Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • leia
    08. Rujan 2025. 20:09

E da, i Nikkitta hvala na linku ❤️

Kadicu imamo od stokke jer se može sklopit, to nam je baš bilo bitno zbog prostora da je mogu sklopit negdje. Vjerujem da je ova obična skroz ok, ja se samo nisam htjela naganjat s njom po stanu kad nemamo baš previše mjesta. 
    Izdajalicu nisam uzimala još, nekako sam mislila da nije toliko nužno odmah uložit u to. Jel me možete vi s više djece ispravit? 🙈

Bru1502
    08. Rujan 2025. 20:41

leia

E da, i Nikkittahvala na linku ❤️

Kadicu imamo od stokke jer se može sklopit, to nam je baš bilo bitno zbog prostora da je mogu sklopit negdje. Vjerujem da je ova obična skroz ok, ja se samo nisam htjela naganjat s njom po stanu kad nemamo baš previše mjesta.
    Izdajalicu nisam uzimala još, nekako sam mislila da nije toliko nužno odmah uložit u to. Jel me možete vi s više djece ispravit? 🙈

Rucnu izdajalicu lako kupis ako ti zatreba, meni je recimo prija svoju posudila i stala je u mene dvi godine dok nisam prestala dojit. Trebala mi je kad sam se zbog zutice morala vratit u bolnicu s bebom starom 10 dana, pa je beba lezala na neonatologiji i nosili joj bocu mlijeka svako tri sata. Nije mogla stat sa mnom u sobi, pravila bolnice. A imali su jednu rezervnu na odjelu za posudit kome je trebalo. Jos sam je koristila par puta, kad sam zaledjivala mlijeko za neke prigode kao odlazak na svadbu jer nije htio okusit adaptirano. Sestra dojila kcer 6 mjeseci, nikad joj nije zatrebala izdajalica.

Mateo 30.11.21.
    Leona 28.10.25.

Nala48
    08. Rujan 2025. 20:57

Mi smo dobili sve poslovno, par sitnica fali pa razmišljam navratiti na taj sajam za bebe i vidjeti što ima. Kinderbet smo dobili neki sivi, sličan kao Ikein korišten možda par puta, s madracom. Prematalica Ikea, trebam samo novu podlogu kupiti jer ova ima flekice. Kolica imamo Free on, 3u1, ne znam koji model. Njihaljku smo dobili Tiny love, ne ljulja se sama ali ima glazbu i vibracije. Kadicu smo dobili Stokke sklopivu. Također smo dobili praktički nekorišten baby gym, kišobran kolica, putni kinderbet, hranilicu (putnu i Ikeinu). 😁
    Moram još jedino uzeti kozmetiku za sebe i bebu i provjeriti da li nešto fali za bolnicu. 

Je li možda neka od vas vidjela gdje ima spavaćica za dojenje, ali dugih rukava? Ja imam tri, ali su sve kratke.

👩‍❤️‍👨 33/34
    4.11. termin 🩷🐤
    8.10. stigla beba D, 36+1 🌸🌸

Nala48
    08. Rujan 2025. 21:00

*polovno, ne poslovno

Živcira me što se ne može popraviti komentar na ovom forumu. Zaboravila sam napisati, izdajalica isto dobivena ručna, Philipps Avent, a trebala bi i električnu dobiti.

👩‍❤️‍👨 33/34
    4.11. termin 🩷🐤

• Jana1993
    08. Rujan 2025. 21:33

Nikkitta, tnx, danas grčevi prestali. Mislim da je pomoglo to što sam preležala dan i kako si rekla, dosta se bebač miče. Krevetic i prematalicu Sundvig, baby bjorn, kadicu stokke sklopivu s umetkom dobili. Sve preporuke za kadicu i baby bjorn, sestra mi s njima bila prezadovoljna. Kolica sam kupila polovna, Nuna Triv, samo gledam sad kupiti novo jaje. Razmišljam kupiti na nekom od njemačkih webshopova koji imaju dostavu u HR, jer su jeftinija.
    Primjer, Nuna Pipa next jaje kod nas 289, u DE je 189. Izdajalicu sam uzela električnu, Nullie, na Amazonu, vidjet ću kakva bude, imam i jednu ručnu koju sam dobila ako se pokaže boljom. Uzela sam termometar za kadicu, toplomjer jer uvijek imam neki bezvezni, i planiram još negdje ubosti aspirator za nos. Znam da sve bebe imaju problema sa šmrkljićima kad tad😅 ako ima netko preporuku nek javi. 

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

• leia
    08. Rujan 2025. 23:41

Bru1502 e super, tako sam i mislila, vidjet kakvo će stanje bit 

Nala48 baš imate dobar krug ljudi, super da ste sve dobili 😍 
    Ja sam par puta naišla na spavaćice dugih rukava na nekoj rendom internet stranici, ali se ne mogu sad sjetit di. 
    Vidi jel ti stvarno treba dugih rukava, kod nas je prevruće u rodilištu pa savjetuju kratki rukav i eventualno ogrtač preko.

Jana1993 ja sam aspirator uzela onaj šta ide nastavak na usisavač, nemam preporuku za prijenosni, nisam baš naišla na neke preporuke za dobar pa ako nađeš javi.
    Mi smo uzeli inhalator obavezno, ja imam astmu i prezadovoljni smo s ovim Omron. 👌🏼 vjerujem da nije nužnost, al obzirom da ga i ja koristim nama se baš lijepo isplatio

• PuPo24
    09. Rujan 2025. 05:11

Da se nadovezem na sve pomalo… u 32tt sam , nocima ne spavam , mjehur me ubija i ukocena od glave do pete, zadnjih dana me bas nabija odispod neka bol i pritisak pa mislim da necu jos dugo izdrzati, one su vec svaka po 2kg… sto se tice stvari uzela sam Ikein krevetic , Twistshake kadicu sa postoljem , cybex jaje T- cloud I size (ona sto se mogu razvuci u neki lezeci), a kolica nije da mogu puno birati pa cu naruciti Bugaboo donkey twin 🙈 jos sam uzela Nuna leaf lezaljke… Robica mi je ful spremna kao i torba za bolnicu , ako izdrzim jos 2 tjedna ja sretna 😀😀😀👌

👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
    👨🏼 31.god (normo)
    🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
    2022.LPSC - endometrioza IV
    1. IVF ❌
    2. IVF ❌
    3. IVF - BIOKEM ❌
    2024.Histero ✅
    4. FET ❌
    5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀

Nala48
    09. Rujan 2025. 11:38

leia Stvarno imamo sreće da je ekipa super pa su nam svega prosljedili 🥰 Plus što su njihovi kikići sad svi oko 2-3 godine tako da im te stvari više neće trebati.

Hvala ti za spavaćice, tako sam nekako i planirala, kratka plus tanki ogrtač koji imam još od prijašnjeg boravka u bolnici, nadam se da će mi to biti dovoljno. Mislila sam eventualno nešto dugog rukava ako se nađe netko tko stalno otvara prozor ili ako slučajno grijanje u sobi ne bude dovoljno (makar računam da toga radi beba valjda ne bi trebalo biti).

👩‍❤️‍👨 33/34
    4.11. termin 🩷🐤

Nikkitta
    09. Rujan 2025. 13:21

Leia ufff ne znam, noćas još gore sa spavanjem, ne mogu se namijestiti kad se prvi put probudim oko 4h, počne me boljeti sve, doslovno cijele noge i leđa i kukovi i doslovno ne mogu od bolova se namijestit, i onda se okrećem, jaučem i ne spavam dok ne popizdim i ne ustanem, jer ne mogu više izdržati to. 😂 Svakako mi je drago čuti da i kod Artemiss ide na bolje i da se može i u kasnijim tjednima dobro osjećati. Sve će se izdržati za naše bebice. 😍🙏🏼

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

Nikkitta
    09. Rujan 2025. 14:03

Pitanje za cure koje su već imale CR: znate li da li je vaš liječnik šivao maternicu in situ (dok ostaje u zdjelici) ili je rađena eksteriorizacija maternice (izvlačenje van radi šivanja i vraćanje unutra)? Čula sam se sa svojim doktorom koji me operirao u FR i dao je uputu za moj carski rez, da ne izvlače maternicu van, jer postoji rizik od krvarenja zbog mogućih priraslica iza maternice. Ja sam se malo šokirala, nisam znala da se maternica nekad vuče van za šivanje, pa bih čula vaša iskustva? Očekivala sam da je šivaju in situ. 

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI