Cure, kako se borite sa slučajnim spavanjem na leđima, ovo me malo umirilo:
https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/trudnica/sto-se-doga-a-s-bebom-u-trbuhu-kad-spavate-na-le-ima-9159
Naime, jučer sam unatoč trudničkom jastuku iza leđa, zaspala pred jutro 3h na leđima. Užas. 15 min je trebalo da se malac javi, a ja odahnem. Baš me to stresira. 🙄
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Nikkitta ovo je baš zanimljivo, jer moja mala baš postane ekstra aktivna kad sam na leđima i budi me. Kako me još zeza išijas, malo malo završim na leđima jer me na boku tijekom noći ulove bolovi i na jednoj i na drugoj strani 🤷
👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
Hvala cure!❤️
Stvarno su svi dragi i na raspolaganju i tijekom i nakon poroda. Nisu me rezali, a koliko sam vidjela/cula ni cure koje su rađale pored mene. Epiduralnu daju i cak se vracaju dodati dozu ako opet pocne boliti.
Zelim vam svima svu srecu od srca i hvala sto ste bile tu i sto ste jedne uz druge i dalje🥰
Maravillosa cestitam od srca💙
Plavusa dobrodosla u klub😁🥰
I ja se budim na leđima,sad mi je vec nelagodno i ta nelagoda me probudi...al mislim da tih par min dok me tijelo samo ne probudi ne može škodit. Osim toga neki dan sam na fetalnom echu 40 min lezala na leđima.
Meni je isto malac užasno jako aktivan po noći, lupa me neviđeno, puno jače po noći nego preko dana, ali ja se budim više puta isto radi tih bolova, od stalnog leženja na boku, i onda sam se kao išla odmorit, kao samo ću leći 10 minuta na leđa da se odmorim, (isto me mali onda lupa i sve), ali sam nekako onda zaspala jer sam iscrpljena, ja se stalno budim, non stop, i ono, valjda jer je kiša pala i tad bolje spavam, odvalila sam od pol 7 do 9.15, skoro 3 sata, to mi se inače ne događa😂. Znam da povremeno ležanje neće škoditi, ali ako ležimo svaku noć po cijele noći - to bi moglo biti problematično. Moja mama kaže da nije ni znala da se na to mora pazit, a rodila je nas troje. Baš pretjeruju sa svim tim upozorenjima. 😬🙄
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Ja sam isto jedva izdrzala fetalni eho na ledjima , pauzu smo morali raditi prije druge bebe, one se meni jako uznemire kad sam na ledjima. Spavam pretezno na lijevom boku i unistila sam lijevu ruku, imam takve bolove i saka mi bude stisnuta prvih sat vremena od budjenja. Na desnoj pokusavam spavati ali se ne osjecam dobro , vraca me tijelo stalno na tu lijevu.
Gledam vase kilaze , ja sutra ulazim u 30tt i na +15kg sam…
Ne kuzim zasto mene stalno zbog kila doktorica opominje, stvarno to ovisi od doktora do doktora.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Cure, kako se borite sa slučajnim spavanjem na leđima, ovo me malo umirilo:
https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/trudnica/sto-se-doga-a-s-bebom-u-trbuhu-kad-spavate-na-le-ima-9159
Naime, jučer sam unatoč trudničkom jastuku iza leđa, zaspala pred jutro 3h na leđima. Užas. 15 min je trebalo da se malac javi, a ja odahnem. Baš me to stresira. 🙄
E i ja ti se borim s tim, često se probudim na leđima pa me ulovi panika. I ne znam uopće kako to spriječiti 😅 a skužila sam isto da si nekad previše stisnem jastuk prema trbuhu tijekom noći, uopće nisam sigurna kako i zašto mi to uspije, pa čak ujutro onda osjetim i pritisak u trbuhu. Često se budim noću pa se nadam da svi ti položaji ne mogu toliko naškoditi 😅 Što se tiče moje kilaže, ja sam 12.8 na zadnjem pregledu imala +9kg, to je bio 28.tj, s tim da sam ja niža i u startu sam imala par kg viška već 😅, i svi mi govore ova zadnja 2mj najviše i dobiješ. A primjećujem da ne mogu toliko jesti kako trudnoća ide kraju, kao da želudac nema mjesta, jedino što sad pak imam želju za svakakvim slatkim glupostima i grickalicama 🙈 Nadam se nekako da neću dobiti još 9 😅
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Maravillosa joj ja sam tak sretna radi tebe i što sad polako pristižu naše jesenske bebe. ❤️ Ne mogu vjerovati, ali uskoro, mislim od idućeg tjedna ćemo sve biti u 3 tromjesečju i u finišu i bit će bebica svako malo. Preeedivno! ❤️
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Jos nesto, blago sam anemicna , sto vi uzimate da podignete zeljezo i hemoglobin?
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Ja sam isto jedva izdrzala fetalni eho na ledjima , pauzu smo morali raditi prije druge bebe, one se meni jako uznemire kad sam na ledjima. Spavam pretezno na lijevom boku i unistila sam lijevu ruku, imam takve bolove i saka mi bude stisnuta prvih sat vremena od budjenja. Na desnoj pokusavam spavati ali se ne osjecam dobro , vraca me tijelo stalno na tu lijevu.
Gledam vase kilaze , ja sutra ulazim u 30tt i na +15kg sam…
Ne kuzim zasto mene stalno zbog kila doktorica opominje, stvarno to ovisi od doktora do doktora.
Pa ni meni nije jasno zašto te opominje, to je cist ok. Ipak su dvije bebe, meni je frendica dobila 22 s blizanackom trudnoćom.
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji