Hej Clo, dobro nam došla, želim ti sretnu i urednu trudnoću. Ja uskoro idem na prvi pregled (privatno) pa se javim. Svima ostalima želim čestitati na već obavljenim uspješnim pregledima, nadam se da će i moj biti.🤞🏼
Ostale curke koje ste bile bolesne ili koje se patite za tegobama ovih prvih tjedana želim vam da se osjećate bolje i da čim prije prođe.♥️
👩🏽23, 🧔🏽26
👧🏽 Aurora 2,5
Book cure ! Kako ste ??
Evo da ostane upisano kao pomoc kome bude trebalo , vezano za zatvor DONAT MG !
Znaci jucer sam popila bocu kroz cijeli dan i jutros se preporodila.
Caak dam primjetit kako su mi i mucnine doosta manje
neznam jel od njega il ne
al od sad stoji boca donata doma 😂 za nedaj Boze
Jel se vi budite nocu za piskit ??
ja se budim barem 2x s tim da jednom moram ic pojest nesto
al se suzdrzavam pa pojedem grcki jogurt il popijem tekuci ..
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Evo cure da se i ja javim. Pregled super prošao, imamo ❤️ i bebica odgovara tjednima. Za sad nam je termin 8.9. ali možda korigiramo! 😊
Jedino mi je dala zbog komplikacija u prošloj trudnoći (visoki tlak i preeklampsija) Andol 100 da pijem preventivno. Da li je koja od vas imala/ ima problema s tlakom i isto pije Andol u trudnoći?
👩🏻’95🧑🏻🦱’92
L🩵 10/22
Biokemijska 8/21
Book cure ! Kako ste ??
Evo da ostane upisano kao pomoc kome bude trebalo , vezano za zatvor DONAT MG !
Znaci jucer sam popila bocu kroz cijeli dan i jutros se preporodila.
Caak dam primjetit kako su mi i mucnine doosta manje
neznam jel od njega il ne
al od sad stoji boca donata doma 😂 za nedaj Boze
Jel se vi budite nocu za piskit ??
ja se budim barem 2x s tim da jednom moram ic pojest nesto
al se suzdrzavam pa pojedem grcki jogurt il popijem tekuci ..
Drago mi je da si našla svoj spas za mučnine i probavu! 😇 Meni je nekako uvijek muka kad ga pijem 🤢
Što se tiče wca, srećom po noći još ne! Ali zato preko dana stalno visim… 😅 Samo čekam kad krene i to još.
👩🏻’95🧑🏻🦱’92
L🩵 10/22
Biokemijska 8/21
Meni je bas rani krenulo to nocno dizanje , tocno me nervira
budim se barem 2x
a ustajem radi vrtica s malim u 7 ko zombi
kasno idem lec i nikako se naspavat 🙄🙄
Ni meni nije okusom Bogzna sta al dok pomaze pijem pa makar na silu 😂😂
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Hej Clo, dobro nam došla, želim ti sretnu i urednu trudnoću. Ja uskoro idem na prvi pregled (privatno) pa se javim. Svima ostalima želim čestitati na već obavljenim uspješnim pregledima, nadam se da će i moj biti.🤞🏼
Ostale curke koje ste bile bolesne ili koje se patite za tegobama ovih prvih tjedana želim vam da se osjećate bolje i da čim prije prođe.♥️
Hvala ti također sretno na prvom pregledu. ☺️
👩🏻29 ❤️ 👦🏻32
Pozdrav svim mamicama :) pridružuje se još jedna jesenska bebica :D
trenutno čekamo jos prvi pregled, al simptomi lagano jesu :)Clo dobro nam doslaaa 🥰❤️❤️ mirnu i školsku trudnocu zelim!!
Marina heej, ja sam dobro stvarno se ne mogu buniti 😁 simptomi su mi jedino mučnina kroz dan, ali onako malo dođe pa ode i tako u krug😅 za sada jos nije bilo povraćanja. Osjecam lagani umor krenu me popodne peć oci, i opcenito mi se neda nista bas raditi. 🙈 E i da grudi standardno teske i bolne, to je za sada to… i povremeno jos znam osjetiti neki grč dolje. Kako je kod tebe? 🥰🥰
Otprilike imam slične simptome 🤗 umorna sam 24 sata i jedva funkcionisem. Imam te mucnine nekad vise nekad manje, ali gledam da skontam šta cu jesti i onda mi je okej apetit a inače nisam nikad gladna 😵💫
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Curee, sve je ok crl 14mm,srce kuca ❤️Super, drago mi je da je sve super prošlo <3
Ja imam sutra pregled i nikako ga dočekati :DSretno sutra na pregleduuu 🤰🏽🥰 jel to prvi ili vec drugi pregled? 🙈
evo prvi pregled danas popodne, jedva čekam, malo me i neka nervoza pere al to je normalno, želim da bude sve ok :D
što se tiče nekih simptoma, meni je krenuo taj umor doslovno bi mogla spavati stalno. i da, krenulo je od prošlog tjedna pišanje po noći- barem 2 puta.
Pozdrav svim mamicama :) pridružuje se još jedna jesenska bebica :D
trenutno čekamo jos prvi pregled, al simptomi lagano jesu :)Clo dobro nam doslaaa 🥰❤️❤️ mirnu i školsku trudnocu zelim!!
Marina heej, ja sam dobro stvarno se ne mogu buniti 😁 simptomi su mi jedino mučnina kroz dan, ali onako malo dođe pa ode i tako u krug😅 za sada jos nije bilo povraćanja. Osjecam lagani umor krenu me popodne peć oci, i opcenito mi se neda nista bas raditi. 🙈 E i da grudi standardno teske i bolne, to je za sada to… i povremeno jos znam osjetiti neki grč dolje. Kako je kod tebe? 🥰🥰Otprilike imam slične simptome 🤗 umorna sam 24 sata i jedva funkcionisem. Imam te mucnine nekad vise nekad manje, ali gledam da skontam šta cu jesti i onda mi je okej apetit a inače nisam nikad gladna 😵💫
joj ja isto, inače jedem jednom dnevno a sad 3 puta dnevno uz neko grickanje orašastih plodova, voćke hahah
a tek počela trudnoća haha veselo će biti ali ajde slatke muke :D
Curee, sve je ok crl 14mm,srce kuca ❤️Super, drago mi je da je sve super prošlo <3
Ja imam sutra pregled i nikako ga dočekati :DSretno sutra na pregleduuu 🤰🏽🥰 jel to prvi ili vec drugi pregled? 🙈evo prvi pregled danas popodne, jedva čekam, malo me i neka nervoza pere al to je normalno, želim da bude sve ok :D
što se tiče nekih simptoma, meni je krenuo taj umor doslovno bi mogla spavati stalno. i da, krenulo je od prošlog tjedna pišanje po noći- barem 2 puta.
👩🏻29 ❤️ 👦🏻32
bika sretno na pregledu danas ! 👍🏼👍🏼
jel i Vama cure forum drukciji ??
btw prijavljujem prestanak mucnina 👍🏼👍🏼
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Sortiraj odgovore
Najstariji