Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lea25
    24. Rujan 2025. 18:36

Nikita da, u bolnici. Prvi dan smo računali na moj strah i suze, ali drugi dan je tlak i dalje bio 160/90, ni mrvicu niže. Od kad sam na terapiji je 140/80. Nadam se ujutro negativnim proteinima, ovdje sam svakako na sigurnijem nego doma, ali osjećaj doma i muza bi svakako spustio tlak niže, voljela bih probati i opciju mjerenja samo 24h doma svakih sat pa da usporedimo. Naravno, struka ima zadnju riječ, samo sam svjesna svog straha koji doprinosi velikim brojkama. Nadam se da beba osjeti da ga trebam i da je mama tu, ali da moramo biti tim, tješi me sto on ne pokazuje naznake da bi još van, svakako mi cerviks i zatvorenost olakšavaju. Drago mi je da se bacate na sobicu, mogu zamisliti emocije! 

👱🏻‍♀️27,sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️36, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    16.11.⭐️⚽️
    🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
    4.11. stigao zdrav dječak ⭐️💙
    Pala u eklamptički šok na porodu➡️ 8 dana intenzivne

• Jana1993
    24. Rujan 2025. 19:00

Draga Lea želim ti puno strpljenja! Bit će to sve ok, na sigurnom si sada i to je najbitnije🫶
    Baccarat ja sam oprala i popeglala sve što sam dobila prije kojih mjesec dana, a termin mi 5.11😅pospremila u ormar. Prekjučer od jedne ženice isto dobila hrpetinu robe i sad to rješavam. Toliko ima te robe da bi me više mučila da tako stoji neoprana nego ovako oprana🙈ali mi dođe da je opet properem, užas, što naravno neću napraviti 😅svako malo odem do ormara i gledam jel treba ta robica opet pranje 😂😂 ma sve se stigne ja mislim
    Mene možda pere ovo sve kako mi je prva bebica, pokretni krevetic mi već na sred boravka 🙈ali inače nemam neku pomoć jer cijela obitelj živi van hrvatske pa ne mogu poslati nekoga da mi pospremi u slučaju da se nešto nije stiglo još napraviti. Zato sam i ja kao i plavuša torbu za rodilište već spremila, suprug bi sigurno nešto ili zaboravio ili nebi našao. 😅ovako sam nekako mirnija. A kaže mi sestra, joj vidjet ćeš ako ćeš imati drugo, sve ćeš to 2tj prije termina raditi a ne ovako 🫠

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

Nala48
    24. Rujan 2025. 20:32

Lea bit će to sve dobro, samo polako i dan po dan, već si blizu kraja i sigurna sam da će sve biti u redu 😊
    Bitno da si pod nadzorom i brigom stručnjaka. 

Također cure hvala na podršci oko težine, znam da ti ultrazvuci i mjere nisu precizni i pouzdani, no svejedno me ovih dana kopkalo jesam li napravila neku grešku što se tiče prehrane da sam to nehotice uzrokovala. Pojačala sam sad proteine pa ćemo vidjeti 🙂

Plavuša vidim da si spomenula da tražiš podlogu, baci oko na onu stranicu rajzaigracke.hr tamo ima ogroman izbor. Možda bi nešto bilo i na Ozone.hr

👩‍❤️‍👨 33/34
    4.11. termin 🩷🐤
    8.10. stigla beba D, 36+1 🌸🌸

plavuša
    24. Rujan 2025. 22:37

Nikkitta super za pregled i kaj se bebo okrenuo ☺️
    Nala hvala bidem bas proguglala sta nude, na kraju sam rekka da cu uzet usku onu od 50ak cm pa kud puklo heheh

Ja rijesila svoj pregled, beba pkrenuta glavicom, spol kaze ne vidi, jer kako je on rekao da ga sad vise nitko ne moze vidjet, jer je beba "zguzvana" i nabito je sve unutra 🙈 procijenio je na 2300g, dobila sam uputnicu za TA i rodiliste i da za 2 tjedna ponovim vadenje krvi u vinogradskoj za preeklampsiju, zadnja 2 nalaza su bili dobri, ali rekao je da bi htio da napravim jos makar jedan.. Napravio bris i hvala lijepo, doviđenja, sretno mi kaze 🤗

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓
    🩵 17.10.2025. 🩵 37+4

suza85
    25. Rujan 2025. 08:58

Lea baš mi je žao što to prolaziš ali vjerujem da će sve biti u redu. Razumijem da te hvata panika( kao i sve nas ponekad),almsamo smireno stres još nikada nikome nije olakšao.
    Nala48 sigurna sam da će beba biti savršena,te njihove mjere su,ma ni neznam šta da kažem. Meni su kod prvog sina puno fulali i kao naivčina( prvi put nemaš pojma), još sam i nabavila malu robicu očekujući da će stvarno biti kako su rekli. Mali se rodio preko 4 kg,jedva smo ga obukli za iz bolnice,sve skoro premalo😂. Bit će to sve u redu na kraju vidjet ćeš.
    Nikkitta, da izgleda da sam manje više sljedeća na redu po terminima. Malo se veselim,malo sam u panici. Na početku je to sve dugo trajalo,odbrojavaš dane i nikako da stigne,a sad kad smo već tako blizu mi je nekako muka. Ma ni sama sebe ne kužim al bude nekako. Drago mi je da ti se bebica okrenula.

Nala48
    25. Rujan 2025. 12:39

siza85 Hvala ti, lakše je kad čujem i tvoje iskustvo. 😊
    Kao da si pogodila, baš sam razmišljala da li bi uzela manju robicu za bolnicu, najmanji broj koji imam je 50. Ali sad kad vidim kako mogu fulati radije neću, ako treba budemo joj podfrknuli rukave 🤣

Vjerujem da te hvata nervoza ovako blizu terminu, ali bit će to sve super, uskoro ćeš upoznati svoju bebu 😊

👩‍❤️‍👨 33/34
    4.11. termin 🩷🐤

• Blu00
    25. Rujan 2025. 13:02

Ja ulijećem sa zimskih, jer mi je termin 3.12. Tamo sam jedna od prvih na redu za porod, pa radije pitam ovdje, jer ima vas koje imate termine u 11. mjesecu.
    Zanima me što ste planirale obući djetetu za izlazak iz bolnice. Prvo mi je dijete, pa sam malo zbunjena. Živim u Dalmaciji, zime nam nisu prehladne. Mislila sam ponijeti  bodi dugih rukava, deblju majicu i hlače, deblje čarapice i mekanu trenerkicu/jaknicu. Naravno, pokrila bi ga dekicom. Sad me brine jel to dosta😏
    Nemojte zamjeriti na glupom pitanju😅

29.3.2025. ➕️
    UZV: 7+0 imamo ❤️
    Veritas ✅️ Stiže nam dečko!👶🩵
    12/25 ⏳️

Nala48
    25. Rujan 2025. 13:57

Bluoo da ti budem iskrena, mene muči ista stvar. Netko od cura je tu napisao da ne smije biti predebela odjeća radi jaja i da je uzeo kombinezon, bodi, čarapice, kapicu i dekicu ako se dobro sjećam. Tako je nekako i moj plan, možda uzmem više toga pa će mi sestre na odjelu pomoći s tim koliko je dovoljno 🤷

👩‍❤️‍👨 33/34
    4.11. termin 🩷🐤

• Blu00
    25. Rujan 2025. 14:04

Nala48

Bluoo da ti budem iskrena, mene muči ista stvar. Netko od cura je tu napisao da ne smije biti predebela odjeća radi jaja i da je uzeo kombinezon, bodi, čarapice, kapicu i dekicu ako se dobro sjećam. Tako je nekako i moj plan, možda uzmem više toga pa će mi sestre na odjelu pomoći s tim koliko je dovoljno 🤷

E da, kapicu sam zaboravila napisati😅 kombinezon je isto super opcija, dodat ću i to na popis. Jao, nešto ćemo valjda iskombinirati😂
    I oko brojeva se mislim. Planiram uzeti 56, jer mi se nekako čini da će mu 50 biti premaleno. Od samog početka je velika beba..

29.3.2025. ➕️
    UZV: 7+0 imamo ❤️
    Veritas ✅️ Stiže nam dečko!👶🩵
    12/25 ⏳️

• Jana1993
    25. Rujan 2025. 14:46

Ja planiram uzeti bodi dugih rukava, čarapice, hlačice, vesticu i kapicu. A još ću uzet možda onu jednu kao piđamicu nek se nađe ako bude lakše i bolje obući bebu u to. I dekicu. Mislim da je to sve

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI