Nikita imam urođenu malformaciju, perforatore između vena i arterija u nozi i skroz preko kuka,miješa mi se venska i arterijska krv i bilo kakav pritisak,težina,tlak trebam izbjegavat. Trudovi su ja mislim u toj kategoriji,samo šta je to jako rijedak sindrom i malo doktora išta o tome zna pa moram doć spremna ginekolozima sa svim nalazim i preporukama.
Hvala na savjetima za uloske✌🏻 do kraja tjedna planiram imati složenu torbu za bolnicu..pa nek čeka..ali kako sad vrijeme brzo prolazi od 30.tog tjedna na dalje, ajme😅
I mene bole stopala i komplet noge nakon sto sam u pokretu pa i krace vrijeme..ne natiču nego bas bole.
Pokreti bebe isto kako koji dan..jedan dan ludilo, drugi dan se tek tu i tamo malo pokrene🤷🏼♀️
🙎🏼♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot
🙎🏻♂️ 35god
Evo ja s pregleda , nista od dijete , iskomunicirale smo te nalaze , jedino mi je prepisala Kendural C jer sam losa sa hemoglobinom a zeljezo i feritin su na dolnjoj granici.
Ugl 30tt jedna ima 1700 druga 1500g, cervix nikad bolji 🙈🙈 sad jos da izdrzimo 4 tjedna i mogu roditi normalno 🙏🏼🙏🏼🥳
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
suza85 ja isto tak, ali toliko sam već puta bila na Hitnoj i po bolnicama jer sam imala sagu s krvarenjima da mi već glupo ići, govorim si čuvaj si odlazak za gore stvari, znaš da će udariti kad tad 🤣
Ok znaci nisam jedina čije dijete nije označilo na kalendaru da je ušao u 28+0 i da ga trebam 2h dnevno, super 🤣
Mene bole stopala, iako nemam natečene noge, doslovno osjećaj kao kod djeteta sa ravnim stopalima.
Ja sam sad sa UZV, malac se miče na UZV, čak je Dr vidio i po trbuhu, ali položaj je isti, carski siguran, čak i ako se bude okretao vjerojatno će se vratiti ovdje gdje se ugnijezdio već 3 i pol mjeseca. Muž ga zove Sheldon (It’s my spot.). Dobila sam uputnicu za IAT u 30tt, sve ukupno do danas sam u plusu 9kg, Dr kaže da je extra zadovoljan obzirom na terapiju koja ako ništa, bar navlaci vodu, a znamo sve da nabacuje i prave kg…💐
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
UZV 27.8.🔭🩺
Sortiraj odgovore
Najstariji