Dove e come acquistare online lo spray nasale Esketamina Spravato per la depressione? (Scrivici is WhatsApp al numero: +31 630-642-573).
Telegram ID: @Georgesalbert1
Email: Onlinepharmaceutical@gmail.com
(Scrivices are WhatsApp al numero: +31 630–642–573)
Iscrizioni a Telegram: https://t.me/+rQybEzVhV3Y1OTI0
Sito web: http://pharmacyregulationeu.website3.me/
http://pharmacyregulationeu.website3.me/gallery
Prokrvarila sam jučer iz vedra neba nakon ustajanja s kauča i kihanja, svježu crvenu čistu krv i ostavili su me u bolnici, gore u rađaoni🥹. Imala sam kasnije navečer i bolove, ali kad sam kakala, smanjili su se. Sve je ok s bebom, plodovom vodom i posteljicom, ali ne znaju zašto krvarenje. Ne vide hematom. Preko noći i jutros nema krvi. Molite za nas. Hvala vam. 🙏🏼🍀❤️

👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Prokrvarila sam jučer iz vedra neba nakon ustajanja s kauča i kihanja, svježu crvenu čistu krv i ostavili su me u bolnici, gore u rađaoni🥹. Imala sam kasnije navečer i bolove, ali kad sam kakala, smanjili su se. Sve je ok s bebom, plodovom vodom i posteljicom, ali ne znaju zašto krvarenje. Ne vide hematom. Preko noći i jutros nema krvi. Molite za nas. Hvala vam. 🙏🏼🍀❤️
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
U molitvama ste, drži se i polako ❤️
Žao mi je da prolazis kroz to.
Da te utješim malo, ja sam isto tako prokrvarila u prvoj trudnoći, nikad se nije saznao razlog, a maleni zdrav i prav.

Joj strasno mi je zao Nikkitta, ne mogu ni zamislit kakav si stres prozivjela. Jako je dobar znak da je sve okej i da nema vise tragova krvi, samo neka se tako nastavi. Vjerujem da ce biti sve okej i saljem pozitivnu energiju. Drzi se!

Nikkitta💙 Drži se! Molim za tebe i sigurna sam da će sve biti ok! Želim ti puno snage i strpljenja🙏 Nadam se da je ovo skroz bezazleno i da ćeš nam se brzo javiti sa dobrim vijestima ❤️
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Jako mi je žao, držite se i molimo da sve bude dobro. 🙏🏻💪🏼🩷
![]()
Nikkitta, strasno mi je zao da kroz to moras prolazit.
Vjerujem da ce sve bit super..
Sad si na najsigurnijem mjestu i za sebe i za bebicu.. veliki su to borci i znaju nas nekad tako malo isprepadat..
Javljaj nam svakako i zelim vam da se sto prije vratite doma odmarat 🩷
👩🏼 27
🧔🏻♂️ 39
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
01.09.2025. Ajla 🩷
Draga Nikkitta žao mi je da prolazis kroz to, evo naježila sam se čitajući…
Vjerujem da će sve biti u redu, u molitvama ste ♥️
🙋🏻♀️ 33
🙋🏻♂️ 38
2022- IVF - et ❌, nema ❄️
2023- IVF, et ❌, 3 ❄️ -> 1 neuspjesni, 2 spontana
Promjena klinike ->Trombofilija -> clexan
2024- ICSI, et ❌, 3 ❄️
03/25 FET 1 bc, beta 12dpt 549/14dpt 1493
05/25 Panorama - stiže 🩷
Ajoj 🥺 jel možda moguće da je krvarenej uzrokovano naglim rastom bebe koji bude u ovim tjednima,a ti si prošla hrpu operacija pa je možda jednostavno od tolikog širenja kakva žila popucala i eto krvarenja? Ili možda ako su se stvorile neke priraslice tvoje endo prije trudnoće da nisu bile vidljive pa sad to puca i krvari jer je trudnoća i lijek za tu bolest. Ne znam,pokušavam nać neki razlog a da uopće nije vezano za hematom ili nužno za bebu osim što raste. A ti bolovi. Evo ja jutros imala menstrualne grčeve sva se usrala dok nisam otišla na wc i tek kad sam ispraznila crijeva je stalo tako da budi spremna i na te bolove ako se dogode da ne mora nužno biti najgore iako je na tvom mjestu nakon svega što si prošla vidjeti krv nešto najgore kao što bi bilo svakoj od nas. Bit će to sve dobro,bebe su jače i zaštićenije nego što mi mislimo,a ironično je koliko pazimo i čuvamo se pa se svejedno ovo može dogoditi.
Javljaj nam situaciju i drži se. Dok je beba dobro napreduje nemamo straha i vibramo pozitivno 🤗

Nikita drzim fige da sve bude uredu. Nadam se da je neka bezazlena kapilarica pukla pa da je to jednokratno i da ce dalje bit sve u najboljem redu 🤞
38 hipo hasi
+03.02 Decko na putu <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji