Super da se smirilo, drzim fige da tako i ostane ❤️🤞🏻
.
Ja nisam mjerilo za koliko ucestalo imam preglede jer sam imala vec 2 kod svojeg IVF doktora, 3.2. idem kod socijalne “reda radi”, da mi uvede trudnocu u karton da mi moze davati uputnice (ona je inace tak mutava da vjerojatno nece znati naci trudnocu u maternici 🙄 ali pise uputnice i ne komplicira pa eto), a trudnocu cu voditi privatno gdje idem na pregled 17.2. (11tt) i tu negdje mislim napraviti prenatalni. A onda cemo vidjeti koliko cesto ce biti dalje. Slazem se da je neobicno da nisi cesce zbog dvoroge maternice, mozda im je sada “okej” jer je otklonjen taj prvi rizik da je trudnoca na krivom mjestu pa ce mozda kasnije biti potrebno cesce pracenje kada ce beba rasti. Svakako slusaj sebe i svoje tijelo pa ako imas potrebu ili problem, trazi pregled ❤️
.
Gdje nam je Amy? Kako si, jel ti bolje?
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️
Stvarno me ljuti kad cujem da su poslodavci takvi😡😡
Ja bi isto mogla zavrsiti slicno jer sam pomocnik h nastavi u osnovnoj skoli j ugovor je na odredeno pa me nisu nakon porodiljnog duzni zaposlit ali moj je plan dok se god dobro sojecam radit(ako ce mi dozvolit..) malo me “strah” njihove reakcije jer onda dijete ostaje bez asistenta neko vrijeme a ja bez posla.. a toliko obožavam svoj posao
Hvala na odgovoru cure♥️
Ne sekiraj se, ti znas koliko vrijedis!
👩🏽23, 🧔🏽26
👧🏽 Aurora 2,5
.
Ja nisam mjerilo za koliko ucestalo imam preglede jer sam imala vec 2 kod svojeg IVF doktora, 3.2. idem kod socijalne “reda radi”, da mi uvede trudnocu u karton da mi moze davati uputnice (ona je inace tak mutava da vjerojatno nece znati naci trudnocu u maternici 🙄 ali pise uputnice i ne komplicira pa eto), a trudnocu cu voditi privatno gdje idem na pregled 17.2. (11tt) i tu negdje mislim napraviti prenatalni. A onda cemo vidjeti koliko cesto ce biti dalje. Slazem se da je neobicno da nisi cesce zbog dvoroge maternice, mozda im je sada “okej” jer je otklonjen taj prvi rizik da je trudnoca na krivom mjestu pa ce mozda kasnije biti potrebno cesce pracenje kada ce beba rasti. Svakako slusaj sebe i svoje tijelo pa ako imas potrebu ili problem, trazi pregled ❤️
.
Gdje nam jeAmy? Kako si, jel ti bolje?
Tu sam, bolje sam.. u ponedjeljak idem na uzv da vidim šta se dešava jer sam baš zabrinuta da je možda sve stalo ne znam zašto imam taj filing, uopće se ne osjećam trudno..
Grudi samo ujutro kad se probudim osjetim, stomak danas kao malo da ću dobit, a dizanje želuca se vratilo danas sad ne znam ako je to zbog prehlade ili je trudnoca I dalje tu...
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
.
.
Gdje nam jeAmy? Kako si, jel ti bolje?
Ako bi slucajno se desilo da imam bas krv odmah cu na hitnu,do tad odmarat i koristit vaginalete.U isto vrijeme cemo ond i uraditi te testove,samo da sve bude uredu.
Amy sretno na pregledu da sve dobro prodje,a iskreno da ti kazem i ja se ne osjecam trudnom,to je valjda normalno kod nas,ne znam kako je za ostale cure
Jutro ✨️ zene koje koriste utrogestan da li ga koristite vaginalno ili oralno? Ja sam od jučer prešla na vaginalno a nisam nikad prije i ne malo ne strah koliko snijem i trebam da ga ugurnem 🤷♀️🙈Jutroo ,ja koristim vaginalno 3×1,i ne znam gurnem koliko mogu 🫣 valjda tako treba biti rekli su mi sto dublje🤨 poslije tog gledam da lezim bar pola sata ili sat.Juce mi je opet 2-3x bilo malo smedjkasto,bas me izludju u pon cu pisat dok jel to normalno,svaki dan po malo smedjkasto.Jesi li ti imala krvarenje ili koristis preventivno?
Nika-Ja sam otvorila bolovanje,ali nisam rekla jos zasto,isto planiram do pregleda ove nuhalne dok ne vidim jel sve okej sa bebicom,ako sve do tada bude uredu trebala bih biti skoro 12t t,tako da smatram da je to okej.Zbog svih komlikacija ne zelim prije govoriti ni svojim ni nikom.Znam da nije nikad sigurno ali eto,poslije 3 mj nekako je valjda malo sigurnije.A da nisam na na bolovanju vjerovatno bi vec morala reci zbog velikih komada koje radim
Ja sam imala samo prilikom brisanja smeđi iscjedak i zbog toga mi je ukljucio. Pila sam ih i slučajno sam radila nalaze zbog viroze i bas su mi se povećali enzimi jetre a to najviše od utrogestana bude tako da sam odma prešla na vaginalno...Ja sam cijelo jutro imala nagone za povraćanje i malo sam povratila i cijeli dan me mučila mučnina 🤮 ne znam jel ovo počelo ili je samo takav dan 🤷♀️
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Amiina ja sam imala pregled 23.1 pa imam 10.02 , narucuje me u prosjeku svaka 3-4 tj ..
u prvoj trudnoci kod soc gina sam isto imala svaki 4 tj pregled
sad sam privatno 3-4 tj ..
Ja sam imala 22.1 taj prvi pregled,s tim da sam bila u hitnoj 3 dana prije.Pa imam 20.02. Taj nuhalni (prenatalni) gdje ce gledat jel sve okej sa bebom i vadit krv da vide da nema kakav sindrom.A vec sam dala urin i krv, gdje su mi vidjele taj secer i onda 05.03 imam opet kod svog ginekologa pregled.to jest eto za 4 sedmice imam pregled ,pa onda za dvije sedmice.
A ako nedaj Boze nesto se desi lose,jel krene krvarenje i jaki bolovi,ili to moze biti bez simptoma samo da odem za 4 sedmice i kaze da nije okej.Bas me tog strah.
Jutro ✨️ zene koje koriste utrogestan da li ga koristite vaginalno ili oralno? Ja sam od jučer prešla na vaginalno a nisam nikad prije i ne malo ne strah koliko snijem i trebam da ga ugurnem 🤷♀️🙈Jutroo ,ja koristim vaginalno 3×1,i ne znam gurnem koliko mogu 🫣 valjda tako treba biti rekli su mi sto dublje🤨 poslije tog gledam da lezim bar pola sata ili sat.Juce mi je opet 2-3x bilo malo smedjkasto,bas me izludju u pon cu pisat dok jel to normalno,svaki dan po malo smedjkasto.Jesi li ti imala krvarenje ili koristis preventivno?
Nika-Ja sam otvorila bolovanje,ali nisam rekla jos zasto,isto planiram do pregleda ove nuhalne dok ne vidim jel sve okej sa bebicom,ako sve do tada bude uredu trebala bih biti skoro 12t t,tako da smatram da je to okej.Zbog svih komlikacija ne zelim prije govoriti ni svojim ni nikom.Znam da nije nikad sigurno ali eto,poslije 3 mj nekako je valjda malo sigurnije.A da nisam na na bolovanju vjerovatno bi vec morala reci zbog velikih komada koje radimJa sam imala samo prilikom brisanja smeđi iscjedak i zbog toga mi je ukljucio. Pila sam ih i slučajno sam radila nalaze zbog viroze i bas su mi se povećali enzimi jetre a to najviše od utrogestana bude tako da sam odma prešla na vaginalno…Ja sam cijelo jutro imala nagone za povraćanje i malo sam povratila i cijeli dan me mučila mučnina 🤮 ne znam jel ovo počelo ili je samo takav dan 🤷♀️
Nas dvije se bas poklapamo 😅 ja sam taman jucer prekjucer pricala kako me mučnina popustila kad ono nocas krenulo bas jako, ali nisam povratila.. danas cijeli dan muka i gađenje na sve… budem gladna, jedem, i onda krene muka ziva i tako u krug…
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Amy! Drago mi je da si bolje :) nadam se da te feeling vara i cekam da se u ponedjeljak javis s lijepim vijestima ❤️
.
Amiiinna, slazem se, ni ja se bas ne osjecam nesto posebno “trudno”, al nekako mu je drago da nemam nekih znacajnijih simptoma (pogotovo s obzirom na godine i sve) pa se nadam da cu si uspjeti naci i vratiti neku rutinu, da smirim demone u glavi i probam sto duze ostati aktivna s treninzima itd 🤞🏻 btw. spomenula si secer, meni je 5.2 i zasad nisu nista “dramili”, samo su mi rekli da ponovim za mjesec dana
.
Marina i Zamia, drzite se ❤️
.
Ivoo12, odlicno, drago mi je da smo bile u krivu :) vidi za 2 dana ponovno napredak (beta se u pravilu dupla svakih 48h pa bi se trebala bolje vidjeti razlika u jacini crte)
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji