Cotton ja sam dobila od frendice AS i jaje od Cybexa, pa planiram kupit i njihova kolica, a isto se nadam da su lagana i praktična za sve terene. Krevetić planiram kupit tek za 6 mj. kad preraste next to me, pikiram Stokke V3 Sleepi, ali otvorena sam i za druge opcije. Budete javljale kako ste zadovoljne kad krenete koristit. 😍 Sajam beba zvuči ok, ali ja se užasavam gužvi u trudnoći, tako da mislim da ništa od toga. Mi imamo krevet iz Harvey Normana.

👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Nikkitta bome si u pravu, jos s 28tt usla, a gledala po nekoj aplikaciji koja tek sad broji trece, svasta 🙈 i odmah automatski napisala, ne razmisljajuci hahah..
A inace sam jelac i nazalost na mene se lijepi sve, zrak iz kuhinje i bas sam jadna zbog tog hahah, unazad 5 fodina sam vjecito bila na dijeti bez UH, uspjela skinuti 20kg, al se lagano i vracale i tako u zacaranom krugu..
Ana bome cu se slozit s tobom obzirom da je par ljudi mi vec reklo da je kadica super, ako ne uzmem tu, ima u BC od 17e pa na gore, ma najobicnija sa nikakvim dodacima, nikakve 3u1, vaga, termometar i slicno...

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩵 17.10.2025. 🩵 37+4
Cure, svima kojima je trenutno teško - stižu bolji dani 🥳 ja sam se preporodila od cca 33tt, puno mi je lakše šetati, leđa me manje bole, beba se samo ugodno rasteže, tu i tamo dobijem nogicom u rebro 🤭 napokon su me napustile i one grozne nesanice. Ustajem možda 2x noću za wc, ali to odradim onako kroz mjesečarenje. Ni ja više ne moram na VV, jedini je izazov ne jesti pizze, ali izdržat ćemo bez toga još malo.
Sad mi je nekako i drago da sam sve obavila ranije jer baš napokon uživam (mene isto užasavaju gužve po baby sajmovima), moram samo još torbu za rodilište dopuniti.
Evo moje neke preporuke: kolica smo uzeli Nuna swiv, novi model s kotačima 360, AS i košaru isto Nuna, a krevetić je Cutie cloud koji je u početku kolijevka pa se nastavcima proširi kako beba raste, a super mi je što ima i kotačiće. Prematalicu smo dobili što mi je super za pohranu stvari, a i muž i ja smo visoki pa će nam to biti spas za leđa. Silikonska podloga za prematanje Freeon, izdajica Momcozy M5 i isto od njih lampa/bijeli šum.
One njihaljke još nisam, to ću malo kasnije, zapravo se dvoumim između Baby bjorn i Ergobaby pa ako je neka od vas koristila, javite koja je bolja.

👫💞 35/39
ET-1.2.2025.
12.2.2025.- bhcg 74// 14.2.2025. - bhcg 130//17.2.2025.- bhcg 369✨
27.2.2025. 6tt 💗
1.4.2025. it's a girl🌸
🩷21.10.2025. One step closer✨
Nikkitta jooj nadam se da će tebi isto još kratko trajat ta bol i da možeš baš uživat onda do kraja 😍
Baš mi je drago pročitat artemiss da je još netko procvjetao sad pred kraj haha
Što se opreme tiče, mi ćemo dobit baby bjorn na posudbu, ali da kupujem uzela bi od ergobaby. Uzeli smo nosiljku od ergobaby, a kolica cybex balios s lux sa jajetom cloud g i-size. Krevetić imamo još moj, al za početak ćemo next to me od freeon jer nam je baš usko kraj kreveta pa se nadam što duže s njim izgurat.
![]()
Cure, svima kojima je trenutno teško - stižu bolji dani 🥳 ja sam se preporodila od cca 33tt, puno mi je lakše šetati, leđa me manje bole, beba se samo ugodno rasteže, tu i tamo dobijem nogicom u rebro 🤭 napokon su me napustile i one grozne nesanice. Ustajem možda 2x noću za wc, ali to odradim onako kroz mjesečarenje. Ni ja više ne moram na VV, jedini je izazov ne jesti pizze, ali izdržat ćemo bez toga još malo.
Sad mi je nekako i drago da sam sve obavila ranije jer baš napokon uživam (mene isto užasavaju gužve po baby sajmovima), moram samo još torbu za rodilište dopuniti.
Evo moje neke preporuke: kolica smo uzeli Nuna swiv, novi model s kotačima 360, AS i košaru isto Nuna, a krevetić je Cutie cloud koji je u početku kolijevka pa se nastavcima proširi kako beba raste, a super mi je što ima i kotačiće. Prematalicu smo dobili što mi je super za pohranu stvari, a i muž i ja smo visoki pa će nam to biti spas za leđa. Silikonska podloga za prematanje Freeon, izdajica Momcozy M5 i isto od njih lampa/bijeli šum.
One njihaljke još nisam, to ću malo kasnije, zapravo se dvoumim između Baby bjorn i Ergobaby pa ako je neka od vas koristila, javite koja je bolja.
Ja se isto nadam da ce mi u jednom trenu pred kraj biti lakse.. Kroz dan sto god popijem moram na wc, preko noci hvala bogu samo jednom, a najgore sto imam osjecaj da mije jako sila, a kad ono 3 kapi hahaha..
Njihaljku sam i ja gledala i ne miskim davati neke lude pare za nhu, tolko da ljulja lijevo desno, ima i kinderkraftovih po 100tinjak eura..
artemiss ti se i dalje striktno drzis prehrane 1800? Ja znam pojesti i cca oko 2500, a mozda i vise, i vjerujem da onda secer sigurno nije dobar.. Zna se dogoditi da 2,3 dana jedem po pravilu, pa 2, 3 "normalno" jedem

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩵 17.10.2025. 🩵 37+4
E da, i Nikkitta hvala na linku ❤️
Kadicu imamo od stokke jer se može sklopit, to nam je baš bilo bitno zbog prostora da je mogu sklopit negdje. Vjerujem da je ova obična skroz ok, ja se samo nisam htjela naganjat s njom po stanu kad nemamo baš previše mjesta.
Izdajalicu nisam uzimala još, nekako sam mislila da nije toliko nužno odmah uložit u to. Jel me možete vi s više djece ispravit? 🙈
![]()
E da, i Nikkittahvala na linku ❤️
Kadicu imamo od stokke jer se može sklopit, to nam je baš bilo bitno zbog prostora da je mogu sklopit negdje. Vjerujem da je ova obična skroz ok, ja se samo nisam htjela naganjat s njom po stanu kad nemamo baš previše mjesta.
Izdajalicu nisam uzimala još, nekako sam mislila da nije toliko nužno odmah uložit u to. Jel me možete vi s više djece ispravit? 🙈
Rucnu izdajalicu lako kupis ako ti zatreba, meni je recimo prija svoju posudila i stala je u mene dvi godine dok nisam prestala dojit. Trebala mi je kad sam se zbog zutice morala vratit u bolnicu s bebom starom 10 dana, pa je beba lezala na neonatologiji i nosili joj bocu mlijeka svako tri sata. Nije mogla stat sa mnom u sobi, pravila bolnice. A imali su jednu rezervnu na odjelu za posudit kome je trebalo. Jos sam je koristila par puta, kad sam zaledjivala mlijeko za neke prigode kao odlazak na svadbu jer nije htio okusit adaptirano. Sestra dojila kcer 6 mjeseci, nikad joj nije zatrebala izdajalica.
Mateo 30.11.21.
Leona 28.10.25.
Mi smo dobili sve poslovno, par sitnica fali pa razmišljam navratiti na taj sajam za bebe i vidjeti što ima. Kinderbet smo dobili neki sivi, sličan kao Ikein korišten možda par puta, s madracom. Prematalica Ikea, trebam samo novu podlogu kupiti jer ova ima flekice. Kolica imamo Free on, 3u1, ne znam koji model. Njihaljku smo dobili Tiny love, ne ljulja se sama ali ima glazbu i vibracije. Kadicu smo dobili Stokke sklopivu. Također smo dobili praktički nekorišten baby gym, kišobran kolica, putni kinderbet, hranilicu (putnu i Ikeinu). 😁
Moram još jedino uzeti kozmetiku za sebe i bebu i provjeriti da li nešto fali za bolnicu.
Je li možda neka od vas vidjela gdje ima spavaćica za dojenje, ali dugih rukava? Ja imam tri, ali su sve kratke.

👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
8.10. stigla beba D, 36+1 🌸🌸
*polovno, ne poslovno
Živcira me što se ne može popraviti komentar na ovom forumu. Zaboravila sam napisati, izdajalica isto dobivena ručna, Philipps Avent, a trebala bi i električnu dobiti.

👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
8.10. stigla beba D, 36+1 🌸🌸
Nikkitta, tnx, danas grčevi prestali. Mislim da je pomoglo to što sam preležala dan i kako si rekla, dosta se bebač miče. Krevetic i prematalicu Sundvig, baby bjorn, kadicu stokke sklopivu s umetkom dobili. Sve preporuke za kadicu i baby bjorn, sestra mi s njima bila prezadovoljna. Kolica sam kupila polovna, Nuna Triv, samo gledam sad kupiti novo jaje. Razmišljam kupiti na nekom od njemačkih webshopova koji imaju dostavu u HR, jer su jeftinija.
Primjer, Nuna Pipa next jaje kod nas 289, u DE je 189. Izdajalicu sam uzela električnu, Nullie, na Amazonu, vidjet ću kakva bude, imam i jednu ručnu koju sam dobila ako se pokaže boljom. Uzela sam termometar za kadicu, toplomjer jer uvijek imam neki bezvezni, i planiram još negdje ubosti aspirator za nos. Znam da sve bebe imaju problema sa šmrkljićima kad tad😅 ako ima netko preporuku nek javi.
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji