Ja nisam imala sreću roditi u 20tima, eto me s 34 i 37 🤣
Ali uvijek kažem da sve ima svoje zašto i zato 😅
Pupo super napreduje s tjednima, s obzirom na blizanacku trudnoću i sve, odlično ti ide! I bome su velike cure 😍
Još jučer sam ti mislila to napisati, ali zaspala sam navečer s malim 😂😂😂
Ja sam na osobnoj u 20im, osobni osjećaj trudnoće da imam 78 😅😅😅😅🫣🤭🤫
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
Cure, jeste li išle na tečaj za trudnice? Zanima me kakva su vam iskustva i smatrate li da vam je bilo od koristi.
Ja bi trebala krenuti sljedeći tjedan. Malo kasnim, ali nisam mogla ranije zbog posla. Nadam se da ću čuti koju korisnu informaciju😊
Usput da vas pitam kako ide cijela procedura oko otvaranja porodiljnog. Potvrdu od liječnika nosim poslodavcu ili direktno na HZZO?
29.3.2025. ➕️
UZV: 7+0 imamo ❤️
Veritas ✅️ Stiže nam dečko!👶🩵
12/25 ⏳️
Ja sam na osobnoj u 20im, osobni osjećaj trudnoće da imam 78 😅😅😅😅🫣🤭🤫
Kako si danas , kako tlak?
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Cure, jeste li išle na tečaj za trudnice? Zanima me kakva su vam iskustva i smatrate li da vam je bilo od koristi.
Ja bi trebala krenuti sljedeći tjedan. Malo kasnim, ali nisam mogla ranije zbog posla. Nadam se da ću čuti koju korisnu informaciju😊
Usput da vas pitam kako ide cijela procedura oko otvaranja porodiljnog. Potvrdu od liječnika nosim poslodavcu ili direktno na HZZO?
Ne mislim na tečaj, muž nije baš za to da bude na porodu ako ide prirodni.
Ja u srijedu imam pregled, a u utorak mi je 45 dana do termina pa javim što i kako sa papirima, jer se iz prve trudnoće uopće ne sjećam što je bilo, a i muž je rješavao jer sam ja ležala u bolnici.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288 ... 13dt - beta 2743
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
Bluoo ja sam otvarala ovaj tjedan, potvrdu od liječnika sam nosila u HZZO, poslodavcu sam poslala samo scan mailom, nije trebalo slati kopiju fizički. Osim toga, poslodavac ti mora poslati prosjek plaća za zadnjih 6 mjeseci, mislim da se zove ER obrazac. Uz to sam nosila fotokopiju osobne i kopiju kartice tekućeg (brojeve kartice sam sakrila u paintu i ostavila samo Iban). To samo doneseš tamo, popuniš još neki njihov papir i to je to.
👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
Bluoo ja sam otvarala ovaj tjedan, potvrdu od liječnika sam nosila u HZZO, poslodavcu sam poslala samo scan mailom, nije trebalo slati kopiju fizički. Osim toga, poslodavac ti mora poslati prosjek plaća za zadnjih 6 mjeseci, mislim da se zove ER obrazac. Uz to sam nosila fotokopiju osobne i kopiju kartice tekućeg (brojeve kartice sam sakrila u paintu i ostavila samo Iban). To samo doneseš tamo, popuniš još neki njihov papir i to je to.
Tocno tako, samo ja sam poslodavcu odnijela fizicki, ali to da vudim ljude i malo popricamo hehh..
I onda ti na hzzo kazu da dodes kad dijete navrsi 5mj za produzetak..
Ali mislim da onda ide i muz da prebaci onih 2mj prenosivih da ih ti koristis
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩵 03.11.2025. 🩵🫶
Ja sam zasad za otvaranje komplikacija i svaki mj doznake slala mailom na hzzo. Rekli su mi da kad otvaram porodiljni posaljem samo novu doznaku( broj tekuceg i prosjek placa vec imaju) , pa se nadam da necu morati ici osobno. 🤞🏼
Ja sam neki dan otvorila porodiljni, doznake mi inace doktorica salje u sustav tako da im ja samo mail posaljem za isplatu, sad sam im poslala mail da je otvoren porodiljni pa me zanima da li ce mi traziti dodatno jos papira… javim vam
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji