Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

December2024

Broj poruka: 175

Prijavi adminu

Nazalost kad je ugovor pred istekom on moze kako hoce 
    a da sam sutila pa otisla nakon mj-dva onda bi ja ispala supak . 
    ovako nikom nista 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

petrucika

Broj poruka: 655

Prijavi adminu

December2024

Nazalost kad je ugovor pred istekom on moze kako hoce
    a da sam sutila pa otisla nakon mj-dva onda bi ja ispala supak .
    ovako nikom nista

Ubacivam se s ljetnica znam i vas procitat cure i zelim vam svim sretnu i dosadnu trudnocu!! Samo bi komentirala da si mogla ne reci i ako imas 9mj staza nakon isteka ugovor ako bi otisla u meduvremenu na komplikacije primala bi iznos kao zaposlena jer si u vrijeme komplikacija bila zaposlena!! A to mozes jos uvik dokle god ti traje ugovor ako jmas najamnje 9mj staza !! Nakon isteka ugovora ako nisi otisla na komplikacije vise ni je mozes vidis se kao nezaposlena!! Tako da to ti je velika razlika!! Ako si jos pod ugovorim a imas staz iskoristi to!!

+ 10.10.

December2024

Prijavi adminu

Book , istekao je 31.12 
    radila sam do 20.01 bez ugovora i onda mi ie rekao da nece produzit 
    al imam prijatelja koji ce me prijavit odma lad mi ovaj da odjavu tako da iman primanja 
    staza u ovoj firmi imam 18mj cini mi se mozda malo manje

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

petrucika

Broj poruka: 655

Prijavi adminu

December2024

Book , istekao je 31.12
    al imam prijatelja koji ce me prijavit odma lad mi ovaj da odjavu tako da iman primanja

Super cisto savjet da iskoristit i imas primanje!! Jer sam mislila da mozda ne znas pa sam ti tila dati naputak jer ipak nije isto imat neko primanje do poroda ili ne imat nista!! A zasto ne iskoristit ako se ima pravo!! Sretno i zelim ti sve najbolje na tvom putovanju u ovih 9mj🥰

+ 10.10.

• blondie_145

Broj poruka: 108

Prijavi adminu

December2024

Book , istekao je 31.12

Cekaj malo. Postoji neka caka u zakonu o radu da ako nakon isteka ugovora na odredjeno ti nastavis raditi kod tog istog poslodavca (bez novog reguliranja ugovora), on ti je duzan ponuditi ugovor za stalno. Tako da dalo bi se tu vjerojatno pravno nesto utjerati. Ali okej, glavno da imas opciju i prijatelja koji ce uskociti :)

👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
    👱🏻‍♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
    06/2023 - missed ab 8tt
    12/2023 - HYS septum maternice
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
    12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️

• amiiinna

Broj poruka: 107

Prijavi adminu

Marina.25

Jutro ✨️ zene koje koriste utrogestan da li ga koristite vaginalno ili oralno? Ja sam od jučer prešla na vaginalno a nisam nikad prije i ne malo ne strah koliko snijem i trebam da ga ugurnem 🤷‍♀️🙈

Jutroo ,ja koristim vaginalno 3×1,i ne znam gurnem koliko mogu 🫣 valjda tako treba biti rekli su mi sto dublje🤨 poslije tog gledam da lezim bar pola sata ili sat.Juce mi je opet 2-3x bilo malo smedjkasto,bas me izludju u pon cu pisat dok jel to normalno,svaki dan po malo smedjkasto.Jesi li ti imala krvarenje ili koristis  preventivno?
    Nika-Ja sam otvorila bolovanje,ali nisam rekla jos zasto,isto planiram do pregleda ove nuhalne dok ne vidim jel sve okej sa bebicom,ako sve do tada bude uredu trebala bih biti skoro 12t t,tako da smatram da je to okej.Zbog svih komlikacija ne zelim prije govoriti ni svojim ni nikom.Znam da nije nikad sigurno ali eto,poslije 3 mj nekako je valjda malo sigurnije.A da nisam na na bolovanju vjerovatno bi vec morala reci zbog velikih komada koje radim

December2024

Prijavi adminu

ma da znam za tu caku
    samo to je borba s vjetrenjacama kod nas nazalost 🙄🙄
    Ja sam mirne duse pa me nije briga 
    a njemu na savjest kako se ponio .. 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

• blondie_145

Prijavi adminu

December2024

ma da znam za tu caku
    samo to je borba s vjetrenjacama kod nas nazalost 🙄🙄
    Ja sam mirne duse pa me nije briga
    a njemu na savjest kako se ponio ..

To je bitno, da si mirna ❤️

06/2023 - missed ab 8tt
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️

• blondie_145

Prijavi adminu

amiiinna

Marina.25

Jutro ✨️ zene koje koriste utrogestan da li ga koristite vaginalno ili oralno? Ja sam od jučer prešla na vaginalno a nisam nikad prije i ne malo ne strah koliko snijem i trebam da ga ugurnem 🤷‍♀️🙈
    Jutroo ,ja koristim vaginalno 3×1,i ne znam gurnem koliko mogu 🫣 valjda tako treba biti rekli su mi sto dublje🤨 poslije tog gledam da lezim bar pola sata ili sat.Juce mi je opet 2-3x bilo malo smedjkasto,bas me izludju u pon cu pisat dok jel to normalno,svaki dan po malo smedjkasto.Jesi li ti imala krvarenje ili koristis preventivno?
    Nika-Ja sam otvorila bolovanje,ali nisam rekla jos zasto,isto planiram do pregleda ove nuhalne dok ne vidim jel sve okej sa bebicom,ako sve do tada bude uredu trebala bih biti skoro 12t t,tako da smatram da je to okej.Zbog svih komlikacija ne zelim prije govoriti ni svojim ni nikom.Znam da nije nikad sigurno ali eto,poslije 3 mj nekako je valjda malo sigurnije.A da nisam na na bolovanju vjerovatno bi vec morala reci zbog velikih komada koje radim

Ja sam na 2x dnevno po 400mg kao dio IVF tretmana, to ide “po defaultu” i biti ce tako do 14tt. Ako je neki hematom u pitanju, curkat ce smedje dok se ne “osusi”. Ako se pojaca ili bude svjeza krv, onda svakako odi provjeriti. Kad ti je iduca kontrola?

06/2023 - missed ab 8tt

• amiiinna

Broj poruka: 107

Prijavi adminu

blondie_145

amiiinna

Marina.25

Jutroo ,ja koristim vaginalno 3×1,i ne znam gurnem koliko mogu 🫣 valjda tako treba biti rekli su mi sto dublje🤨 poslije tog gledam da lezim bar pola sata ili sat.Juce mi je opet 2-3x bilo malo smedjkasto,bas me izludju u pon cu pisat dok jel to normalno,svaki dan po malo smedjkasto.Jesi li ti imala krvarenje ili koristis preventivno?
    Ja sam na 2x dnevno po 400mg kao dio IVF tretmana, to ide “po defaultu” i biti ce tako do 14tt. Ako je neki hematom u pitanju, curkat ce smedje dok se ne “osusi”. Ako se pojaca ili bude svjeza krv, onda svakako odi provjeriti. Kad ti je iduca kontrola?

Aha,kod mene su od 200mg.Ma ako mi se opet pojavi pisat cu joj u ponedjeljak danas je sve okej nema nista.A imam tek taj detaljni pregled 20.02,a kod svoje gin. tek 5.3,samo ne znam zasto toliko dugo mi je razmak kad zna da imam tu dvorogu maternicu,valjda bi trebala.imat cesce kontrole al eto tako je.Kad su vama drugi pregledi,i da li imate taj pregled sto ide od 10 do 12 sedmice sto se narucuje?
    A svakako ako bi se pojacalo i smedje otisla bi na hitnu,al to bude samo na brisanju,stalno nosim dnevni ulozam nikad nista nema na ulosku osim tablete zna nekad izadji,ali nema nikad ni krv ni smedje nista,jedino eto bude nemak prilikom brisanja.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.