Ima li koja iskustva s omekšanim cerviksom ovako rano? Osim kaj odmah moram uvesti Roidakal jer sam s tim otezala (puno mi je različitih vrsta Mg u danu, ali sad ću morat sve, Rodiakal ujutro koji sadrži Mg oksid, Biolectra popodne koja sadrži Mg citrat i prije spavanja Donat Mg i Mg glicinat😬), mirovanja i no sex, any other suggestions?

👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Regina ja sam pitala, tnx.
Nikita ja isto imam fascikl koji puca po koricama, trudničku sam zamolila na svoju inicijativu, nisam ju imala prva skoro 4 mj, a htjela bih jednog dana u neku lijepu kutijicu ubacit test, narukvice iz rodilišta, knjižicu…sto se tice tvog mirovanja, naravno imaš svoju terapiju, tu nisam slična, ali mislim da je svako trudnicko mirovanje isto, ja sam do 14.7 bila krevet - wc, odnos sam zadnji put imala na dan pozitivne bete i od tad zabranjeni (vjerujem da ću imati filing da je prvi put tamo negdje kad se oporavim od poroda 🫣 a libido da ne pricam…), sad sam samo na mirovanju bez tog strogog, ali toliko mi se uvuklo u naviku da se uhvatim da svaki dan ležim stalno, jedina razlika je sto kuham. Jedino sto ti ne bih savjetovala Donat mg striktno prije spavanja, ja sam osobno takva da u trudnoći pijem 4-5 l tekućine, ali Donat i Jamnica jedna casa gaziranog mi uzrokuje da idem piškiti cijelu cijelu noć.
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
4.11. stigao zdrav dječak ⭐️💙
Pala u eklamptički šok na porodu➡️ 8 dana intenzivne
Nikkitta ma ni ja ne bi stala na jednoj kuglici, litra quattra bi otisla samo tak, ali cisto za zelju malo, a i voce mi je brutala, pojela bi valjda kilu lubenice, sad doma sve zrije pilako, smokve, breskve, a ja smijem cca 300g na dan 🙈
Ni ja nemam trudnicku, samo fascikla ouna papira..
Ja sam vec napisala za svoj tsh sta je bio u 24tt 1,12 i kaze moja endokrinologica da je to odlicno i da ponovim u 32tt..

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩵 17.10.2025. 🩵 37+4
Pikulica super za uzv i dobre vijesti za bebaća kako lijepo napreduje. 😍 I ja imam iscjedak, vjerojatno se zbog toga sad i topi taj Cyclogest više nego prije. Bez promjene 4 gaćica/tanga dnevno ne ide. 😂
Lea25 pijem Donat Mg prije spavanja, jer mi to najbolje ukloni zatvor do jutra, to prakticiram od 1 tromjesečja, pa sam par tjedana prestala jer nisam više imala zatvor, ali sad radi mirovanja se opet pojavio. Komotno popijem 1,5 dcl Donata i 2 dcl D-Manoze i 1 dcl obične vode ako sam još žedna i ne idem piškiti uopće po noći, znam spavat/ležat od ponoći do 10-11h ujutro i ne tjera me. Jako sam se malo (kratki period) ustajala u 1 tromjesečju na wc, a u 2 tromjesečju nijednom, i nadam se da će tako ostati što duže. Preko dana piškim cca svaka 4h, tako sam istrenirala mjehur. 😊 Čitala sam na Ljetnicama da je jedan gin rekao da ako trudnica ide prečesto na wc (osobito u 2 tromjesečju) da bi to trebalo isključit urinarne infekte, jer kao maternica se podigne gore i nema pritiska na mjehur sve do 3 tromjesečja kad beba krene svojom težinom radit pritisak, osobito pred kraj trudnoće. Ali ako ti piješ toliko vode, onda je jasno da si stalno na wc-u. 😂 5L je maybe malo i previše, jer nije tekućina samo voda, nego i juhe, voće itd, pa nemoj pretjerati da si ne opteretiš bubrege preveć. 😎Ma nisam pitala za mirovanje, nego što se još može učiniti za omekšan cerviks osim Mg, mirovanja i suzdržavanja od odnosa. Očito je to sve kaj mogu. 🤓 Mene btw. visok libido ubija. 😅
Plavuša meni su guilty pleasure zelene jabuke, ali i voće in general, nektarine, marelice, bijelo grožđe, borovnice, maline, baš jako uživam svaki dan u voću, ali ga uvijek kombiniram s orašidima i sjemenkama radi stabilnije glukoze. To je old hack koje su mi nutricionistice odavno savjetovale, da nikad ne jedem voće samostalno kao užinu ili obrok, jer je to samo fruktoza, bez masti ili proteina, pa je disbalans..

👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Pikulica super za dobar pregled ❤️❤️❤️
Nikkitta p baš ta zaštita bebe mi je i najbitnija od tog cjepiva. Ako mali krene u jaslice u 9.mj. mogu samo zamisliti što će sve nositi kući, pa bar da beba bude zaštićena od tih nekih težih stvari. Bliski ljudi su sa novorođenčetom prolazili rsv i bilo je baš grdo. Tako da sve više mislim da cu se cijepiti i protiv toga pa da bar znam da sam napravila sve u svojoj moći. A i za rota virus ovan put znam pa ću i ja bebu cijepiti, toddlera nisam jer nisam znala..
Sto se tiče termina, piše mi u trudnickoj knjizici, moja gin mi ne daje nalaze nego samo sturo napiše u knjižicu, a ako sam na nekom pregledu negdje (privatno ili u bolnici) piše termin.
Sjećam se da su mi u prvoj trudnoći po uzv zaključili termin ranije i kad sam došla na kontrolu u bolnicu kod jedne dr skoro se naljutila jer "u IVF trudnocama točno se zna datum začeća i nije potrebno mijenjati termin po uzv". Ali valjda to ne znaju svi doktori 🤷🏼♀️

Meni zapravo stalno pišu drugi termin, 2., 4. ili 5.11 ugl bude 🙈 danas sam dobila rezultate ogtta, po referentnim vrijednostima mi se čini ok nalaz, a sad ću vidjeti što kaže dr. Urinokultura sterilna ali nalaz urina pokazuje dosta leukocita 15-20, mnogo bakterija i stanice pločastih epitela pa mi sad ništ nije jasno. Valjda je ok sve ako je urinokultura sterilna. Čudno mi je kak je već došao nalaz za urinokulturu a jučer sam je predala😅 zar nebi to trebalo odležati par dana u labu?
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Meni zapravo stalno pišu drugi termin, 2., 4. ili 5.11 ugl bude 🙈 danas sam dobila rezultate ogtta, po referentnim vrijednostima mi se čini ok nalaz, a sad ću vidjeti što kaže dr. Urinokultura sterilna ali nalaz urina pokazuje dosta leukocita 15-20, mnogo bakterija i stanice pločastih epitela pa mi sad ništ nije jasno. Valjda je ok sve ako je urinokultura sterilna. Čudno mi je kak je već došao nalaz za urinokulturu a jučer sam je predala😅 zar nebi to trebalo odležati par dana u labu?
Meni ti isto nalaz dođe odmah ako je sterilna, stvar je u tome da ako nešto ima za narast kao krenut će odmah rast, a ako nema nema i tjt. 😂 pa onda ako krene se čeka x dana da poraste itd., a ako je sterilno vidiš odmah
![]()
Meni ti isto nalaz dođe odmah ako je sterilna, stvar je u tome da ako nešto ima za narast kao krenut će odmah rast, a ako nema nema i tjt. 😂 pa onda ako krene se čeka x dana da poraste itd., a ako je sterilno vidiš odmah
A ok onda, hvala 💕
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
A ok onda, hvala 💕
I ovo sta si pitala za leukocite u sedimentu urina, najcesce je rijec o kontaminaciji uzorka kad je urinokultura uredna, a osoba nema smetnje. Znaci da si vjerojatno lijepo uzela uzorak za uk, a ovaj di su leukociti su vjerojatno “izvana”. 😊
![]()
A ok onda, hvala 💕
I ovo sta si pitala za leukocite u sedimentu urina, najcesce je rijec o kontaminaciji uzorka kad je urinokultura uredna, a osoba nema smetnje. Znaci da si vjerojatno lijepo uzela uzorak za uk, a ovaj di su leukociti su vjerojatno “izvana”. 😊
Moguće da, davala sam uzorak urina još jednom u domu zdravlja taj dan 😀
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji