Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nika_1610
    28. Siječanj 2025. 18:05

Hej Clo, dobro nam došla, želim ti sretnu i urednu trudnoću. Ja uskoro idem na prvi pregled (privatno) pa se javim. Svima ostalima želim čestitati na već obavljenim uspješnim pregledima, nadam se da će i moj biti.🤞🏼
    Ostale curke koje ste bile bolesne ili koje se patite za tegobama ovih prvih tjedana želim vam da se osjećate bolje i da čim prije prođe.♥️

👩🏽23, 🧔🏽26
    👧🏽 Aurora 2,5

December2024
    28. Siječanj 2025. 18:29

Book cure ! Kako ste ?? 
    Evo da ostane upisano kao pomoc kome bude trebalo , vezano za zatvor DONAT MG !
    Znaci jucer sam popila bocu kroz cijeli dan i jutros se preporodila. 
    Caak dam primjetit kako su mi i mucnine doosta manje
    neznam jel od njega il ne 
    al od sad stoji boca donata doma 😂 za nedaj Boze 
    Jel se vi budite nocu za piskit ??
    ja se budim barem 2x s tim da jednom moram ic pojest nesto 
    al se suzdrzavam pa pojedem grcki jogurt il popijem tekuci .. 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

• Mateil
    28. Siječanj 2025. 20:16

Evo cure da se i ja javim. Pregled super prošao, imamo ❤️ i bebica odgovara tjednima. Za sad nam je termin 8.9. ali možda korigiramo! 😊
    Jedino mi je dala zbog komplikacija u prošloj trudnoći (visoki tlak i preeklampsija) Andol 100 da pijem preventivno. Da li je koja od vas imala/ ima problema s tlakom i isto pije Andol u trudnoći? 

👩🏻’95🧑🏻‍🦱’92
    L🩵 10/22
    Biokemijska 8/21

• Mateil
    28. Siječanj 2025. 20:20

December2024

Book cure ! Kako ste ??
    Evo da ostane upisano kao pomoc kome bude trebalo , vezano za zatvor DONAT MG !
    Znaci jucer sam popila bocu kroz cijeli dan i jutros se preporodila.
    Caak dam primjetit kako su mi i mucnine doosta manje
    neznam jel od njega il ne
    al od sad stoji boca donata doma 😂 za nedaj Boze
    Jel se vi budite nocu za piskit ??
    ja se budim barem 2x s tim da jednom moram ic pojest nesto
    al se suzdrzavam pa pojedem grcki jogurt il popijem tekuci ..

Drago mi je da si našla svoj spas za mučnine i probavu! 😇 Meni je nekako uvijek muka kad ga pijem 🤢
    Što se tiče wca, srećom po noći još ne! Ali zato preko dana stalno visim… 😅 Samo čekam kad krene i to još.

👩🏻’95🧑🏻‍🦱’92
    L🩵 10/22
    Biokemijska 8/21

December2024
    28. Siječanj 2025. 21:11

Meni je bas rani krenulo to nocno dizanje , tocno me nervira 
    budim se barem 2x 
    a ustajem radi vrtica s malim u 7 ko zombi 
    kasno idem lec i nikako se naspavat 🙄🙄 
    Ni meni nije okusom Bogzna sta al dok pomaze pijem pa makar na silu 😂😂

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

Clo
    28. Siječanj 2025. 21:22

Nika_1610

Hej Clo, dobro nam došla, želim ti sretnu i urednu trudnoću. Ja uskoro idem na prvi pregled (privatno) pa se javim. Svima ostalima želim čestitati na već obavljenim uspješnim pregledima, nadam se da će i moj biti.🤞🏼
    Ostale curke koje ste bile bolesne ili koje se patite za tegobama ovih prvih tjedana želim vam da se osjećate bolje i da čim prije prođe.♥️

Hvala ti također sretno na prvom pregledu. ☺️

👩🏻29 ❤️ 👦🏻32

Marina.25
    29. Siječanj 2025. 06:55

Zamia

Clo

Pozdrav svim mamicama :) pridružuje se još jedna jesenska bebica :D
    trenutno čekamo jos prvi pregled, al simptomi lagano jesu :)
    Clo dobro nam doslaaa 🥰❤️❤️ mirnu i školsku trudnocu zelim!!
    Marina heej, ja sam dobro stvarno se ne mogu buniti 😁 simptomi su mi jedino mučnina kroz dan, ali onako malo dođe pa ode i tako u krug😅 za sada jos nije bilo povraćanja. Osjecam lagani umor krenu me popodne peć oci, i opcenito mi se neda nista bas raditi. 🙈 E i da grudi standardno teske i bolne, to je za sada to… i povremeno jos znam osjetiti neki grč dolje. Kako je kod tebe? 🥰🥰

Otprilike imam slične simptome 🤗 umorna sam 24 sata i jedva funkcionisem. Imam te mucnine nekad vise nekad manje, ali gledam da skontam šta cu jesti i onda mi je okej apetit a inače nisam nikad gladna 😵‍💫 

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• bika_444
    29. Siječanj 2025. 08:24

Zamia

bika_444

Amy_94

Curee, sve je ok crl 14mm,srce kuca ❤️
    Super, drago mi je da je sve super prošlo <3
    Ja imam sutra pregled i nikako ga dočekati :D
    Sretno sutra na pregleduuu 🤰🏽🥰 jel to prvi ili vec drugi pregled? 🙈

evo prvi pregled danas popodne, jedva čekam, malo me i neka nervoza pere al to je normalno, želim da bude sve ok :D
    što se tiče nekih simptoma, meni je krenuo taj umor doslovno bi mogla spavati stalno. i da, krenulo je od prošlog tjedna pišanje po noći- barem 2 puta. 

Clo
    29. Siječanj 2025. 08:42

Marina.25

Zamia

Clo

Pozdrav svim mamicama :) pridružuje se još jedna jesenska bebica :D
    trenutno čekamo jos prvi pregled, al simptomi lagano jesu :)
    Clo dobro nam doslaaa 🥰❤️❤️ mirnu i školsku trudnocu zelim!!
    Marina heej, ja sam dobro stvarno se ne mogu buniti 😁 simptomi su mi jedino mučnina kroz dan, ali onako malo dođe pa ode i tako u krug😅 za sada jos nije bilo povraćanja. Osjecam lagani umor krenu me popodne peć oci, i opcenito mi se neda nista bas raditi. 🙈 E i da grudi standardno teske i bolne, to je za sada to… i povremeno jos znam osjetiti neki grč dolje. Kako je kod tebe? 🥰🥰
    Otprilike imam slične simptome 🤗 umorna sam 24 sata i jedva funkcionisem. Imam te mucnine nekad vise nekad manje, ali gledam da skontam šta cu jesti i onda mi je okej apetit a inače nisam nikad gladna 😵‍💫

joj ja isto, inače jedem jednom dnevno a sad 3 puta dnevno uz neko grickanje orašastih plodova, voćke hahah
    a tek počela trudnoća haha veselo će biti ali ajde slatke muke :D

bika_444

Zamia

bika_444

Amy_94

Curee, sve je ok crl 14mm,srce kuca ❤️
    Super, drago mi je da je sve super prošlo <3
    Ja imam sutra pregled i nikako ga dočekati :D
    Sretno sutra na pregleduuu 🤰🏽🥰 jel to prvi ili vec drugi pregled? 🙈
    evo prvi pregled danas popodne, jedva čekam, malo me i neka nervoza pere al to je normalno, želim da bude sve ok :D
    što se tiče nekih simptoma, meni je krenuo taj umor doslovno bi mogla spavati stalno. i da, krenulo je od prošlog tjedna pišanje po noći- barem 2 puta.

👩🏻29 ❤️ 👦🏻32

December2024
    29. Siječanj 2025. 11:52

bika sretno na pregledu danas ! 👍🏼👍🏼 
    jel i Vama cure forum drukciji ?? 
    btw prijavljujem prestanak mucnina 👍🏼👍🏼

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.