Mi smo isli prije 2 tjedna prvi put. A isliv2 puta. Svaki sam ga put morala dojiti jer se derao🙄. Srecom ina prostoruja za prematanje i dojenje. Ne znam jel u porti ima? Ugl, mm popi…sto mali bas hoce tad jest, a reko jbg, hoce mu se i moze mu se😁. Bas cesto preko dana jede, u prosjeku svaki sat osim kad malo duze spava ali danju jede po 5-10 min. Zato navecer nadoknadi. A preksutra mu krstenje…zivo me zanima kako ce to proci, inam neki osjecaj da ce htjet visiti na sisi🤪. Samo da i taj dan prođe….
Kad prid popom izvadis cicku 😂😂😂
Ja isla curki rezat noktice, ajme patnje nisam nikada to volila radit na rukama bi ih pojela a na nogama fraknem ili odem pedikerki ali curki to mi problem da ju nebi zarezala 😐😐 kako vi s tim prolazite
Ja se ispraksirala, nakon jela i nakon podrigivanja, stavim ga na jastuk za dojenje i pocinje fino wellnes 😅 prvo odrezem pa isturpijam na rukama, pa na nogama. Pa onda znam jos baby stapicima ocistit izmedju prstica na nogama s vodom, pa onda s baby uljem, isto stapicima prodjem. I jos mal masazice mu nabacim ili vjezbica 😁
Ajmee ovo zvuci kao bas welnes.. De dodji i meni tako haahaah. Bome bi mi godilo da me netko malo tetosi jedno 3 h bez prestanka. Sad idem guglat neki tretman da se pocastim.. 😂😂😂
😂😂😂😂 treba se pocastiit nakon poroda 👍 dobro bi dosla neka masazica 😁
Nebi se ni ja bunila 😂😂
😅 vjerujem 😁 ma iduce godine 😆
Bitno da ikad pa kad god dobro ce doci
Sto se tice tog izdajanja i nosenja vani ja jos nisam imala potrebe, mala spava ko pijana cim prodjemo kucni prag, i vratimo se za 2-3 sata doma, a dojim je netom pred izlazak. A zanima me i da ponesem bocicu vani, dal da nosim sa sobne temperature svjeze mlijeko, il mogu ono iz frizidera, i kako i gdje ga ugrijat jer ce vai bit ledeno?
Sto se tice tog izdajanja i nosenja vani ja jos nisam imala potrebe, mala spava ko pijana cim prodjemo kucni prag, i vratimo se za 2-3 sata doma, a dojim je netom pred izlazak. A zanima me i da ponesem bocicu vani, dal da nosim sa sobne temperature svjeze mlijeko, il mogu ono iz frizidera, i kako i gdje ga ugrijat jer ce vai bit ledeno?
E pa nosis ugrijano mlijeko ili sobne temperature (iako je to za njih ipak prehladno malo). Idealna temp.je 37 stupnjeva (to je kao majcino mlijeko). U biti, mozes zagrijat pod slavinom i stavit u termos torbicu 🤷 ona ti drzi toplinu neka 4h. Postepeno se hladi mlijeko (caj), sto vec stavis unutra.
Ja isla curki rezat noktice, ajme patnje nisam nikada to volila radit na rukama bi ih pojela a na nogama fraknem ili odem pedikerki ali curki to mi problem da ju nebi zarezala 😐😐 kako vi s tim prolazite
Ja se ispraksirala, nakon jela i nakon podrigivanja, stavim ga na jastuk za dojenje i pocinje fino wellnes 😅 prvo odrezem pa isturpijam na rukama, pa na nogama. Pa onda znam jos baby stapicima ocistit izmedju prstica na nogama s vodom, pa onda s baby uljem, isto stapicima prodjem. I jos mal masazice mu nabacim ili vjezbica 😁
Ajmee ovo zvuci kao bas welnes.. De dodji i meni tako haahaah. Bome bi mi godilo da me netko malo tetosi jedno 3 h bez prestanka. Sad idem guglat neki tretman da se pocastim.. 😂😂😂
Nebi se ni ja bunila 😂😂
Hahah da 👍 pisat cu djedu bozicnjaku da Mi donese tetu sto masira i stavi je pod bor 😅
Nebi se ni ja bunila 😂😂
Hahah da 👍 pisat cu djedu bozicnjaku da Mi donese tetu sto masira i stavi je pod bor 😅
😂😂😂😂
Mi smo isli prije 2 tjedna prvi put. A isliv2 puta. Svaki sam ga put morala dojiti jer se derao🙄. Srecom ina prostoruja za prematanje i dojenje. Ne znam jel u porti ima? Ugl, mm popi…sto mali bas hoce tad jest, a reko jbg, hoce mu se i moze mu se😁. Bas cesto preko dana jede, u prosjeku svaki sat osim kad malo duze spava ali danju jede po 5-10 min. Zato navecer nadoknadi. A preksutra mu krstenje…zivo me zanima kako ce to proci, inam neki osjecaj da ce htjet visiti na sisi🤪. Samo da i taj dan prođe….
Nama danas 3 mjeseca i sutra cemo ju mozda 1.put povesti na takvo mjesto. Muz bi ju vec odavno vodio da se nalo pohvali 😊 a ja stalno bila protiv.. nekako ne volim vidjeti male bebace na takvim mjestima. A ja bi sutra isla malo u kupovinu nakon dugo vremena pa cu morati birati izmedju dva zla. Ostavit je samu s tatom ili povesti 🤣🤣 u potpisu Luda Mama 🙃
Vecer cure, evo kod nas drugi skok u razvoju, prvi je prosao bezbolno no ovaj je ajmeeee, beba koja je uredno spavala po 2-3 sata je spavala svega sat od dva popodne, cicka svako malo, nervoza..... ajmeee , imali jos itko sa skokom, kako se vi nosite s tim ??
Inace je stvarno super beba koja je cak sinoc spavala 6 sati u komadu, od ponoci do 6, pocikio i opet zaspao do 10.30 kad sam ga budila ...
Vecer cure, evo kod nas drugi skok u razvoju, prvi je prosao bezbolno no ovaj je ajmeeee, beba koja je uredno spavala po 2-3 sata je spavala svega sat od dva popodne, cicka svako malo, nervoza….. ajmeee , imali jos itko sa skokom, kako se vi nosite s tim ??
Inace je stvarno super beba koja je cak sinoc spavala 6 sati u komadu, od ponoci do 6, pocikio i opet zaspao do 10.30 kad sam ga budila …
To ti vraca sto si ga budila 😝 e mi smo na bocici i ja ne primjetim previse te skokove. A kako si pisem u aplikaciju koliko pojede svaki obrok, onda po tom skuzim kad je bio skok 😅 ili kad je bio kao gladniji 🤷 i po app.mi je imao skok tocno dan poslje 3,6 i 9tj
Sortiraj odgovore
Najstariji