Zdravo svima, evo da se i ja javim, pregled proslog tjedna prosao super, srce kuca i sve je kako treba. ❤️
Danas sam 6+5, imam jake nalete mucnina svakog dana, nemam ni apetita, ludilo.
Htjela vas pitati je li neka od vas vjezba u gymu, doktorica mi rekla da mogu lagano, jer sam vjezbala i prije trudnoce ali nekako se bojim? Mislite da je to dobra ideja ili ne?
I imate li odnose ili ste na pauzi do nekih sigurnih tjedana? 🙃
Drago mi je čuti za dobar pregled, neka se tako i nastavi! 😊
Ako se osjećaš dobro, dapače, u svakom slučaju lagana vježba ti ne može škoditi 😀 Voljela bih kada bih se ja opet mogla natjerati, ali nekako se nadam u drugom tromjesječju kad ovaj umor i mučnine odu 😅
Mi imamo normalno odnose, mislim da se ni tu ne moraš brinuti, naravno ako nema kakvog krvarenja ili nešto slično
Biokemijska 8/21
Baby L 🩵 10/22
+27.12.24
Zdravo svima, evo da se i ja javim, pregled proslog tjedna prosao super, srce kuca i sve je kako treba. ❤️
Htjela vas pitati je li neka od vas vjezba u gymu, doktorica mi rekla da mogu lagano, jer sam vjezbala i prije trudnoce ali nekako se bojim? Mislite da je to dobra ideja ili ne?
I imate li odnose ili ste na pauzi do nekih sigurnih tjedana? 🙃
Hey, evo ja sam to bas pitala sad na zadnjem pregledu. Za odnose mi je rekla da slobodno, a za treninge da pricekam do kraja 1. tromjesjecja da se vratim prethodnim aktivnostima (u mojem slucaju, treninzi snage u gymu i pole dance), ali da mogu do tada slobodno raditi lagani upper body s bucicama i setati. Tako da ja planiram natrag u gym iduci tjedan s laganim tezinama (fokusirano na upper body) i streching/deep core za donji dio, pa vidjeti kako cu se osjecati…a pole dance opet za mjesec dana kad udjem u 2. tromjesjecje.
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️
I imate li odnose ili ste na pauzi do nekih sigurnih tjedana? 🙃Hey, evo ja sam to bas pitala sad na zadnjem pregledu. Za odnose mi je rekla da slobodno, a za treninge da pricekam do kraja 1. tromjesjecja da se vratim prethodnim aktivnostima (u mojem slucaju, treninzi snage u gymu i pole dance), ali da mogu do tada slobodno raditi lagani upper body s bucicama i setati. Tako da ja planiram natrag u gym iduci tjedan s laganim tezinama (fokusirano na upper body) i streching/deep core za donji dio, pa vidjeti kako cu se osjecati…a pole dance opet za mjesec dana kad udjem u 2. tromjesjecje.
Super, hvala ti na odgovoru. I ja cu krenuti s laganim vjezbama od sutra, pola sata, lagano vjezbe i malo traka, cisto da se pokrenem, ovako samo lezim i jedu mi se gluposti, budem navaljala kilograma kao u prvoj trudnoci. Nista mi se zdravo ne jede doslovno, samo masno i junk.
Cao cure, ja sam juce povracala cijelo poslije podne, ocito pocinje tek sada 😞 danas se osjecam tako slabo, nemam nikakav apetit niti mi se sta trazi da bi mogla da pojedem, opcenito katastrofa. Nisam otisla ni na posao, lezim i nadam se da ce proci…
Drzite se 🌸🌸
drži se, meni isto tako bude neke dane, zapravo ne znam je li mi muka jer sam gladna ili ne. Nekad kad se najedem mislim bit će mi bolje, kad ono gore je, a nekad kad ništa ne stavim u usta, isto mučnina cijeli dan.
Curee, sve je ok crl 14mm,srce kuca ❤️
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
Odlicno Amy!!! Cestitam! Jel ti barem malo lakse? ❤️
.
Curke s mucninama, drzite se i pazite na sebe ❤️❤️❤️
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️
Odlicno Amy!!! Cestitam! Jel ti barem malo lakse? ❤️
.
Curke s mucninama, drzite se i pazite na sebe ❤️❤️❤️
Lakše mi je da😂
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
Sortiraj odgovore
Najstariji