Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Studeni 2019. 21:41

Aurora87

Mi smo isli prije 2 tjedna prvi put. A isliv2 puta. Svaki sam ga put morala dojiti jer se derao🙄. Srecom ina prostoruja za prematanje i dojenje. Ne znam jel u porti ima? Ugl, mm popi…sto mali bas hoce tad jest, a reko jbg, hoce mu se i moze mu se😁. Bas cesto preko dana jede, u prosjeku svaki sat osim kad malo duze spava ali danju jede po 5-10 min. Zato navecer nadoknadi. A preksutra mu krstenje…zivo me zanima kako ce to proci, inam neki osjecaj da ce htjet visiti na sisi🤪. Samo da i taj dan prođe….

Kad prid popom izvadis cicku 😂😂😂

22. Studeni 2019. 21:41

Noemi1

ayla

Noemi1

Manich

Noemi1

ayla

Ja isla curki rezat noktice, ajme patnje nisam nikada to volila radit na rukama bi ih pojela a na nogama fraknem ili odem pedikerki ali curki to mi problem da ju nebi zarezala 😐😐 kako vi s tim prolazite

Ja se ispraksirala, nakon jela i nakon podrigivanja, stavim ga na jastuk za dojenje i pocinje fino wellnes 😅 prvo odrezem pa isturpijam na rukama, pa na nogama. Pa onda znam jos baby stapicima ocistit izmedju prstica na nogama s vodom, pa onda s baby uljem, isto stapicima prodjem. I jos mal masazice mu nabacim ili vjezbica 😁

Ajmee ovo zvuci kao bas welnes.. De dodji i meni tako haahaah. Bome bi mi godilo da me netko malo tetosi jedno 3 h bez prestanka. Sad idem guglat neki tretman da se pocastim.. 😂😂😂

😂😂😂😂 treba se pocastiit nakon poroda 👍 dobro bi dosla neka masazica 😁

Nebi se ni ja bunila 😂😂

😅 vjerujem 😁 ma iduce godine 😆

Bitno da ikad pa kad god dobro ce doci

Venus
    22. Studeni 2019. 21:44

Sto se tice tog izdajanja i nosenja vani ja jos nisam imala potrebe, mala spava ko pijana cim prodjemo kucni prag, i vratimo se za 2-3 sata doma, a dojim je netom pred izlazak. A zanima me i da ponesem bocicu vani, dal da nosim sa sobne temperature svjeze mlijeko, il mogu ono iz frizidera, i kako i gdje ga ugrijat jer ce vai bit ledeno?

• Noemi1
    22. Studeni 2019. 23:16

Venus

Sto se tice tog izdajanja i nosenja vani ja jos nisam imala potrebe, mala spava ko pijana cim prodjemo kucni prag, i vratimo se za 2-3 sata doma, a dojim je netom pred izlazak. A zanima me i da ponesem bocicu vani, dal da nosim sa sobne temperature svjeze mlijeko, il mogu ono iz frizidera, i kako i gdje ga ugrijat jer ce vai bit ledeno?

E pa nosis ugrijano mlijeko ili sobne temperature (iako je to za njih ipak prehladno malo). Idealna temp.je 37 stupnjeva (to je kao majcino mlijeko). U biti, mozes zagrijat pod slavinom i stavit u termos torbicu 🤷 ona ti drzi toplinu neka 4h. Postepeno se hladi mlijeko (caj), sto vec stavis unutra. 

• Noemi1
    22. Studeni 2019. 23:18

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Manich

Noemi1

ayla

Ja isla curki rezat noktice, ajme patnje nisam nikada to volila radit na rukama bi ih pojela a na nogama fraknem ili odem pedikerki ali curki to mi problem da ju nebi zarezala 😐😐 kako vi s tim prolazite

Ja se ispraksirala, nakon jela i nakon podrigivanja, stavim ga na jastuk za dojenje i pocinje fino wellnes 😅 prvo odrezem pa isturpijam na rukama, pa na nogama. Pa onda znam jos baby stapicima ocistit izmedju prstica na nogama s vodom, pa onda s baby uljem, isto stapicima prodjem. I jos mal masazice mu nabacim ili vjezbica 😁

Ajmee ovo zvuci kao bas welnes.. De dodji i meni tako haahaah. Bome bi mi godilo da me netko malo tetosi jedno 3 h bez prestanka. Sad idem guglat neki tretman da se pocastim.. 😂😂😂

Nebi se ni ja bunila 😂😂

Hahah da 👍 pisat cu djedu bozicnjaku da Mi donese tetu sto masira i stavi je pod bor 😅

22. Studeni 2019. 23:22

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Manich

Noemi1

ayla

Nebi se ni ja bunila 😂😂

Hahah da 👍 pisat cu djedu bozicnjaku da Mi donese tetu sto masira i stavi je pod bor 😅

😂😂😂😂

Senci_i
    22. Studeni 2019. 23:50

Aurora87

Mi smo isli prije 2 tjedna prvi put. A isliv2 puta. Svaki sam ga put morala dojiti jer se derao🙄. Srecom ina prostoruja za prematanje i dojenje. Ne znam jel u porti ima? Ugl, mm popi…sto mali bas hoce tad jest, a reko jbg, hoce mu se i moze mu se😁. Bas cesto preko dana jede, u prosjeku svaki sat osim kad malo duze spava ali danju jede po 5-10 min. Zato navecer nadoknadi. A preksutra mu krstenje…zivo me zanima kako ce to proci, inam neki osjecaj da ce htjet visiti na sisi🤪. Samo da i taj dan prođe….

Nama danas 3 mjeseca i sutra cemo ju mozda 1.put povesti na takvo mjesto. Muz bi ju vec odavno vodio da se nalo pohvali 😊 a ja stalno bila protiv.. nekako ne volim vidjeti male bebace na takvim mjestima. A ja bi sutra isla malo u kupovinu nakon dugo vremena pa cu morati birati izmedju dva zla. Ostavit je samu s tatom ili povesti 🤣🤣 u potpisu Luda Mama 🙃

teresita
    23. Studeni 2019. 00:01

Vecer cure, evo kod nas drugi skok u razvoju, prvi je prosao bezbolno no ovaj je ajmeeee, beba koja je uredno spavala po 2-3 sata je spavala svega sat od dva popodne, cicka svako malo, nervoza..... ajmeee , imali jos itko sa skokom, kako se vi nosite s tim ??
    Inace je stvarno super beba koja je cak sinoc spavala 6 sati u komadu, od ponoci do 6, pocikio i opet zaspao do 10.30 kad sam ga budila ...

• Noemi1
    23. Studeni 2019. 00:32

teresita

Vecer cure, evo kod nas drugi skok u razvoju, prvi je prosao bezbolno no ovaj je ajmeeee, beba koja je uredno spavala po 2-3 sata je spavala svega sat od dva popodne, cicka svako malo, nervoza….. ajmeee , imali jos itko sa skokom, kako se vi nosite s tim ??
    Inace je stvarno super beba koja je cak sinoc spavala 6 sati u komadu, od ponoci do 6, pocikio i opet zaspao do 10.30 kad sam ga budila …

To ti vraca sto si ga budila 😝 e mi smo na bocici i ja ne primjetim previse te skokove. A kako si pisem u aplikaciju koliko pojede svaki obrok, onda po tom skuzim kad je bio skok 😅 ili kad je bio kao gladniji 🤷 i po app.mi je imao skok tocno dan poslje 3,6 i 9tj

Venus
    23. Studeni 2019. 01:10

Koju ono app koristis i preporucas? Ja imam Ovia baby i Little dot

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.