Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • greta10
    06. Rujan 2025. 09:36

Pozdrav cure, upadam s ljetnih samo da napisem nastavno na Nikitin post iskustvo CR iz petrove (druga beba) i vinogradske (prva), mozda nekom pomogne. 
    Prvo drugi porod. Planirani carski u Merkuru (zadak) no nov prije je pukao vodenjak i krenuli trudovi, na merkuru nije bilo mjesta, salju me u Petrovu. Kako su trudovi krenuli pustili su ih do kraja Nikita evo nije praksa al ako krenu moguce je😅 + nije bilo guzve jedna cura je taman rodila i bila sam sama u radjaoni. Ne znam dal je to bolje i zasto al vidla sam pluseve toga- oporavak minimalan, bez bolova (mozda je i do doktrora i do drugog puta) krvarenje puno manje, mlijeko doslo instantno.
    Vinogradska prvo dijete isto CR, tata je odmah dobio bebu na 2 sata (veliki plus) onda su je donijeli meni. Kod njih je bila za noc i ujutro meni. 
    U Petrovoj nema bebe cijeli prvi dan a i kasnije ih uzimaju cesto.
    Iz mog iskustva Petrova je puno vise orijentirana na mamu i mamin oporavak (sestre doslovno oblijecu mame cijeli dan) dok u Vinogradskoj je vise kad pozvonis dodju. Moje iskustvo je ekstra pozitivno s obje bolnice al mi se moram priznati jako svidjelo u Petrovoj taj period oporavka iako rade u koma uvjetima predragi su svi. I samo jos cesto se prica puno je zena u sobi- istina ima 6 kreveta, nas je bilo 4 al je soba ogromna, sa klimom, velikim prozorima i vlastitom kupaonom. Neusporedivo sa sobickom u vinogradskoj sa 4 kreveta di nemos ni proc kolko je malena. Ja sam tamo bila prvo u toj 4krevetnoj pa u dvokrevetnoj sobi i imali smo kupaonu sa sobom do nas (to je puno bolja soba) pa mozda mozete trazit tu ko ide u vinogradsku ili apartman. Eto nadam se da ce nekom pomoc kod izbora. Sretno cure🤞🤞

Curica 6/23 🩷

Bru1502
    06. Rujan 2025. 11:28

Nala48

Suza85 Teo je jako lijepo ime, meni se isto sviđa i da imam dečkića sigurno bi bilo u užem krugu 😊

Jana1993 iste stvari sam čula o Merkuru, tako da mi je sada odluka 90% da će biti Vinogradska. Frendica koja je rodila tamo je došla navečer u 9 i tijekom noći su bile samo još ona i još jedna žena u rađaoni. Znam da Vinogradska nema nov odjel, a opet si mislim da će mi uz sve što će se događati oko nove bebe najmanje od svega biti bitno da li je zadnje renovirano u vrijeme Juge. Bitno da osoblje bude ok i da se imam gdje otuširati i spavati, ionako ako sve bude dobro za tri dana idemo doma. Za hranu ionako računam da će biti koma gdje god otišla.

Da vas pitam, da li neka od vas planira kupiti ili je već kupila nešto od ovog:

- Rolica za bočno spavanje
    - Zimska vreća za kolica
    - Gnijezdo
    - Nosiljka/klokanica (dobila sam onu maramu, ali mi se obična nosiljka činipraktičnija)

Nosiljku bi svakako uzela, a za ovo ostalo nisam pametna je li uopće potrebno?

Moje iskustvo:
    -rolica- nepotrebno po meni
    - zimska vreca svakako da, rodila 30.11.2021 prvo dijete, koristila za setnje zimi kad odere bura, ispod ne treba skafander.
    -gnjezdo- uzet neko jeftino ala lidl, koristi se samo 2,3 mjeseca. Koristilo moje dijete i posudila priji za dvoje, valjat ce mi i sad.
    - klokanica- zgodno ako ste sami s djetetetom doma pa za kratke relacije do ducana, od auta do bake i sl. Koristila nakon pregleda kukova od tri mj nadalje.

Mateo 30.11.21

• Jana1993
    06. Rujan 2025. 14:31

greta10

Pozdrav cure, upadam s ljetnih samo da napisem nastavno na Nikitin post iskustvo CR iz petrove (druga beba) i vinogradske (prva), mozda nekom pomogne.
    Prvo drugi porod. Planirani carski u Merkuru (zadak) no nov prije je pukao vodenjak i krenuli trudovi, na merkuru nije bilo mjesta, salju me u Petrovu. Kako su trudovi krenuli pustili su ih do kraja Nikita evo nije praksa al ako krenu moguce je😅 + nije bilo guzve jedna cura je taman rodila i bila sam sama u radjaoni. Ne znam dal je to bolje i zasto al vidla sam pluseve toga- oporavak minimalan, bez bolova (mozda je i do doktrora i do drugog puta) krvarenje puno manje, mlijeko doslo instantno.
    Vinogradska prvo dijete isto CR, tata je odmah dobio bebu na 2 sata (veliki plus) onda su je donijeli meni. Kod njih je bila za noc i ujutro meni.
    U Petrovoj nema bebe cijeli prvi dan a i kasnije ih uzimaju cesto.
    Iz mog iskustva Petrova je puno vise orijentirana na mamu i mamin oporavak (sestre doslovno oblijecu mame cijeli dan) dok u Vinogradskoj je vise kad pozvonis dodju. Moje iskustvo je ekstra pozitivno s obje bolnice al mi se moram priznati jako svidjelo u Petrovoj taj period oporavka iako rade u koma uvjetima predragi su svi. I samo jos cesto se prica puno je zena u sobi- istina ima 6 kreveta, nas je bilo 4 al je soba ogromna, sa klimom, velikim prozorima i vlastitom kupaonom. Neusporedivo sa sobickom u vinogradskoj sa 4 kreveta di nemos ni proc kolko je malena. Ja sam tamo bila prvo u toj 4krevetnoj pa u dvokrevetnoj sobi i imali smo kupaonu sa sobom do nas (to je puno bolja soba) pa mozda mozete trazit tu ko ide u vinogradsku ili apartman. Eto nadam se da ce nekom pomoc kod izbora. Sretno cure🤞🤞

Hvala puno na podijeljenom iskustvu 💕

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

Nala48
    06. Rujan 2025. 22:40

Bru1502 hvala puno, rolicu onda preskačem, a vreću ću svakako pribaviti. Za ostalo ću još vidjeti 😊

👩‍❤️‍👨 33/34
    4.11. termin 🩷🐤

Rainbow_Hope 🌈
    06. Rujan 2025. 23:15

Cure, samo javljam da je jučer ujutro došao naš  mali princ, 3710 g i 51 cm💙 Bio je malo teži porod nego prvi put, ali sve je dobro prošlo, mazimo se, papamo i javimo se s detaljima kad još malo dođemo k sebi 🥰

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
    9/2025 stiglo nam još jedno 🌞

lea25
    06. Rujan 2025. 23:42

🌈 čestitam, želim ti brz oporavak i puno zdravlja i sreće bebici💐💐 uživajte maximalno

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    16.11.⭐️⚽️
    UZV 24.9.🔭🩺

suza85
    07. Rujan 2025. 08:23

Rainbow_Hope 🌈

Cure, samo javljam da je jučer ujutro došao naš mali princ, 3710 g i 51 cm💙 Bio je malo teži porod nego prvi put, ali sve je dobro prošlo, mazimo se, papamo i javimo se s detaljima kad još malo dođemo k sebi 🥰

Čestitam i želim vam puno maženja i paženja🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.