita kako smo a kamoli da pošalje ručak 😂😂😂 prijašnjoj snahi se kuhalo i zvalo a mene ko j.....
Nema veze, meni za moje djete nije ništa teško napraviti. Na ad-u je zbog zdravstvenih razloga a niti onda ju gs ne hrani, nije ju hranio već vise od mjesec dana. Ja sam tu za sve, niti se vise ne slažemo niti ne mogu pričati s njime i reci sto me muci. Niku neidem niti se sa kime čujem, posvećena sam tom djetetu od 0-24 sata
Sortiraj odgovore
Najstariji