Ja sam danas vozila sama do bolnice i Nazad, cca 50km tamo i 50 Nazad, od kad sam trudna stvarno ne vozim često osim do prvog dućana zbog mirovanja, i mogu vam reci da mi je koncentracija vrlo vrlo niska. Ne znam jesam li jedina, ali sve provjeravam tri puta jer sam se uhvatila da ne primjećujem ostale kao prije. Sto je najbolje, pamćenje mi je upitno, odem u dućan po nešto , vratim se s drugim. Nazovem nekoga da nešto kažem i onda pricam gluposti dok mi naiđe sto sam htjela jer se ne mogu sjetiti.
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
UZV 6.8.🔭🩺
Nikkitta e to se i ja pitam, ne znam kako skužit, al da posumnjam tipa da mi iscjedak postane vodenastiji, bila bi na hitnoj isti tren 😅
Ja sam isto prezaboravna i izbjegavam vožnju u zadnje vrijeme jer vidim da sam totalno smetena. U svakodnevnim razgovorima zaboravljam, dogovore zaboravljam, događaje … strašno 🙈 jedino me iznenađujuće učenje i ispiti idu odlično
Ja isto svaki dan mislim da li mi plodna voda curi ali to je samo znoj 🤣🤣🤣 u prvoj trudnoci sam cak isla bila na hitnu ono pred kraj misleci da mi je plodna voda procurila a ljeto je bilo (kolovoz) tako da mi sad ne pada na pamet vise ti scenariji 🙈🙈🙈 vjerujte mi kad pukne zna se
Sto se tice voznje i ja sam rastimana za volanom pa ga izbjegavam maksimalno.
Sutra mi je pregled i danas sam vec spakirala torbu za bolnicu 24tt sam ali svaki dan imam svakakve bolove pa ocekujem neku hospitalizacijy uskoro neka sam ja spremna , njih dvije su bas ratoborne i vise ne znam da li me boli od njih ili me hvataju BH ili sto vec.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Curke samo kratko i na brzinu vezano za iscjedak koji vas muči. Prolazila sam to u prvoj trudnoći,zvala hitnu ginekologiju i rekli da doma napravim test i javim se na hitnu njima ako mi ne budu rezultati dobri.
Dakle kada obavite malu nuždu,obrisati se do kraja da ste potpuno suhe,čučnuti i na pod staviti neku krpu u boji ili bijeli wc papir/maramicu što god i iz sve snage se zakašljati par puta. Ako se dogodi da je maramica/krpa mokra,onda se javiti na hitnu da naprave pretrage za plodni vodu,a ako ostane suho onda je u pitanju iscjedak ili bježanje urina što je sada u ovim tjednima najnormalnije. Pa eto čisto da ne razbijate glave oko toga pa kad vas zabrine,probajte napraviti taj test za svoj mir 😁
Meni se dva puta prilikom kihanja desilo da mi pobjegne urin, jel to za brigu, nisam skuzila sad
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
UZV 6.8.🔭🩺
Ja isto svaki dan mislim da li mi plodna voda curi ali to je samo znoj 🤣🤣🤣 u prvoj trudnoci sam cak isla bila na hitnu ono pred kraj misleci da mi je plodna voda procurila a ljeto je bilo (kolovoz) tako da mi sad ne pada na pamet vise ti scenariji 🙈🙈🙈 vjerujte mi kad pukne zna se
Sto se tice voznje i ja sam rastimana za volanom pa ga izbjegavam maksimalno.
Sutra mi je pregled i danas sam vec spakirala torbu za bolnicu 24tt sam ali svaki dan imam svakakve bolove pa ocekujem neku hospitalizacijy uskoro neka sam ja spremna , njih dvije su bas ratoborne i vise ne znam da li me boli od njih ili me hvataju BH ili sto vec.
Mene je isto ulovio pravi nesting😂 Bas se ulovim da ne stajem, mozak mi radi 100 na sat.
Sve zivo sam pripremila za bebu🙈
Oprala, ispeglala, poslozila u komodu robicu, pelene, kreme, slozila prematalicu, pripremila as, kolica, sve gadgete, spakirala torbu za bolnicu, spavacice, grudnjake.. muz me gleda i umire od smijeha! A imam do poroda jos bar 5 tjedana😂
Zelim se odmoriti od sebe same😂
Sortiraj odgovore
Najstariji