Pa vi ste za mene ko te youtuberice 😁 ja izadjem u tajicama i potkosulji za dojenje, eventualno nesto na kopcanje preko...sminku i inace ne stavljam, doseg mi je maskara 😁
Nadanana…evo mojeg iskustva . Isto je pila moje izdojeno i nan , od Nana je imala jake grčeve , prešli na novalac ac još gore i povraćala u mlazovima. Dala joj babylove i sve prestalo , drugo djete. Probaj vise puta da podrigne tokom hranjenja ?
Cure kako ste , umorna koja ? Kako ste provele dan ?
Pospanaaaa, budna od 4:45, probudila se za sisu, pa kakala, premotala je pa vristala malo, nosic joj se napuni po noci pa ujutro problem cicati (nije prehladjena, valjda suh zrak), zaspala je oko pol 7 i vec u 7 i 15 bila budna. Dignule se da odvedem stariju u vrtic, malo prosetale i eto, nece sad spavati da ga je...es 🤪
To sto stavljaju na yt, po meni nije realno i vjerojatno imaju dadilju. Od sminke stavim maskaru i malo korektora na podocnjake, vani u trapericama, majici i tenisicama, doma u trenirci, kosa u rep uvijek (pada ko luda zadnje vrijeme), kosu stignem oprati svakib 5-6 dana, depilacija kad je mm slobodan.
Moja je imala dojenacke akne i sad se tu koza ljusti, po glavici i lijevom obrazu. Mogu to s kremicom namazati? Kupila bademovo ulje za kupanje ali ne pomaze.
I ja sam kod kuce najradije u pidžami 😁 al kad ne ide onda sto udobnije trenerka najvise i obična majica a helanke poslije trudnoće ne mogu vise vidit stalno sam u njima bila! A ja sam pitala moja beba isto imala babyakne i malo suhu kožu na licu i dr rekao najbolje losion za tijelo poslije kupanja za bebe on je najblazi za to i ja mazala i sad nema nista vise! Ja kosu perem svaki treći dan jer moram tako bezo se isprlja to je nenormalno! U trudnoći sam mogla jednom sedmicno prati kosu,imala blistavu kožu kilogrami su svi bili u stomaku samo a sad..hm nedostaju mi ti hormoni 😂
Imam mustela kremu, uriage kremu ili mustela mlijeko za tijelo za bebe, ne znam smijem li icim od toga? 🤔
Imam mustela kremu, uriage kremu ili mustela mlijeko za tijelo za bebe, ne znam smijem li icim od toga?
Meni je rečeno losionom za tijelo koje koristim ja lično koristim penaten al ne igra ulogu marka mislim
Imam mustela kremu, uriage kremu ili mustela mlijeko za tijelo za bebe, ne znam smijem li icim od toga? 🤔
Hm….ne znam. Moj mali se s nekih mjesec dva osipao po licu pa nam ped rekla da mozemo to kamilicom prati tako da umocim blaznicu pa prebrisem i onda obavezno vodom isto tako pa kao mogu s tom avene ili bez kamilice pa mazat s adermom… dala nam mini pakiranja sto je dobila. Tu a dwrmu nisam jos koristila…nemam pojma jesu te sto imas na foru ovih. A sto bi moja mama rekla, sa svinjskom masti ne mozes pogrijesiti🤣
Dala mi pedica neke testere od a-derme, moram vidjeti jel mogu s tim
Ja isto nisam pobornik te "cry it out" metode. Kao ono, izmorit ce se od placa pa ce zaspat samo pa ce naucit s vremenom.. Onaj ko to moze slusat ada mu se srce ne kida svaka mu cast. Moje prvo dijete se nije uspavljivalo samo nego iskljucivo dojeci ili nosajuci se. Sada imam totalni suprotnost. Cura ima 3mj i uspavljuje se sama, na sisi jos nikad nije zaspala, uspava se sa dudom i krpicom sama,nisam je ucila tome nego je jednostavno tako ispalo. Mislim da ovaj put samo imam vise srece nego prvi 😂
Moj ti je savjet jedino, i to ti kazem radi tebe jer ce bit sve teze, pokusaj ga ne usoavljivat noseći ga. Jer bebe rastu i u jednom trenu ce postat pretezak za to pa ces ga uspavljivat i plakat od muke😁
Meni se isto diže kosa na glavi od te metode i rečenice neka ga razvija pluća eh tad bi se lansirala na mjesec od muke a samo kazem zasto da place ako ne mora?? Prva beba nakon dugo vremena u familiji meni lično prva beba i svako ga je nosao i mazio i neka je al bio se naučio na ruke previse sad je malo bolje a i tezi je ne moze se nosati 🤷♀️ Pokušavala sam par puta da se sam uspava nekad uspije sad vise ne naučili smo ga mm i ja na nunanje, i sad bez toga tesko zaspi osim u kolicima ili autu! Iskreno svakoj bih mami preporučila ako moze da nauci da dijete samo zaspi normalno bez placa i suza nego u krevetic i bit tu kraj njega i pomalo ga učit na to jer je lakse ali ipak svako dijete je drugacije kao i svaki roditelj! Ne mora znacit da ce uvijek tako ostati metode se mijenjaju moj je npr prije uvijek na meni spavao il na Siki sad vise ne i zao mi je zbog toga a u drugu ruku sam sretna jer se nisam uspijevala tad bas nikako odmorit tako i ovo vjerujem da ce doci vrijeme kada ce htjeti spavati u svom kreveticu i bez ninanja a do tad cemo ivako
Ja svoju ne puštam da plaće , ako joj se spava privijem ju uz sebe ili provozam u kolicima i spava . Eto ni ja ne znam kad sam se zadnji put sredila , očito još kad sam bila trudna :) ne znam kako neke žene stignu sve to , al očito žive sa svekrvama ili mamama pa im pomažu . Mi smo sami , tata vecinom radi tako da smo moja curka i ja prepuštene same sebi . Dal vam muževi pomažu oko bebe i koliko ?
Sortiraj odgovore
Najstariji