Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lea25
    15. Srpanj 2025. 22:11

Maravillosa ja to pokušavam izbaciti iz glave, kao i svaku opasnost u zadnje vrijeme i napokon sam dočekala stanje uma koje sam trebala imati od početka, ali nažalost zbog raznih komplikacija nisam. Komplikacije i dalje traju, ali ja sam nekako mirna i imam dobar osjećaj, pokušavam ne razmišljati o tome. Na kraju krajeva dok mi ne zaplače u rukama, uvijek može udariti neki grom iz vedra neba, ali nije svaki dan za nerviranje 😊

Ja mučnine i dalje imam od slatkog, žgaravica me izluđuje 0/24, najgore kad se probudim po noći u wc, a jedva zaspala, i onda kiselina u ustima od koje želudac gori🥲 u par navrata sam pokušala povratiti da mi bude lakše koliko me žg dovodi do ludila

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    16.11.⭐️⚽️
    UZV 6.8.🔭🩺

• Maravillosa
    15. Srpanj 2025. 23:00

Tocno to, super je sto si pozitivna❤️

A za zgaravicu je meni pomagao reflustat i spavanje na povisenom.

• Maravillosa
    15. Srpanj 2025. 23:04

Nikkitta Tako sam si nekako poslozila u glavi i otad mi je puuno  lakse, najbitnije od svega mi je da se beba rodi ziva i zdrava❤️. 

• Christian0
    15. Srpanj 2025. 23:59

Pozdrav,

Nudim sigurne kredite kako bih zadovoljio vaše hitne potrebe. Nema komplicirane papirologije, tu sam da vam pomognem, bez obzira koliko vam je potrebno. Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu od 2.000 do 200.000 EURO!

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku. Kontaktirajte me odmah i prijavite se.
    E-pošta: kast.christianwilhelm@gmail.com

• Christian0
    16. Srpanj 2025. 00:00

Salutation,
    Je propose des prêts sécurisés pour répondre à vos besoins urgents. Pas de paperasse compliquée, je suis là pour vous aider, quel que soit votre montant. Profitez de cette offre unique de 2 000 à 200 000 euros !
    Ne manquez pas cette opportunité unique. Contactez-moi dès maintenant et postulez.
    Courriel : kast.christianwilhelm@gmail.com

• Bananica80
    16. Srpanj 2025. 08:19

Bok cure, ja sam sa ljetnih beba, al ne pisem previse,vise citam. A terminom sam taman na granici ljeta i jeseni :) Htjela sam pitat jel ima među vama koja da je pila kavu cijelu trudnocu (ili u proslim t) i sve je bilo oke? Ja imam dosta streberski pristup :) Al me u zadnje vrijeme u ovim zadnjim mjesecima ubija nizak tlak i priustim si povremeni mali espresso. Pa me zanima jesam li time nemajka il se mogu lijepo opustiti po tom pitanju pred kraj? Ne bi ja sad neke kolicine u litrama dnevno, vec bi popila malu kavicu sa mlijekom svaki dan ak smijem

3/2024 💙

• pikulica6
    16. Srpanj 2025. 08:31

Meni je moja gin rekla da smijem 2 dnevno:) tako da sam pila u prvoj trudnoci i pijem i sada. Nisam na pocetku kad mi je bilo muka al sad sam pocela i popijem jednu do dvije dnevno. Isto imam nizak tlak.

Nala48
    16. Srpanj 2025. 08:46

Ja isto pijem do 2 dnevno, one 2u1. Frendica koja je nedavno rodila je isto pila i dobila skroz zdravu curicu. Ali nije isto piješ li tursku ili s mlijekom, treba pripaziti na količinu kofeina. Ja sam našla ovu tablicu pa se po njoj ravnam:
    https://images.ctfassets.net/6m9bd13t776q/5q5E83NH8csMgegEIM4QeE/06cb4433fbac760680c1c302183afdc6/caffeine-pregnancy-make-at-home-coffee-logo-735x1102.jpg?q=75

👩‍❤️‍👨 32/34
    4.11. termin 🩷🐤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.