Zenice moje, samo da javim da mi danas napokon idemo domeka 🙏🏻🩵 nadam se da ste mi sve dobro ☺️
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
💙 25.8.2025. U 3:30 💙 Otto 💙
Clo spavajte i papajte puno , uživajte doma🥰🥰🦋
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
UZV 24.9.🔭🩺
Već sam i popisana(čari muške djece) i pokakana hahaah slatki su pa čak i u tim trenucima 🤣
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
💙 25.8.2025. U 3:30 💙 Otto 💙
Znači naručit ćeš se u TA za 4 tt u tom trenu ili manje?
E nisam sigurna kako će to dalje ići i kada ću zapravo onda dobiti prvi termin u TA. Ja ću bolnicu kontaktirati cim mi gin da zeleno svjetlo, pretpostavljam da bi bio za max 4tj novi pregled. Budem svakako javila.
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Zenice moje, samo da javim da mi danas napokon idemo domeka 🙏🏻🩵 nadam se da ste mi sve dobro ☺️
Uživajte Clo 💙😇
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Clo uzivaj sa svojom bebicom💞
Jeste istrazivale carski rez u bolnicama u Zagrebu? Pogotovo francuski me zanima. Sad sam se vec pocela time bavit,ide li se na intenzivnu i koliko,stavljaju li kateter,daju li vam bebu odmah ili ne itd. Znam da nas ima dosta carica pa bi bilo lipo da dilimo sta smo cule/saznale/procitale da mi je lakse donit odluku di i kome da idem.
Pozdrav svima😊 Čestitke svim mamama koje su rodile i već uživaju sa svojim bebicama🥰
Ja sam jutros bila na OGTT-u. Sve je počelo obećavajuće dobro, no nakon što su mi izvadili krv drugi put (nakon 60 min) mi je odjednom pozlilo, oblio me hladan znoj i počelo mi se crniti pred očima. U laboratoriju su mi dali vode i malo sam došla sebi, no za 20-ak minuta se to sve ponovilo uz nagon na povraćanje te sam povratila. Rečeno mi je da ne mogu dovršiti pretragu te da će mi na mail poslati rezultate prvih dviju vrijednosti te da vidim s ginekologom trebam li ponavljati pretragu.
Na mail sam na kraju dobila rezultat samo prve pretrage, one natašte (4.4 nmol/L). Zvala sam ih da pitam zašto nisam dobila i rezultat druge vrijednosti nakon 60 min na što su mi odgovorili da je takva procedura kad se ne završi pretraga do kraja..
Nije mi baš jasno zašto nisam mogla dobiti i rezultat nakon 60 min, ako su mi uzeli uzorak krvi.
Ima li možda među vama netko sa sličnim iskustvom?
29.3.2025. ➕️
UZV: 7+0 imamo ❤️
Veritas ✅️ Stiže nam dečko!👶🩵
12/25 ⏳️
Šaljem ti poklon vaučer u vrijednosti od 100 € koji možeš iskoristiti na web-stranici: https://www.valamar.com/hr/ambasador-forma-za-novog-korisnika?loyaltycardnumber=MTAwMTEzMjU3NjY4 za svoj prvi odmor u Valamaru.
Unesi svoje osobne podatke i na e-mail ćeš dobiti svoj vaučer.
Nadam se da ćeš se lijepo provesti!
🩷 7/2022
🩷 6/2025
Clo uzivaj sa svojom bebicom💞
Jeste istrazivale carski rez u bolnicama u Zagrebu? Pogotovo francuski me zanima. Sad sam se vec pocela time bavit,ide li se na intenzivnu i koliko,stavljaju li kateter,daju li vam bebu odmah ili ne itd. Znam da nas ima dosta carica pa bi bilo lipo da dilimo sta smo cule/saznale/procitale da mi je lakse donit odluku di i kome da idem.
Francuski carski koliko sam ja našla se radi samo u Vinogradskoj i to jedan ili 2 doktora (zadnji članak o tome je od prije godinu i pol) i privatno kod Podobnika.
Što se tiče Petrove (moj porod iz 2019.) - stavljaju kateter, spinalna ako je sve ok i prebacuju u opću ako dodje do komplikacija. U sali si skroz gola na stolu. Muž je čekao ispred sale i pokazali su mu bebača.
Zbog krvarenja sam odma išla pod opću tako da nisam vidjela odmah bebu.
Buđenje u šok sobi. Pa se ide na intenzivnu 2-3 dana (ovisno o komplikacijama i gužvi, tu nas je bilo 6). Poslije toga obična doba di su nas bila 3.
Porod je bio oko 9 ujutro i maloga sam vidjela oko 13 sati. Na intenzivnoj su ih dovodili 3 puta dnevno po sat i pol ili dva koliko se sjećam. Poslije u sobama su bili s nama cijelo vrijeme, osim u vrijeme posjeta. Navečer bi ih uzeli za kupanje i pitali da li želiš da vrate ili budu u dječjoj sobi po noći. Dohranjivali su ih.
Oni su presvlačili i sve.
Pomoć oko dojenja koma.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288 ... 13dt - beta 2743
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
! Lidl trudničke tajice 3,99€
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
UZV 24.9.🔭🩺
Sortiraj odgovore
Najstariji