Nazalost da , njihovi testovi su malo zaj&bani
ja sam vise puta se ponadala tako
pozdaniji su mi testovi sa crvenim crtama pogotovo ako je prije ocekivane menst.
probat cu nac svoj pozitivni cb
pa da vidis razliku u boji
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Hej evo napravila sam danas drugi testic isti clearblue kao i prosli,evo i slikahttps://ibb.co/Qbz3ZNR
Koliko dana nakon ovulacije ti je to (i koliko si sigurna u to kada ti je bila ovulacija)? I je li prvi jutarnji urin? Slazem se s December da ova slika vise lici na evap liniju i da clear blue zna biti malo cudan s rezultatima…nadam se da smo u krivu. Vidi mozda test sa rozim crtama (first sign iz dm, cyclotest u ljekarni,…)? Na kraju dana i betu iz krvi? Ali za pocetak su prva dva pitanja bitna…
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️
Evo meni stigla M. Iscjedak se pojavio, sutra ce biti 1DC. Krecemo u nove pobjede.
Evo meni stigla M. Iscjedak se pojavio, sutra ce biti 1DC. Krecemo u nove pobjede.
Draga, zao mi je sto nije uspjelo u ovom cuklusu, drzim fige na najjace da je iduci dobitan i da nam za cca 25 dana saljes sliku pozitivnog testa 🤭❤️
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️
Hvala 😃 sad vidim da sam na krivoj temi napisala post. Haha. Ah kad sam se nadala priključiti vama tu pa škicam stalno. Tako sam i u prvoj trudnoći, samo je tad uspjelo odmah🙈
Hej evo napravila sam danas drugi testic isti clearblue kao i prosli,evo i slikahttps://ibb.co/Qbz3ZNRKoliko dana nakon ovulacije ti je to (i koliko si sigurna u to kada ti je bila ovulacija)? I je li prvi jutarnji urin? Slazem se s December da ova slika vise lici na evap liniju i da clear blue zna biti malo cudan s rezultatima…nadam se da smo u krivu. Vidi mozda test sa rozim crtama (first sign iz dm, cyclotest u ljekarni,…)? Na kraju dana i betu iz krvi? Ali za pocetak su prva dva pitanja bitna…
U ovulaciju nemogu biti 100% sigurna zato jer su mi ciklusi od 24 do 30 dana variraju nekad dode prije nekad poslije....u proslos trudnoci od pocetka sam se osjecala trudno odma su mi menst.bolovi poceli imala sam taj osjecaj....ovaj puta isto je bilo samo jedno s... unutra i isto se osjecam kao zadnji puta muka cjele dane mens bolovi kao da sam procurila stalno dole vlaznost osjetim odem u wc nema nista grudiii su toliko natekle plave vene izbocene pogotovo jedna prstom se osjeti....i zbog toga sam isla napraviti ovaj clearblue i jucer i danas ista linija mogu i sliku od jucer opet poslati ali ima na prosloj str 39 ili 40 nisam sigurna....
Hej evo napravila sam danas drugi testic isti clearblue kao i prosli,evo i slikahttps://ibb.co/Qbz3ZNRKoliko dana nakon ovulacije ti je to (i koliko si sigurna u to kada ti je bila ovulacija)? I je li prvi jutarnji urin? Slazem se s December da ova slika vise lici na evap liniju i da clear blue zna biti malo cudan s rezultatima…nadam se da smo u krivu. Vidi mozda test sa rozim crtama (first sign iz dm, cyclotest u ljekarni,…)? Na kraju dana i betu iz krvi? Ali za pocetak su prva dva pitanja bitna…U ovulaciju nemogu biti 100% sigurna zato jer su mi ciklusi od 24 do 30 dana variraju nekad dode prije nekad poslije….u proslos trudnoci od pocetka sam se osjecala trudno odma su mi menst.bolovi poceli imala sam taj osjecaj….ovaj puta isto je bilo samo jedno s… unutra i isto se osjecam kao zadnji puta muka cjele dane mens bolovi kao da sam procurila stalno dole vlaznost osjetim odem u wc nema nista grudiii su toliko natekle plave vene izbocene pogotovo jedna prstom se osjeti….i zbog toga sam isla napraviti ovaj clearblue i jucer i danas ista linija mogu i sliku od jucer opet poslati ali ima na prosloj str 39 ili 40 nisam sigurna….
I da nije prvi urin muž ga je kupio kad je isao kuc tako da je to bilo oko cca 4h popodne
Blondie- čestitam na lijepim vijestima s pregleda i želim da ti svaki bude takav!!😊♥️
Amy- Čuvaj se i želim ti brz oporavak! Znam kako je kad si bolestan i trudan istovremeno tako da samo puno vitamina i odmora i bit će to sve dobro.♥️
Marina- ne sekiraj se što te ne boli, još bolje, i mene su moje prestale boliti.. stigne nas još punooo toga boliti kroz ovu trudnoću ali zato smo u tome zajedno
Čuvaj se i uživaj u mirnijim danima♥️
👩🏽23, 🧔🏽26
👧🏽 Aurora 2,5
Blondy- ne brini, znam da te je dolazak gosp. M sada iznenadio i rastužio ali nije kraj svijeta, čim završi u nove pobjedee a mi ti držimo fige da se ubrzo opet družimo💪🏻💪🏻🤞🏼🤞🏼
Bez stresa, smireno i opušteno i vidjet ćeš plusić. Šaljem ti puno ljubavi i podrške!!♥️
Ivoo- Kad bude vrijeme- biti će!! Nemoj si stvarati samo preveliki stres i pritisak jer je meni tako bilo s ovom trudnoćom, svaki test prije ova zadnja dva ili je bio jako blijed ili skroz negativan (jer je samo bilo prerano) također variraju mi ovulacije ali uz puno truda, rada i strpljenja, isplatit će se vidjet ćeš! Sretno i držim ti fige!🤞🏼♥️
👩🏽23, 🧔🏽26
👧🏽 Aurora 2,5
December- drago mi je cuti da ti je pregled prošao sjajno i da bebica lagano raste🥹
Ja jedva čekam svoj prvi pregleed🥹
Vjerojatno je normalno ako ti ništa nije rekao jer kroz trudnoću ga sigurno još bude dovoljno. Uživaj u trudnoći!♥️
Mimix- želim ti da brzo ozdraviš i da čim prije dočekaš svoj prvi pregled.. odbrojavamo♥️
Aminaa i sve koje ste mi trenutno bolesne, čuvajte sebe i svoje bebice i želim vam brz oporavak i da nam čim prije ozdravite da se sve više ovdje družimo i razgovovaramo.♥️♥️
👩🏽23, 🧔🏽26
👧🏽 Aurora 2,5
Sortiraj odgovore
Najstariji