Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nala48
    08. Rujan 2025. 20:57

Mi smo dobili sve poslovno, par sitnica fali pa razmišljam navratiti na taj sajam za bebe i vidjeti što ima. Kinderbet smo dobili neki sivi, sličan kao Ikein korišten možda par puta, s madracom. Prematalica Ikea, trebam samo novu podlogu kupiti jer ova ima flekice. Kolica imamo Free on, 3u1, ne znam koji model. Njihaljku smo dobili Tiny love, ne ljulja se sama ali ima glazbu i vibracije. Kadicu smo dobili Stokke sklopivu. Također smo dobili praktički nekorišten baby gym, kišobran kolica, putni kinderbet, hranilicu (putnu i Ikeinu). 😁
    Moram još jedino uzeti kozmetiku za sebe i bebu i provjeriti da li nešto fali za bolnicu. 

Je li možda neka od vas vidjela gdje ima spavaćica za dojenje, ali dugih rukava? Ja imam tri, ali su sve kratke.

👩‍❤️‍👨 33/34
    4.11. termin 🩷🐤

Nala48
    08. Rujan 2025. 21:00

*polovno, ne poslovno

Živcira me što se ne može popraviti komentar na ovom forumu. Zaboravila sam napisati, izdajalica isto dobivena ručna, Philipps Avent, a trebala bi i električnu dobiti.

👩‍❤️‍👨 33/34
    4.11. termin 🩷🐤

• Jana1993
    08. Rujan 2025. 21:33

Nikkitta, tnx, danas grčevi prestali. Mislim da je pomoglo to što sam preležala dan i kako si rekla, dosta se bebač miče. Krevetic i prematalicu Sundvig, baby bjorn, kadicu stokke sklopivu s umetkom dobili. Sve preporuke za kadicu i baby bjorn, sestra mi s njima bila prezadovoljna. Kolica sam kupila polovna, Nuna Triv, samo gledam sad kupiti novo jaje. Razmišljam kupiti na nekom od njemačkih webshopova koji imaju dostavu u HR, jer su jeftinija.
    Primjer, Nuna Pipa next jaje kod nas 289, u DE je 189. Izdajalicu sam uzela električnu, Nullie, na Amazonu, vidjet ću kakva bude, imam i jednu ručnu koju sam dobila ako se pokaže boljom. Uzela sam termometar za kadicu, toplomjer jer uvijek imam neki bezvezni, i planiram još negdje ubosti aspirator za nos. Znam da sve bebe imaju problema sa šmrkljićima kad tad😅 ako ima netko preporuku nek javi. 

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

• leia
    08. Rujan 2025. 23:41

Bru1502 e super, tako sam i mislila, vidjet kakvo će stanje bit 

Nala48 baš imate dobar krug ljudi, super da ste sve dobili 😍 
    Ja sam par puta naišla na spavaćice dugih rukava na nekoj rendom internet stranici, ali se ne mogu sad sjetit di. 
    Vidi jel ti stvarno treba dugih rukava, kod nas je prevruće u rodilištu pa savjetuju kratki rukav i eventualno ogrtač preko.

Jana1993 ja sam aspirator uzela onaj šta ide nastavak na usisavač, nemam preporuku za prijenosni, nisam baš naišla na neke preporuke za dobar pa ako nađeš javi.
    Mi smo uzeli inhalator obavezno, ja imam astmu i prezadovoljni smo s ovim Omron. 👌🏼 vjerujem da nije nužnost, al obzirom da ga i ja koristim nama se baš lijepo isplatio

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.