Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blondie_145
    24. Siječanj 2025. 11:32

Amy_94

Evo i mene cure ,dok čekam idući pregled, simptomi kao da su mi nestali,grudi me niti ne bole😏
    I ja sam jako prehlađena,koma sam..
    Razmišljam da idem privatno na pregled ili da sacekam 3.2

Zao mi je cuti, mozda je taj manjak simptoma i reakcija tijela na borbu s prehladom. Nije daleko 3.2., ali ako ce ti biti lakse odi negdje da te pogledaju. Pazi na sebe i ozdravi, to je prioritet ❤️

👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
    👱🏻‍♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
    06/2023 - missed ab 8tt
    12/2023 - HYS septum maternice
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
    12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️

Zamia
    24. Siječanj 2025. 12:51

Amy_94

Evo i mene cure ,dok čekam idući pregled, simptomi kao da su mi nestali,grudi me niti ne bole😏
    I ja sam jako prehlađena,koma sam..
    Razmišljam da idem privatno na pregled ili da sacekam 3.2

Draga Amy zao mi je cuti da si prehlađena, zelim ti brz oporavak! ❤️ A sto se tice pregleda, ako ces ti biti smirenija odi privatno, mozda su simptomi manje izraženi zbog te prehlade 🤔… vjerujem da ce sve biti dobro! 🫶🏻

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

Zamia
    24. Siječanj 2025. 12:56

blondie_145

Bok cure! Mi smo danas imali novi pregled, po ZM sam ravno 8tt. Sve je super, rastemo, srece kuca ko veliko 🥹❤️ sluzbeno su me razrijesili na Humanoj i idem dalje svojem ginekologu. Sto se simptoma tice, kod mene je i dalje najizrazeniji umor i cice. Mucnina nemam (mrvicu mi se zna buckati, npr. kad sam gladna). Ja potpisujem da ovako bude do kraja 😂

Blondie čestitam na super pregledu! Samo neka se tako nastaviii do kraja 🥰🙏🏻

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

• mimix
    24. Siječanj 2025. 13:12

Cao cure, i ja sam muku mucila sa prehladnom i isto sam se vodila starom metodom, oblog od rakije, i mogu reci da je pomoglo.😁 
    Moj drugi pregled je isto 3.2 ali vrijeme kao da stoji dok se cekaju pregledi 😁

• Mateil
    24. Siječanj 2025. 13:40

Blondie čestitam na dobrom pregledu! ✨
    Amy želim brzo ozdravljenje tebi i svim trenutno bolesnim curama 😊 Ne znam kada si bila na zadnjem pregledu ali ne bih ti preporučala razmak manji od 2 tjedna pogotovo na početku zbog vaginalnog ultrazvuka, veći je rizik za infekcije ako se prečesto radi. 🙂 
    Zbog simptoma se nemoj brinuti, to je normalno da nestanu pa ponovo dođu.

👩🏻’95🧑🏻‍🦱’92
    L🩵 10/22
    Biokemijska 8/21

• amiiinna
    24. Siječanj 2025. 14:40

Blondie Cestitam na dobrom pregledu,mi smo izgleda u dan,meni je sutra tacno 8tt 🫶 Nadam se da ce ostat sve uredu,ja sam imala neko krvarenje ali proslo je,isto mucnine nemam jedino bas sto kazes kad sam gladna,cice nekas ko da ce explodirat nekad manje.Mene ne sinoc izhleda ulovila temperatura,desne me tako bole krvare,grlo me boli,jedino sam gladna stalno nikad dovoljno 😵‍💫😵‍💫😵‍💫
    Ja cu morati jos i secer ici gledati jer mi je bio 5.1 ,al neka sve samo da beba bude dobro i da fino raste 💝
    Amy moj ti je savjet isto ako mozes da se strpis jer nije bas zdravo stalno ici,hajd da te pregledaju preko stomaka,al mislim da nije okej bas cesto ici vaginalno.Sto se simptoma tice vidis da smo sve razlicite,dodju jedan dan drugi dan ih nema.Svaka smo za sebe,nemoj se puno brinit i ja sam bila potonula al danas je bolje moramo se boriti i mislit pozitivno.Ja tek imam za nuhalnu 20.02,a kod svog ginekologa 05.03.,Zamisli koliko cu tek daleki ti pregledi.Moramo se strpit i sve ce biti uredu.Zelim ti da sto prije ozdravis i da sve bude uredu💖💖💖

December2024
    24. Siječanj 2025. 19:00

Book cure . evo i nas 
    jucer obavili pregled sve je u redu beba je 1.89cm 
    8+2 
    Iduci pregled nam je 10.02 🥰 
    Od simptoma grudi i mucnine .. pocela sam povracat ujutro al cim povratim odma mi je bolje do navecer 🙄 
    Jedino sto sam primjetila da mi je iscjedak nestao .. u pocetku je bas bio obilan sad nista 
    Nisam pitala dokt jel to normalno , da presusi bas 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

• ivòo12
    24. Siječanj 2025. 19:28

Hej evo napravila sam danas drugi testic isti clearblue kao i prosli,evo i slika https://ibb.co/Qbz3ZNR

December2024
    24. Siječanj 2025. 19:32

ivoo12 nazalost ovo ti je evap linija na cb testovima .. 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

• ivòo12
    24. Siječanj 2025. 19:34

December2024

ivoo12 nazalost ovo ti je evap linija na cb testovima ..

Iako je unutar 10 min ucitano? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.