Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivòo12

Broj poruka: 45

Prijavi adminu

blondie_145

Amy! Drago mi je da si bolje :) nadam se da te feeling vara i cekam da se u ponedjeljak javis s lijepim vijestima ❤️
    .
    Amiiinna, slazem se, ni ja se bas ne osjecam nesto posebno “trudno”, al nekako mu je drago da nemam nekih znacajnijih simptoma (pogotovo s obzirom na godine i sve) pa se nadam da cu si uspjeti naci i vratiti neku rutinu, da smirim demone u glavi i probam sto duze ostati aktivna s treninzima itd 🤞🏻 btw. spomenula si secer, meni je 5.2 i zasad nisu nista “dramili”, samo su mi rekli da ponovim za mjesec dana
    .
    Marinai Zamia, drzite se ❤️
    .
    Ivoo12, odlicno, drago mi je da smo bile u krivu :) vidi za 2 dana ponovno napredak (beta se u pravilu dupla svakih 48h pa bi se trebala bolje vidjeti razlika u jacini crte)

https://ibb.co/GW9cFTj evo i slikice s tim da mi je 5 dana prije (ne)ocekivane m🩷

• blondie_145

Broj poruka: 106

Prijavi adminu

Vidim sjenu! Drzim fige da je to to i da lijepo tamni 🤞🏻❤️

👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
    👱🏻‍♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
    06/2023 - missed ab 8tt
    12/2023 - HYS septum maternice
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
    12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️

• ivòo12

Prijavi adminu

blondie_145

Vidim sjenu! Drzim fige da je to to i da lijepo tamni 🤞🏻❤️

Hvalaa ti puno🩷🩷🩷🩷

Zamia

Broj poruka: 152

Prijavi adminu

ivòo12

blondie_145

Amy! Drago mi je da si bolje :) nadam se da te feeling vara i cekam da se u ponedjeljak javis s lijepim vijestima ❤️
    .
    Amiiinna, slazem se, ni ja se bas ne osjecam nesto posebno “trudno”, al nekako mu je drago da nemam nekih znacajnijih simptoma (pogotovo s obzirom na godine i sve) pa se nadam da cu si uspjeti naci i vratiti neku rutinu, da smirim demone u glavi i probam sto duze ostati aktivna s treninzima itd 🤞🏻 btw. spomenula si secer, meni je 5.2 i zasad nisu nista “dramili”, samo su mi rekli da ponovim za mjesec dana
    .
    .
    Ivoo12, odlicno, drago mi je da smo bile u krivu :) vidi za 2 dana ponovno napredak (beta se u pravilu dupla svakih 48h pa bi se trebala bolje vidjeti razlika u jacini crte)
    https://ibb.co/GW9cFTj evo i slikice s tim da mi je 5 dana prije (ne)ocekivane m🩷

Vidim i jaaa 🤗 cestitkee! ❤️ poprati jos za dva dana cisto da vidis jel dobro tamni. 🥰

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

• ivòo12

Prijavi adminu

Zamia

ivòo12

blondie_145

.
    .
    .
    Vidim i jaaa 🤗 cestitkee! ❤️ poprati jos za dva dana cisto da vidis jel dobro tamni. 🥰

Hvala🩷, naravno budem...🥰

• amiiinna

Broj poruka: 107

Prijavi adminu

blondie_145

.
    .
    .

Psiha nam je izgleda najgora,ja se ne mogu ni radovat bas od srca ono uvijek me strah da se nesto nece desit 🫤🫤 Al opet do sad je opet sve dobro.Ma ovdje za secer su katastrofa,odmah moram u skolu za secer,pa stalno mjerit,ic na kontrole ko da mi je bio 10,al sta cu 🤣 Ti si dobra treniras ja nista ne smjem strah me 🤣Ivo cestitam,da to bude to 🫶

December2024

Broj poruka: 175

Prijavi adminu

cure imate li ikakav lijek za mucnine ove ??
    povracala sam par puta do sada to mi nije strasno  
    aal ove cjelodnevne mucnine me ubijaju 
    gladna sam - muka mi je 
    sita sam - muka mi je 
    neznam vise sto da radim 
    u orvoj mi nije bilo ni priblizno ovako 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

• crox

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

Zdravo svima, evo da se i ja javim, pregled proslog tjedna prosao super, srce kuca i sve je kako treba. ❤️
    Danas sam 6+5, imam jake nalete mucnina svakog dana, nemam ni apetita, ludilo. 
    Htjela vas pitati je li neka od vas vjezba u gymu, doktorica mi rekla da mogu lagano, jer sam vjezbala i prije trudnoce ali nekako se bojim? Mislite da je to dobra ideja ili ne?
    I imate li odnose ili ste na pauzi do nekih sigurnih tjedana? 🙃

• crox

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

December2024

gladna sam - muka mi je
    sita sam - muka mi je
    neznam vise sto da radim

Ista sam, nisam povracala ali slosi mi se bas iznenada…ne znam da ista pomogne osim da legnem i cekam da prodje… poslije jela mi bude jos gore. 

• Mateil

Broj poruka: 39

Prijavi adminu

December2024

gladna sam - muka mi je
    sita sam - muka mi je
    neznam vise sto da radim

Joooj suosjećam u potpunosti, tako mi je i samoj. Užas!🤢
    Meni pomaže voda s limunom/limetom/mineralna i općenito sve kiselo, i uvijek imam pri ruci bademe/orahe ili neke krekere jer sam skužila da mi je gore što sam gladnija, i uvijek mali obroci češće. Iskreno se nadam da će proći nakon 12.tjedna jer me to jedino drži haha

Biokemijska 8/21
    Baby L 🩵 10/22
    +27.12.24

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.