Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rainbow_Hope 🌈
    28. Kolovoz 2025. 14:49

Baccarat mene ti to stvarno ništa ne boli, evo sad mi je doktorica provjeravala u ponedjeljak, ali dosta ovisi i tko ti radi, ako su pažljivi, stvarno nije neugodan pregled...
    Ja isto ne brojim udarce per se, ali stalno pratim da se redovito javlja, s tim da je mala bila puuuuno aktivnija od njega, baš ovisi o djetetu...

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

lea25
    28. Kolovoz 2025. 16:36

Baccarat moj Dr mi to radi od početka, nije mi neugodno niti imam bolova, dobro mi to dođe jer ide duboko pa se uvijek uvjerimo da nema nikakve krvi opet, ali npr spekulum mi je noćna mora jer su me jednom s njim tokom trudnoće ogrebali i od tad se sva stisnem čim vidim da mi se netko približava s tim, meni tu nastaju problemi 😩

Vjerojatno udarci ovise i o položaju bebe, meni je prvo posteljica bila naprijed, kako se premjestila iza tako je on nekako našao tu mjesto ali guzom prema trbuhu, osjetim uglavnom nisko udarce i to ne prečesto, a stucanje cca par cm ravno ispod pupka. Dovoljno da se javimo jedno drugom ujutro i navečer i ja sretna, oboje prisutni 🤣

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    16.11.⭐️⚽️
    UZV 24.9.🔭🩺

Lendoxia
    28. Kolovoz 2025. 20:11

ja danas prvi put  u trudnickoj, sve je ok mali glavom dolje skoro 2300 g. radila mi je i taj vaginalni, nije ugodno al nije ni nesto bolilo. zatvorena sam i on je jos visoko tako da pomalo idemo dalje s tjednima i pripremama za finish line. 

38 hipo hasi
    +03.02 Decko na putu <3

Nikkitta
    28. Kolovoz 2025. 20:28

Baccarat onda se fakat moraš dobro savjetovat i pripremit za sve opcije poroda, osobito kad su doktori o tom stanju slabo informirani. 😱 Iskreno, meni je samo jednom rukom pipala cerviks dr. u Petrovoj i bilo je ful bolno, ali, ne moram ni reći da je moja utroba, osobito rekto-vaginalni prostor, prepun rana i ožiljaka, tako da je to kod mene očekivano. Vjerujem da inače ne bi trebalo boljeti, ali čitala sam iskustva žena na jednom IG postu o nepotrebnosti cervical exams u UK, i moram priznat da ih je dosta pisalo da su im bili nelagodni, pa i bolni ti pregledi pred kraj trudnoće. 🤷🏼‍♀️
    Pupo24 super vijesti da nema dijete, a bebice lijepo napreduju. 😍
    Lea25 ti si RH neg ili poz? Drago mi je da je sve super na uzv. 🥰
    Rozi_lak grozne su te injekcije, peku, bole, pravo đavolje, i tu nema neke pomoći, žao mi je, znam točno kako ti je. Izdrži još malo. 🍀💪🏻 Ovo za spavanje na trbuhu, joj ja sam se od toga odvikla još od zadnje operacije, tako da mi niti malo ne fali i jezivo mi je 😂😂
    Ana_ i ja se planiram cijepiti protiv hripavca i RSV i isto sam čula da serendaju oko tog RSV da nemaju običaj. Kakve gluposti. Kako je to prošlo na kraju danas? Moj mali je na zadak, za to je karakteristično da su udarci ful nisko, jer lupa nogicama. No, svaka beba ima svoj ritam i pravila. Glavno je da se svaki dan javi. ❤️
    Lendoxia wohooo, finish line is near. Gdje planiraš rodit?

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

• Ana_
    28. Kolovoz 2025. 21:45

Nikkitta ništa, došla sam, cijepili su me protiv hripavca i to je to. Ruka me boli cijeli dan, ali ništa neizdrživo 🤷🏼‍♀️
    Kaže dr koja me cijepila da je kod nas počelo redovno cijepljenje tek 2023 kad je bila epidemija, a u svijetu se cijepe sve trudnice već dugi niz godina. Naravno, da takve stvari uopće krenu kod nas potrebna je epidemija 🤦🏼‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.