Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana_
    26. Kolovoz 2025. 16:31

Što se uložak tiče, uzela sam si Chicco jer su mi se u prvom postpartumu super pokazali. 

plavuša
    26. Kolovoz 2025. 16:51

Ja sam se kupala u moru jednom ili dva puta na dan, bila sam u 6mj, bilo je cak i dosta ljudi, a ja sam onda bila u 20tt..
    E jer je koja od vas koristila/kupovala jessa gacice za inkontinenciju? Navodno da su dobre, ja uzela pa nek se nadu, ali su ogromne 🙈

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓
    🩵 03.11.2025. 🩵🫶

Rainbow_Hope 🌈
    26. Kolovoz 2025. 18:06

marchy, plavuša ja sam prvi put kombinirala chicco i jessa uloške za inkontinenciju, sad sam uzela njih i baby ono, chicco nisam koristila dugo, baš na početku, a kasnije sam se prebacila na ove jer su malo manji i praktičniji
    Ana još se stigne okrenuti nazad, meni se oko 33 t okrenuo na glavicu, pa držim fige 💪💪💪 Bitno da je ostalo sve kako treba 🥳

Kako je bilo rasprave oko IAT-a, na mom testu piše da se za RhD pozitivne trudnice test ponavlja u 8. mjesecu trudnoće pa ako je tome ta info još uvijek bitna, nek se nađe.

Meni torbe spremne, počeo ispadati lagano sluzni čep, nadam se da će se malac ubrzo odlučiti 🤭

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Nala48
    26. Kolovoz 2025. 18:18

Ja sam dobila skoro cijeli paket tih gaćica Jessa, veličina S/M, Toto mrežaste i trebala bi dobiti i te Chicco uloške, Frida gaćice i Jessa gaćice pa javim kako mi se sve to skupa čini.

👩‍❤️‍👨 33/34
    4.11. termin 🩷🐤

• Ana_
    26. Kolovoz 2025. 18:47

Rainbow iskreno, i odgovara mi ovako. Prvi porod je bio dug i težak, završio hitnim carskim, bila sam izmorena i izmučena. Skoro da se nadam da će ostati na zadak i da dogovorimo carski i rijeseno. 🫣
    Znam da je možda malo bedastoća željeti si carski, ali onakav porod si više ne želim 😶

Nikkitta
    26. Kolovoz 2025. 20:33

Ana_ te bebe rade salta u trbuhu, 😂 pa još ima vremena se okrenuti, ali vidim da ti je dobro došla ta info kao testing point kako se stvarno osjećaš u odnosu na mogući carski. Neka ti bude kako si idealno želiš. 🥰🍀
    Clo jesi već spomenula, gdje je rađen carski?
    Maravillosa aaaaa sva se topim na vaše postove o bebicama. 😍😍😍
    Rainbow e tu uputu za IAT sam i ja neki dan s nalaza tu prepisala, samo je kod mene pisalo da se RH+ trudnice testiraju u 6. i 8. mjesecu trudnoće. Brojimo s tobom i isčekujemo malca! 😍

Meni je inače danas punih 27 tt i kako se inaće važem svaki utorak, sretna sam što sam skinula 900 grama u odnosu na tjedan ranije, tako da u 3. tromjesečje ulazim sa +10 kg. S time sam puno sretnija, jer da sam nastavila po starome, danas bih ‘ladno bila na +12 ili +13, a bespotrebno. Jedino sam toliko gladna za slatkim, da je to suludo zadnjih par dana. Kao neki skok u energetskim potrebama bebice. Jedem kako koji dan, za užinu suhe šljive, suhe marelice (sve po par kom da ne dobijem proljev), nektarine, mini lubenicu, zelene jabuke i po 2 dnevno jer imaju malo kcal i low GI, ali kad ja okusim slatko, aktivira se kao neka luđačka želja za još. Tipa pojedem 1 suhu šljivu i imam poriv pojest još 10, pa se ograničim na 3. Apsolutno nikad nisam to doživjela. 😂😂 Jučer sam morala još pojest i Kinder Bueno, jer inače radije jedem crnu čokoladu 90% iz DM-a i onu No Gulit isto tamna s orašastim, ali ne, ja sam baš umirala za Kinder Buenom. Suluda želja za slatkim, koju treba obuzdavati kao zvijer. Sama sebi se čudim, baš suludo iskustvo, nadam se da me neće držati danima ili tjednima. 😂

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

Clo
    26. Kolovoz 2025. 21:50

Nakon carskog isto koristim uloške od Chicco i zadovoljna sam s njima. 

A sto se tiče carskog i bolnice ja sam sve na Merkuru i ljudi moji malo je rec da sam prezadovoljna sa svime. Em stručnost em općenito osoblje. Sljedeći porod bi opet tamo. Moje preporuke stvarno od srca.

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32
    💙 25.8.2025. U 3:30 💙 Otto 💙

Miškica30
    26. Kolovoz 2025. 22:57

Cestitam curkama na bebacima, nadam se da ste mi svi dobro, mazite se i pazite 🥰 
    I svim ostalim trudnicama, nisam puno u toku, ali nadam se da ste mi sve dobro i da je sve po planu☺️
    Ja sam jucer imala pregled, posteljica je previa, mirovanje i kontrole u bolnici. U pon idem na prvu kontrolu i moram bit spremna na sve. Vodit ce me u Splitu, bit ce tesko, ali se nadam da ce sts duze ostat unutra🤞☺️

💁‍♀️ 30 🙋🏼 38
    ▪️15.11.2025. ⏳️👶🩵

lea25
    27. Kolovoz 2025. 00:19

Hvala svima na podršci, samo su me iznenada počele šibat svakakve misli (uglavnom one od kojih sam ja odgovarala druge cure npr suze zbog kilaže, lijekova, svega banalnog), nakon zadnjeg pregleda i nabrajanja rizika, svega sto se dogodilo i mogucih događanja do kraja trudnoće, ali sad sam već naišla i mirno cekam sutrašnji pregled💙 

Clo čestitam, želim vam sve najljepše i super ohrabrenje za nas iduće carice 🥰

Nikita kakav si osjećaj imala za stucanje? Mene je mali doslovno 15 minuta “udarao”, titrao nekako u istu točku, toliko lagano da nije udarac, ali dovoljno jako da osjetim da je to on. Nisam mjerila na štopericu, ali mislim da su vremenski intervali bili isti između štucanja, nisam ni znala da je to to već sam googlala šta se događa, da nije negdje nogica zapela 🤣

Jel se strogo držite brojanja udaraca jednom dnevno do 10 ili? 
    Ja sam ponosna kad dođemo odmah ujutro do 10, a ako neki dan ide sporije onda si kažem da je tek počeo 28tt ili da je beba lijena, manje aktivna Itd 😅

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    16.11.⭐️⚽️
    UZV 27.8.🔭🩺

suza85
    27. Kolovoz 2025. 08:16

lea25

Hvala svima na podršci, samo su me iznenada počele šibat svakakve misli (uglavnom one od kojih sam ja odgovarala druge cure npr suze zbog kilaže, lijekova, svega banalnog), nakon zadnjeg pregleda i nabrajanja rizika, svega sto se dogodilo i mogucih događanja do kraja trudnoće, ali sad sam već naišla i mirno cekam sutrašnji pregled💙

Cločestitam, želim vam sve najljepše i super ohrabrenje za nas iduće carice 🥰

Nikitakakav si osjećaj imala za stucanje? Mene je mali doslovno 15 minuta “udarao”, titrao nekako u istu točku, toliko lagano da nije udarac, ali dovoljno jako da osjetim da je to on. Nisam mjerila na štopericu, ali mislim da su vremenski intervali bili isti između štucanja, nisam ni znala da je to to već sam googlala šta se događa, da nije negdje nogica zapela 🤣

Jel se strogo držite brojanja udaraca jednom dnevno do 10 ili?
    Ja sam ponosna kad dođemo odmah ujutro do 10, a ako neki dan ide sporije onda si kažem da je tek počeo 28tt ili da je beba lijena, manje aktivna Itd 😅

I moj je mali ponekad lijen sa udarcima.
    Ima dana kada udara ko vrhunski boksać,a nekad su tolko ti udarci blagi i lijeni da me zabrine,nekad se meškolji cijeli dan,nekad miruje pa ga osjetim ponoći kad se nakon pišanja opet zalegnem.
    Sve je to igra živaca i kad se još sjetim da mi je pregled tek 16.9-og poludim.
    Jućer sam pomalo bila već na tome da odem na hitnu da provjere jel sve u redu( malo sam se prepustila panici),zato sam evo već rano ujutro dobila "batine"🤣, hvala Bogu ❤️ .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.