Plavuša ne kužim, kako sad ušla u treće tromjesečje, a već si u 32 tt, ušla si ti još prije 3-4 tjedna!? 🤓 Jesi ti inače foodie, ili te sad u trudnoći pere glad i želja za glupostima? Ja sam baš foodie i uživam u hrani (slano i ljuto, jaki okusi, najmanje slatko), ali u trudnoći fakat ne uživam u hrani, osim kad si sama nešto skuham. Većinu dana smo na dostavi gableca za ručak i to je uvijek sve preloše skuhano za moje razmaženo gastro nepce, a doručke i večere vrtim jedno te isto. Baš me to živcira, ali još maloooo.,🤭 Kamo ste sve hodali po mom rodnom gradu? ❤️
Ana_ a znam, to odbrojavanje do uzv izludi, ali nemaš još puno do pregleda. 😊 I dalje su ti na 4 tjedna kontrole? Meni je ovaj put na 3, jer nije bilo termina na 4, a na 5 mi je fkt bilo predugo za čekat.
Cure koje žive u kući (Zg ili čak van grada), recite mi vaša iskrena iskustva minusa posjedovanja kuće? Pluseve znam otprilike, zanimaju me zamke i nedostaci, na što pazit ako gledamo ubuduće kupit kuću?
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Nikkitta da, sajam beba i trudnica je od 19-21.09 u west gate. Ja se isto spremam tamo vidjeti, nadam se uhvatiti neki popust posto mi jos svasta treba 🙈
Uzeli smo Joolz Aer2 kolica + kosaru, super su nam jer su samo 6,5kg i moze se sklapat i sa sportskim i kosarom. A trebaju mi neka lagana posto smo u zgradi bez lifta i nije mi bas zgodno za teglit neka teska..a i volimo putovat pa su nam idealna takva manja.
E sad, kindac smo dobili na poklon od bake, iz Babycentar neka, nisam sigurna kako se tocno zove, morala bih pogledat, jos mi stoji zapakirano sa strane u sobi.. jos se nismo pripremili za slaganje 🙆🏻♀️ a moram i sebi krevet zamjeniti jer imamo neki glomazni sa velikim stranicama pa nam zauzima dosta mjesta tak da sad trazim i krevet za sebe 😅
Plavusa super da ne trebas vise na GUK! Ja sam isto za vikend otisla malo na more, sad sam se vratila pa planiram negdje sljedeci tjedan na VV da i to rijesim 🙃
Ja se svaku noc jednom dizem za piskenje, to mi je vec postalo normalno 😂
🙋🏻♀️ 33
🙋🏻♂️ 38
2022- IVF - et ❌, nema ❄️
2023- IVF, et ❌, 3 ❄️ -> 1 neuspjesni, 2 spontana
Promjena klinike ->Trombofilija -> clexan
2024- ICSI, et ❌, 3 ❄️
03/25 FET 1 bc, beta 12dpt 549/14dpt 1493
05/25 Panorama - stiže 🩷
Besplatna radionica ABC dojenja u rodilištu, prijave ovdje:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGe6EKLsHIkY3Q41tO6U1owtP5qDov0tC29Kc-w1jBxyuUiA/viewform?fbclid=PAVERFWAMr46BleHRuA2FlbQIxMQABp5FEMOMHanNRIRUuXlRWTf0w1hFEr0gi8rHAL2gskYCaV5zbTjDuWrsojRTa_aem_ahBKmm84AEq9LTfnCvNwfQ
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Cotton ja sam dobila od frendice AS i jaje od Cybexa, pa planiram kupit i njihova kolica, a isto se nadam da su lagana i praktična za sve terene. Krevetić planiram kupit tek za 6 mj. kad preraste next to me, pikiram Stokke V3 Sleepi, ali otvorena sam i za druge opcije. Budete javljale kako ste zadovoljne kad krenete koristit. 😍 Sajam beba zvuči ok, ali ja se užasavam gužvi u trudnoći, tako da mislim da ništa od toga. Mi imamo krevet iz Harvey Normana.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Nikkitta bome si u pravu, jos s 28tt usla, a gledala po nekoj aplikaciji koja tek sad broji trece, svasta 🙈 i odmah automatski napisala, ne razmisljajuci hahah..
A inace sam jelac i nazalost na mene se lijepi sve, zrak iz kuhinje i bas sam jadna zbog tog hahah, unazad 5 fodina sam vjecito bila na dijeti bez UH, uspjela skinuti 20kg, al se lagano i vracale i tako u zacaranom krugu..
Ana bome cu se slozit s tobom obzirom da je par ljudi mi vec reklo da je kadica super, ako ne uzmem tu, ima u BC od 17e pa na gore, ma najobicnija sa nikakvim dodacima, nikakve 3u1, vaga, termometar i slicno...
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩵 03.11.2025. 🩵🫶
Cure, svima kojima je trenutno teško - stižu bolji dani 🥳 ja sam se preporodila od cca 33tt, puno mi je lakše šetati, leđa me manje bole, beba se samo ugodno rasteže, tu i tamo dobijem nogicom u rebro 🤭 napokon su me napustile i one grozne nesanice. Ustajem možda 2x noću za wc, ali to odradim onako kroz mjesečarenje. Ni ja više ne moram na VV, jedini je izazov ne jesti pizze, ali izdržat ćemo bez toga još malo.
Sad mi je nekako i drago da sam sve obavila ranije jer baš napokon uživam (mene isto užasavaju gužve po baby sajmovima), moram samo još torbu za rodilište dopuniti.
Evo moje neke preporuke: kolica smo uzeli Nuna swiv, novi model s kotačima 360, AS i košaru isto Nuna, a krevetić je Cutie cloud koji je u početku kolijevka pa se nastavcima proširi kako beba raste, a super mi je što ima i kotačiće. Prematalicu smo dobili što mi je super za pohranu stvari, a i muž i ja smo visoki pa će nam to biti spas za leđa. Silikonska podloga za prematanje Freeon, izdajica Momcozy M5 i isto od njih lampa/bijeli šum.
One njihaljke još nisam, to ću malo kasnije, zapravo se dvoumim između Baby bjorn i Ergobaby pa ako je neka od vas koristila, javite koja je bolja.
👫💞 35/39
ET-1.2.2025.
12.2.2025.- bhcg 74// 14.2.2025. - bhcg 130//17.2.2025.- bhcg 369✨
27.2.2025. 6tt 💗
1.4.2025. it's a girl🌸
🩷21.10.2025. One step closer✨
Nikkitta jooj nadam se da će tebi isto još kratko trajat ta bol i da možeš baš uživat onda do kraja 😍
Baš mi je drago pročitat artemiss da je još netko procvjetao sad pred kraj haha
Što se opreme tiče, mi ćemo dobit baby bjorn na posudbu, ali da kupujem uzela bi od ergobaby. Uzeli smo nosiljku od ergobaby, a kolica cybex balios s lux sa jajetom cloud g i-size. Krevetić imamo još moj, al za početak ćemo next to me od freeon jer nam je baš usko kraj kreveta pa se nadam što duže s njim izgurat.
Cure, svima kojima je trenutno teško - stižu bolji dani 🥳 ja sam se preporodila od cca 33tt, puno mi je lakše šetati, leđa me manje bole, beba se samo ugodno rasteže, tu i tamo dobijem nogicom u rebro 🤭 napokon su me napustile i one grozne nesanice. Ustajem možda 2x noću za wc, ali to odradim onako kroz mjesečarenje. Ni ja više ne moram na VV, jedini je izazov ne jesti pizze, ali izdržat ćemo bez toga još malo.
Sad mi je nekako i drago da sam sve obavila ranije jer baš napokon uživam (mene isto užasavaju gužve po baby sajmovima), moram samo još torbu za rodilište dopuniti.
Evo moje neke preporuke: kolica smo uzeli Nuna swiv, novi model s kotačima 360, AS i košaru isto Nuna, a krevetić je Cutie cloud koji je u početku kolijevka pa se nastavcima proširi kako beba raste, a super mi je što ima i kotačiće. Prematalicu smo dobili što mi je super za pohranu stvari, a i muž i ja smo visoki pa će nam to biti spas za leđa. Silikonska podloga za prematanje Freeon, izdajica Momcozy M5 i isto od njih lampa/bijeli šum.
One njihaljke još nisam, to ću malo kasnije, zapravo se dvoumim između Baby bjorn i Ergobaby pa ako je neka od vas koristila, javite koja je bolja.
Ja se isto nadam da ce mi u jednom trenu pred kraj biti lakse.. Kroz dan sto god popijem moram na wc, preko noci hvala bogu samo jednom, a najgore sto imam osjecaj da mije jako sila, a kad ono 3 kapi hahaha..
Njihaljku sam i ja gledala i ne miskim davati neke lude pare za nhu, tolko da ljulja lijevo desno, ima i kinderkraftovih po 100tinjak eura..
artemiss ti se i dalje striktno drzis prehrane 1800? Ja znam pojesti i cca oko 2500, a mozda i vise, i vjerujem da onda secer sigurno nije dobar.. Zna se dogoditi da 2,3 dana jedem po pravilu, pa 2, 3 "normalno" jedem
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩵 03.11.2025. 🩵🫶
E da, i Nikkitta hvala na linku ❤️
Kadicu imamo od stokke jer se može sklopit, to nam je baš bilo bitno zbog prostora da je mogu sklopit negdje. Vjerujem da je ova obična skroz ok, ja se samo nisam htjela naganjat s njom po stanu kad nemamo baš previše mjesta.
Izdajalicu nisam uzimala još, nekako sam mislila da nije toliko nužno odmah uložit u to. Jel me možete vi s više djece ispravit? 🙈
E da, i Nikkittahvala na linku ❤️
Kadicu imamo od stokke jer se može sklopit, to nam je baš bilo bitno zbog prostora da je mogu sklopit negdje. Vjerujem da je ova obična skroz ok, ja se samo nisam htjela naganjat s njom po stanu kad nemamo baš previše mjesta.
Izdajalicu nisam uzimala još, nekako sam mislila da nije toliko nužno odmah uložit u to. Jel me možete vi s više djece ispravit? 🙈
Rucnu izdajalicu lako kupis ako ti zatreba, meni je recimo prija svoju posudila i stala je u mene dvi godine dok nisam prestala dojit. Trebala mi je kad sam se zbog zutice morala vratit u bolnicu s bebom starom 10 dana, pa je beba lezala na neonatologiji i nosili joj bocu mlijeka svako tri sata. Nije mogla stat sa mnom u sobi, pravila bolnice. A imali su jednu rezervnu na odjelu za posudit kome je trebalo. Jos sam je koristila par puta, kad sam zaledjivala mlijeko za neke prigode kao odlazak na svadbu jer nije htio okusit adaptirano. Sestra dojila kcer 6 mjeseci, nikad joj nije zatrebala izdajalica.
Mateo 30.11.21
Sortiraj odgovore
Najstariji