Martinaaa_ ,Maravillosa, Clo cestitam na bebicama nadam se da ste i vi i bebe dobro i da se lijepo upoznajete i snalazite. Kad citam shvacam koliko se i meni sve to blizi, a kao da je jucer bio plus na testu.
38 hipo hasi
+03.02 Decko na putu <3
Hvala svima na čestitkama i divnim željama 🩵🩵🩵 također želim svim mama da sve prodje dobro, onako kako si želite ☺️ javljat ću se ja povremeno
I btw ako je nekog strah carskog mogu odmah rec da sam se pripremila na puno gore al da nije uopće to tako strašno. Jučer rodila u pola 4 za vrijeme posjeta već se digla jer htjela ići u posjetu malcu. I svakako ću reci da žene su takvi zmajevi da sobe energije i moć da ni ne znaju od kuda! Puno pusa od mene i Otta 🤗
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
💙 25.8.2025. U 3:30 💙 Otto 💙
Ana sretno danas na pregledu! 🥰 Meni je sljedeći pregled 1. 9., ali možda ga ni ne dočekam 🤭
Clo baš mi je drago da se dobro oporavljaš, pusa i tebi i Ottu 💙
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Draga Clo cestitam ti od srca!
Uzivaj sa svojom strucom i zelim ti lijep oporavak i da se mazite i pazite💙
Kod nas krenulo ozbiljno nacicavanje, hvala Bogu imam mlijeka, ali mali se ne zeli odstekati tako da smo sad dok jos imamo pomoc zaljepljeni jedno za drugo 😅 Malac ide stopama svojih starijih sestara🙈, ali ovaj puta svjesno uzivam u tome🥰
Skroz sam zaboravila na taj newborn haze i nespavanje.
Ali uhodat cemo se vec, jos smo mali💙
Cestitke curama koje su rodile 🌸
Krenulo je polako i kod nas na forumu, vrijeme tako brzo prolazi.
Vrijeme prebrzo ide 💙 Prvi put na moru kao trudnica i mogu reći da je baš izazovno😅Ne usudim se kupati, još uvijek je previše ljudi, brodica i svega plastičnoga u moru 😅 još sam i sa psom ali mišljenja sam da su uredniji od nekih ljudi jer niti kakaju niti pišaju u more 😁 Ne možeš se namjestiti ili sjediti nigdje dugo, pa ni na ležaljci 😂 u šetnje mogu ali ne preduge, baš osjetim malca kako pritišće prema dolje cim sam dulje na nogama. Ugl sam u ležećem položaju u apartmanu😂 ali neka, sve to vrijedi proći 💙
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Čestitke od ❤️ djevojkama koje su rodile🌷🫶🏻
Pitanjce, koje uloške ste ili tek planirate kupiti za period nakon poroda? Toliko toga ima i pogubim se u moru izbora😄 kupila sam vec prakticki sve od Frida mom, pa me sad zanimaju ovi klasični ulošci..
🙎🏼♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot
🙎🏻♂️ 35god
Clo čestitaaaam, bravo za hrabrost. Iščekujemo tvoje objave 🤗
Stvarno jako brzo vrijeme prolazi i tek sad vidimo da bismo mogle uskoro imati spremnu torbu za bolnicu 🤭
Jana1993 kao da opisuješ moje ovogodišnje ljetovanje, mi smo se prošli tjedan vratili i u početku se nisam kupala, kasnije sam se opustila samo ujutro dok još nije bilo nikoga, prečudan osjećaj plivati s trbuhom 😀 ali super mi je odgovaralo za leda. Najudobnije mi je bilo nakon 12 u apartmanu da, na ležaljci bih izdržala max sat vremena 😀
Marchy89 ja sam čula da su dobre i one Babyono ulošci pa sam si naručila i tek, nek se nadu.
👫💞 35/39
ET-1.2.2025.
12.2.2025.- bhcg 74// 14.2.2025. - bhcg 130//17.2.2025.- bhcg 369✨
27.2.2025. 6tt 💗
1.4.2025. it's a girl🌸
🩷21.10.2025. One step closer✨
Rainbow hvala 🥰
Pregled je prošao ok, malcu je glavica malo veća, ali sve u svemu sve je ok.
Novost je da se okrenuo na zadak 🫣
Od negdje 20tt je glavicom dolje ali sad se u roku 7 dana okrenuo 🤣
Tako da će biti vjerojatno carski opet, pa mi je drago da Clo ima dobro iskustvo 🥰
Moje prvo iskustvo carskog nije bajno jer je bio hitni carski kad sam već bila izmučena od trudova, nadam se da će ovaj (vjerojatno) dogovoreni biti bolji 😉
Clo čestitaaaam, bravo za hrabrost. Iščekujemo tvoje objave 🤗
Stvarno jako brzo vrijeme prolazi i tek sad vidimo da bismo mogle uskoro imati spremnu torbu za bolnicu 🤭
Jana1993 kao da opisuješ moje ovogodišnje ljetovanje, mi smo se prošli tjedan vratili i u početku se nisam kupala, kasnije sam se opustila samo ujutro dok još nije bilo nikoga, prečudan osjećaj plivati s trbuhom 😀 ali super mi je odgovaralo za leda. Najudobnije mi je bilo nakon 12 u apartmanu da, na ležaljci bih izdržala max sat vremena 😀
Marchy89 ja sam čula da su dobre i one Babyono ulošci pa sam si naručila i tek, nek se nadu.
I meni dođe da se okupam ujutro dok je mirno, ali sam baš na mjestu di je krcato i ne usudim se, pa bi se možda radije ohrabrila da sam na nekom otoku i lijepoj čistoj uvalici. A sigurno je prelijep osjećaj🥹 i za bebicu isto dobro.
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji