Amy! Drago mi je da si bolje :) nadam se da te feeling vara i cekam da se u ponedjeljak javis s lijepim vijestima ❤️
.
Amiiinna, slazem se, ni ja se bas ne osjecam nesto posebno “trudno”, al nekako mu je drago da nemam nekih znacajnijih simptoma (pogotovo s obzirom na godine i sve) pa se nadam da cu si uspjeti naci i vratiti neku rutinu, da smirim demone u glavi i probam sto duze ostati aktivna s treninzima itd 🤞🏻 btw. spomenula si secer, meni je 5.2 i zasad nisu nista “dramili”, samo su mi rekli da ponovim za mjesec dana
.
Marinai Zamia, drzite se ❤️
.
Ivoo12, odlicno, drago mi je da smo bile u krivu :) vidi za 2 dana ponovno napredak (beta se u pravilu dupla svakih 48h pa bi se trebala bolje vidjeti razlika u jacini crte)
https://ibb.co/GW9cFTj evo i slikice s tim da mi je 5 dana prije (ne)ocekivane m🩷
Vidim sjenu! Drzim fige da je to to i da lijepo tamni 🤞🏻❤️
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️
Amy! Drago mi je da si bolje :) nadam se da te feeling vara i cekam da se u ponedjeljak javis s lijepim vijestima ❤️
.
Amiiinna, slazem se, ni ja se bas ne osjecam nesto posebno “trudno”, al nekako mu je drago da nemam nekih znacajnijih simptoma (pogotovo s obzirom na godine i sve) pa se nadam da cu si uspjeti naci i vratiti neku rutinu, da smirim demone u glavi i probam sto duze ostati aktivna s treninzima itd 🤞🏻 btw. spomenula si secer, meni je 5.2 i zasad nisu nista “dramili”, samo su mi rekli da ponovim za mjesec dana
.
.
Ivoo12, odlicno, drago mi je da smo bile u krivu :) vidi za 2 dana ponovno napredak (beta se u pravilu dupla svakih 48h pa bi se trebala bolje vidjeti razlika u jacini crte)https://ibb.co/GW9cFTj evo i slikice s tim da mi je 5 dana prije (ne)ocekivane m🩷
Vidim i jaaa 🤗 cestitkee! ❤️ poprati jos za dva dana cisto da vidis jel dobro tamni. 🥰
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
.
.
.
Ivoo12, odlicno, drago mi je da smo bile u krivu :) vidi za 2 dana ponovno napredak (beta se u pravilu dupla svakih 48h pa bi se trebala bolje vidjeti razlika u jacini crte)https://ibb.co/GW9cFTj evo i slikice s tim da mi je 5 dana prije (ne)ocekivane m🩷Vidim i jaaa 🤗 cestitkee! ❤️ poprati jos za dva dana cisto da vidis jel dobro tamni. 🥰
Hvala🩷, naravno budem...🥰
.
.
.
Ivoo12, odlicno, drago mi je da smo bile u krivu :) vidi za 2 dana ponovno napredak (beta se u pravilu dupla svakih 48h pa bi se trebala bolje vidjeti razlika u jacini crte)
Psiha nam je izgleda najgora,ja se ne mogu ni radovat bas od srca ono uvijek me strah da se nesto nece desit 🫤🫤 Al opet do sad je opet sve dobro.Ma ovdje za secer su katastrofa,odmah moram u skolu za secer,pa stalno mjerit,ic na kontrole ko da mi je bio 10,al sta cu 🤣 Ti si dobra treniras ja nista ne smjem strah me 🤣Ivo cestitam,da to bude to 🫶
Zdravo svima, evo da se i ja javim, pregled proslog tjedna prosao super, srce kuca i sve je kako treba. ❤️
Danas sam 6+5, imam jake nalete mucnina svakog dana, nemam ni apetita, ludilo.
Htjela vas pitati je li neka od vas vjezba u gymu, doktorica mi rekla da mogu lagano, jer sam vjezbala i prije trudnoce ali nekako se bojim? Mislite da je to dobra ideja ili ne?
I imate li odnose ili ste na pauzi do nekih sigurnih tjedana? 🙃
cure imate li ikakav lijek za mucnine ove ??
povracala sam par puta do sada to mi nije strasno
aal ove cjelodnevne mucnine me ubijaju
gladna sam - muka mi je
sita sam - muka mi je
neznam vise sto da radim
u orvoj mi nije bilo ni priblizno ovako
Ista sam, nisam povracala ali slosi mi se bas iznenada…ne znam da ista pomogne osim da legnem i cekam da prodje… poslije jela mi bude jos gore.
cure imate li ikakav lijek za mucnine ove ??
povracala sam par puta do sada to mi nije strasno
aal ove cjelodnevne mucnine me ubijaju
gladna sam - muka mi je
sita sam - muka mi je
neznam vise sto da radim
u orvoj mi nije bilo ni priblizno ovako
Joooj suosjećam u potpunosti, tako mi je i samoj. Užas!🤢
Meni pomaže voda s limunom/limetom/mineralna i općenito sve kiselo, i uvijek imam pri ruci bademe/orahe ili neke krekere jer sam skužila da mi je gore što sam gladnija, i uvijek mali obroci češće. Iskreno se nadam da će proći nakon 12.tjedna jer me to jedino drži haha
Biokemijska 8/21
Baby L 🩵 10/22
+27.12.24
Sortiraj odgovore
Najstariji