Kad spominjete briseve, jeste ih radili prije trudnoće? Moji su bili stari nekih 8mj kad sam ostala trudna ali od tad mi nije spominjao da bih trebala ponoviti 🫣
Ne stignem previše tipkati, a dok vas sve pročitam pola zaboravim. Idem sutra na more pa se posvetim zadnjih par stranica detaljnije. Htjela sam samo javiti da mi je stigao pojas za auto i to definitivno ne vrijedi 50e što je original cijena. Ja sam našla full povoljan na Vintedu pa ako još niste, a želite kupiti pogledajte tamo prvo. Sutra isprobavam na dužoj relaciji.
E da, spominjale ste i depilaciju. Upravo odradila. Hvala Bogu imam kadu pa sjednem, namještam se, ogledalce mi ne pomaže baš, ali za sad još i vidim koliko toliko. A za poslije ne znam.... Nek mi je Bog na pomoći.
I jučer sam bila na rubu da idem na hitnu jer mi se beba baš slabo javljala, nakrkala se lubenice i gumenih pa sam plakala od sreće kad me lupila. Zato je danas već od jutra aktivna i nadam se da će dobro surađivati na uzvu 🤗
Pozdrav cure, evo i nas s anomalyja. Sve je super, sve mjere odgovaraju, imamo nekih 450g. Aktivna je bila bebica, ali smo sve uspjeli izmjeriti, a kad smo htjeli slikicu okinuti stavila je i rukice i nogice ispred lica. Isli smo privatno pa se doktor bas trudio sliknuti, al kao i kod jane nije se dala 😅 na kraju su sve te poze bile toliko smjesne, da nakon mog smijanja je ipak maknula malo rukice pa smo uspjeli ipak dobiti par slikica 🥰
Muž je isao samnom i bio oduševljen ☺️
Sve drugo isto super, zatvorena, cerviks odlican tako da sam dobila zeleno svijetlo za setnje i more, ali ionako ne planiram nigdje tako da.. laganini 🙃
Sljedece nam je na rasporedu ogtt i jos neke pretrage, sutra se javljam svojoj dokt pa cemo vidjeti sto i kako tocno…
Rozi lak ja sam radila briseve u 5mj prosle godine i moja gin me trazila da radimo nove u 15tt tako da smo ih odradili…
Nadam se da se tvoja bebica nece skrivati da se lijepo podruzite 😁
🙋🏻♀️ 33
🙋🏻♂️ 38
2022- IVF - et ❌, nema ❄️
2023- IVF, et ❌, 3 ❄️ -> 1 neuspjesni, 2 spontana
Promjena klinike ->Trombofilija -> clexan
2024- ICSI, et ❌, 3 ❄️
03/25 FET 1 bc, beta 12dpt 549/14dpt 1493
05/25 Panorama - stiže 🩷
Jana1993 & Cotton super za odlične uzv! 😍🥰
Rozi_lak joj totalno razumijem, i meni se desilo prošli tjedan da mi se satima nije javljao i kad se javio počela sam plakat od sreće. Ja imam i bw za takve slučajeve, ali bila sam strpljiva i nisam odmah posezala za tim. Roller coaster of emotions je trudnoća. ❤️ Briseve radila kao i zadnju papu 5/24 i nismo još ponavljali.. kao smeta Cyclogest.🤷🏼♀️ Meni je uvijek to bolno, pa mi i drago da se ne forsira. Uvijek mi je sve uredno, stoga ne brigam. Svakako ću radit nekad, samo je pitanje hoću li u kolovozu ili rujnu.
Plavuša nisam sigurna, ali mislim da je i ranije od 30 tt bila Inna_92. Svi mislimo na nju i vjerujemo.❤️
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Ja sam radila nalaze Papa 5/24 i cervikalni (ponovljeni) negdje u zimi, cca 11 mjesec jer mi je 2.12. Stigla neg Beta, a taj cisti nalaz mi je bio za taj transfer pa se sjećam situacije. Koliki hajp je bio da mi stigne nalaz bez ureaplazme pa da ostanem trudna taj mjesec, na kraju 🥲. Ali nevermind, evo nas sad tu i zahvalni smo 💙. Još nismo radili nalaz, ali ovaj mjesec ni nisam bila kod svog ginekologa zbog dva anomalija, tj. Pokušaja. On je sad na godišnjem ali dogovor je bio da Dr iz bolnice posto me pregledao dva puta kaže ako sto trebam, i zamjena mog gin će odraditi recepte i uputnice pa smo tako potvrdili terapiju do kraja i OGTT te ću ponovit urin i naravno kompletna krvna slika kad se već bockam, i slažem se s tim, kad sam već tamo da taj dan iskoristim. Imam sreću sto je moj Dr otvoren za komunikaciju s kolegama i sto naletim na stvarno dobre ljude, nekad je bespotrebno bit savršen doktor ako je stav i odnos prema pacijentici upitan. Tako da mi ovaj mjesec svakako fali za moguće briseve, ali 6.8. dolazim već sa svježim UZV, nalazom OGTT krv i urin tako da smo tu u plusu, nadoknađujemo pa bi mogli iskoristiti termin za briseve, iako on tvrdi da smeta tolika količina utrica, a da je važnije da se ne ponovi krvarenje nego brisevi. Ako ništa računam da ćemo prestati s terapijom nakon 32 zbog briseva, vjerujem da smo tad skoro sigurni i beba i ja.
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
UZV 6.8.🔭🩺
Sortiraj odgovore
Najstariji