Rainbow Hope baš sam htjela pitati jesi rodila! Čestitam draga i želim brz oporavak. 💙
Greta10 hvala na podijeljenom iskustvu, što se tiče trudova prije planiranog CR, super da su pustili, a kaj to točno zapravo znači, do kad ste čekali, i koji doktor je bio u pitanju?
Rozi_lak da prekomjerna neuobičajena aktivnost koja odstupa od redovnog ritma bebe. Ne znam to opisati, kao seizure osjećaj, tresla se beba i trbuh kao potres, prvi put sam mislila okej, mijenja položaj, a kad se drugi put ponovilo za par sati (usred noći), to me malo isto prepalo. Guglala sam tek kasnije oko 13h popodne i shvatila da ne mora biti ništa, ali da i može biti nešto, pa sam se javila dok i rekla je ako mi je dugo čekat do pregleda u 18h, da odem na hitnu i jesam, za svoj mir. Da se to dogodilo taj dan, onda bih čekala do pregleda, ali to se dogodilo dan prije u 21h i nisam htjela toliko čekati, baš sam se prepala. Jebiga, FTM, svašta se nama vrti po glavi i bolje da odem i bude sve okej, nego da ne odem i nešto bude, ne bih si oprostila nikad. 😬
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Razumijem, kod mene je bilo kao normalna aktivnost samo malo jača, od tada se promijenilo i mjesto gdje udara pa sam zaključila da se baš tada okretala što sam i potvrdila par dana nakon.
Curke, probudila sam se sa grčevima sličnima menstrualnim.
Blagi su, ali ne staju zasad. Beba je aktivna kao i inače. Jel moguće da su to BH kontrakcije? Pratit ću situaciju kroz dan i svakako namjeravam dr ako ne prođe.
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Jel još nečija bebica na zadak i dalje? Mene mali udara doslovno po kostima valjda, jer je nisko i nogice su dolje, osjećaj je kao kad udarite laktom od stol Non stop, cijela zdjelica 😵💫🥴.
U kojem tjednu ste radile/ idete na IAT? Dr mi je rekao u 31, a sestra je rekla kad god
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
UZV 24.9.🔭🩺
Rozi_lak U mom slučaju je ostao na zadak, tako da nije promijenio položaj, zadak na hitnoj i poprijeko kasnije isti dan kod dr. na uzv. Što znači da je ono moglo bit neko povlačenje pupkovine u koju se eventualno zamotao, ili tko zna što, više se nije ponavljalo. 🤷🏼♀️🤓
Lea25 I mene lupa nogicama jako nisko.😊 IAT sam radila nedavno, s 26 tt.
Jana1993 za BH je katakteristično da u pravilu ne bole (ali znamo da ipak mogu boljeti), traju do 1-2 min, i trbuh se stvrdne pa opusti i kontrakcije dolaze u nepravilnim intervalima. Kako si sad?
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Nikitta znaci nema pravila, možda je to bezveze rekao, a ja se uhvatila 🥴
Jana1993 ja nekad imam bolove i to jake, u par navrata, traje cca dvije minute i prođe, s nepravilnim razmacima. Na UZV već dva puta od kad se to dešava sve ok… Dr kaže da je sve bez krvi i s NEpravilnim razmacima ok jer se vjerojatno događa nešto unutra sto beba izvodi, npr meni konkretno je rekao da možda maleni pokušava okret… svakako se ne uznemiravaj, hitna uvijek radi, gore je biti u panici
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
UZV 24.9.🔭🩺
Hvala na odgovorima cure. Cijeli dan sam u poluležećem položaju, grčevi su stali prije kojih sat vremena. Teško mi je biti na nogama jer je trbuh dosta tvrd i bolan, tako da mi taj položaj jedini odgovara. Primijetila sam da se bebač u jednom trenu pomaknuo skroz desno jer je trbuh baš na toj strani iskočio. Možda manevrira unutra pa zato grčevi 😅Vidjet ću situaciju sutra.
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Cure, samo javljam da je jučer ujutro došao naš mali princ, 3710 g i 51 cm💙 Bio je malo teži porod nego prvi put, ali sve je dobro prošlo, mazimo se, papamo i javimo se s detaljima kad još malo dođemo k sebi 🥰
Čestitam, uživajte 😊😊💙
👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
Evo i mene malo..
Čestitam svim curama koje su rodile! 💛 želim vam brz oporavak i što više uživanja u ovoj fazi, da se oporavite što lakše :)
Ja ovo treće tromjesečje izgleda najbolje podnosim. Prvo me dokrajčilo s mučninama i povraćanjem, gubljenjem kila itd. U drugom me baš zdjelica bolila, pa išijas, pa prepone i round ligament pain, a i psihički se nisam mogla opustit. A sad doslovno uživam, nisam još prevelika i preteška sama sebi. Mrvicu otičem, idem piškit 100 puta dnevno, al naspram drugih tegoba, baš napokon uživam. 😍
Rainbow Hope čestitke , vec su krenuli porodi na veliko svima puno srece ❤️
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji